Skip to main content

Söömine

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Rookie7
    Member

tahaks nüüd jälle jõukas käima hakata, aga söögiraha on aint 2500 :ph34r:

mida ma saan osta et kuu aega selle rahaga välja tulla.et kõik omad ained (valk,rasv,süsiv.) kätte saaksin.

greenu
    Member

huhh…. hommikul söö putru hea odav …. makaroni tooted on odavad teha ja see raha mis sa kokku hoiad niimoodi kuluta näiteks kana liha peale … sealt saad valku ka ….

aga tegelikult otsi vanadest teemadest ……

ROtter
    Member

Säästumarketis on kanafilee 61.- kilo.

R.Tamm
    Member

tahaks nüüd jälle jõukas käima hakata, aga söögiraha on aint 2500 :ph34r:

mida ma saan osta et kuu aega selle rahaga välja tulla.et kõik omad ained (valk,rasv,süsiv.) kätte saaksin.

Mis “aint 2500”?! Selle rahaga on võimalik nii mõndagi ära teha. Süsivesikute peale ei kulu kuigi palju (osta kauplus-ladudest riisi, makaroni, tatart, kaerahelbeid…).Rasvadega põhimõtteliselt sama lugu:soovitatakse küll külmpressitud linaseemne ja oliiviõli, aga kombinatsioon rapsi- ja päevalilleseemneõlist (sega ise kokku)ajab kah asja ära (küllastunud, monoküllastumata ja polüküllastumata rasvhapete suhe hea, kuid ei oska kindlalt väita, kas tegu on külmpressiga või mitte-ilmselt siiski mitte). Valguvajaduse rahuldamiseks hangi samuti soodsamate hindadega müügikohtadest (kauplus-laod, turud) kanaliha, kala, muna, kohupiima/kodujuustu. Kalkuleeri, kuidas tuleb soodsam:kas nt. ise fileerida ja kananahk ja luud minema visata või fileed osta jne. Kui vastavalt talitad, peaksid toime tulema.

jrx
    Member

No ma ei tea… 2500 on ikka piisavalt palju kui sa just 100 kilone mees massiperioodi keskel ei ole.

M.M.
    Member

No see teeb päeva peale 80 krooni, sellega saab hakkama küll ju 5 – 6 toidukorda. Näiteks : 1 tops kodujuustu, 1 pakk kohupiima, 1 karp (6 tk) mune, 200 gr kanafileed, 1 – 2 x toidulisandit, lisaks mõni puuvili, juurvili, kaer, riis, leib.

Rookie7
    Member

ma kaalun 60kilo.ma mõtlesin enne et grillvorstid (vaatasin tabelist) annavad palju süsivesikuid ja on odavad.aga vaatan seda kanavarianti ka.suured tänud abi eest :ph34r:

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.