Skip to main content

Mida teha?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Markc
    Member

Olen jõusaalitreeningutega tegelenud juba mitmeid aastaid, suuresti omadele teadmistele tuginedes, mis pole just suureat vilja kandnud. Nüüd on tahtmine asjaga tõsisemalt tegelema hakata (olen 20 aatane). Sooviksin mõne professionaaliga nõu pidada, panna paika treeningprogramm, õige toitumine jne. Kelle poole oleks kõige õigem pöörduda ning millest alustada, saavutamaks võimalikult häid kehalisi tulemusi?

Arvan, et mulle sobiks kõige paremini fitnessiga tegelemine. Olen asjast väga huvitatud ning motivatsioon on kõrge.

Lugupidamisega.

Creek
    Member

Pöördu mõne professionaalse treeneri (nt. mõne oma jõusaalitreeneri) poole ja lase tal koostada sulle toitumis- ja treeningkava, samuti võid tellida amazoni poest toitumis- ja treeningkava.

greenu
    Member

enamustes suurtes jõusaalides on treenerid … räägi nendega … või siis tõesti telli amazonist endale toitumise ja treening kava …

samuti võid uurida http://www.bodybuilding.com …. seal on päris palju inffi …. eeldusel et inkat oskad …

Markc
    Member

Tänan soovitamast, uurin. Kindlasti oskate pakkuda ka mõnda tasemel jõusaaliklubi, kus oleks asjalikud treenerid ja hinnadki väga suured poleks. Hind pole muidugi kõige tähtsam, tähtis on kvaliteet :ph34r:

greenu
    Member

see klubivalik oleneb mingil määral ka su elukohast …. et vaata oma kandis ringi …. ise käin kinnises klubis seega seda soovitada ei saa …. neid jõusaali teemalisi teemasid on siin vägagi palju olnud et vaata kasuta otsingut….

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.