Kärakat ka vahest…
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kärakat ka vahest…
- This topic has 16 replies, 9 voices, and was last updated 23 years, 4 months tagasi by
CONAN HÄVITAJA.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2002 at 12:18 p.l. #827
Sacatini
MemberOhh seda kulturisti elukest. Peab koguaeg jälgima kuidas treenid, kuidas sööd ja kuidas puhkad. Vahest tahaks ka mõne asjaga mööda panna ja lihtsalt elu nautida. Nagu ütlevad ilusad laulu sõnad: Viina joo kui noor veel oled sa küll vanaduses aega on karskust pidada (mitte, et see nüüd iga nädalavahetuse kohta käiks) Täna on vast see päev, mil keevitamiseks läheb (
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et rutiini ei tekiks ). Ja kui juba kord käest ära läheb, siis midagi pole teha. Tegelt on küll: teha on seda mida jood. Tahaksingi teda, et kas kärakal ja kärakal ka mingi vahe on ( äkki mõni mõjub paremini )???. Ei tahaks nau väga suurt põntsu ka lihastele panna ja PS: Mingit ööläbi keevitamist ja magamata ööd, millele järgeb järgmine hommik-lõuna söögi isuta ei tule. Lihtsalt lähen sünnipäevale ja võtan elu mõnuga….september 20, 2002 at 12:25 p.l. #31290vambola
Memberjoo viina ja ohtralt vett/mahla. siis pole häda midagi
september 20, 2002 at 2:09 p.l. #31291alan
MemberNagu ma aru sain ,siis selles portaalis pole vist alkoholiteemat mõtet arutada!? Öeldakse ikka, et võta pits ja pea aru, vahel harva ei tee see ju midagi suurt paha?
september 20, 2002 at 2:51 p.l. #31292vambola
Memberviin pole kunagi tabu olnd. viin on hea asi. iseasi kas seda liitrite kaupa jooma peab. ja mida läbipaistvam jook on seda parem
september 20, 2002 at 7:16 p.l. #31293Anonüümne
GuestKas elu mõnuga võtmine tähendab viina joomist? Minu arust leidub ka muid võimalusi.
ärge arvake, et ma olen kategooriliselt pidude vms asjade vastu
september 20, 2002 at 8:21 p.l. #31294hary
MemberAa proovi pidu ilma viinata panna, mis, ei õnnestu aga miks? No seltskond jne… kui oled juba nii kõva mees, et võtad vaid paar pitsikest siis mõtle kas on sul vaja seda paarigi pitsi…joo mahla ja ela kaua…
) No jah kui just selline tervisesportlane olla siis pole vahet…september 20, 2002 at 8:45 p.l. #31295Sacatini
MemberNäe juba olengi kaine ( enamvähem), kuid ma ütlen teile : ärge oma kulturismiga hakake endale pinda käima: see on kõige hullem varjant. Kui vahest lähed poodi ja on mingi ( mitte kasuliku ) asja isu, siis ostke see, ja kui on isu pidu panna, siis tehke sedagi ( nii mõistuse piires ). Tähtsain on see, et tunnete elust mõnu. Edu kõigile..
september 20, 2002 at 10:01 p.l. #31296david
MemberOk, Ott ja Marek..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Öelge nüüd, kui satute näiteks McDondaldsi juurde… või Roccal Mare keskuses Peetri Pizzasse.. või mida iganes. Kas siis tõesti te KUNAGI sellist toitu ei söö? Ise ajasin üks päev 3 burgerit sisse – muidugi on see rämps, aga tead, üle tüki aja tuli isu jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> So.. your comments please
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>David
september 21, 2002 at 6:51 e.l. #31297vambola
Memberise sama meelt. kui ei ole eesmärgiks saada maailmameistriks vaid enda jaoks trenni teha, siis ei maksaks elu ainult reeglite järgi elada. olgem ausad – see keha vormimine on yks yksluine tegevus ja kui vahest rihma lõdvemaks ei lase siis on nyristumine kindel.
september 21, 2002 at 9:56 e.l. #31298hary
MemberMuuseas miski uurimuse järgi oli alates 1992-2000a maailma rahavstiku üldine kehakaal tõusnud 8kg, nüüd siis 68. Need nn. “reeglid” on tervislik eluviis, muu on massipsühoos…
. Ma ei tea, mõtlen ikka ennas aegajalt 95 aastasena ja teen nii et sinna jõuda …Üksluiseks saab seda endale teha, tuleb muid spordialasi sisse tikkida, ei ole ju suvel saalid täis, samas ei usu, et rahavs jõude istub…
september 21, 2002 at 10:12 e.l. #31299vambola
Memberjutt õige kyll. samas pole kõik inimesed yhesugused. mina ntx tahan mõnikord viina visata. ja ausaltöeldes ma 95 aastasex elada ei tahagi. piisab kui on hea tervisisega elu u. 80 aastat. peale 80 ndat aastat on nii või teisiti yks rist ja viletsus. oled sa siis mõnikord viina joond või mitte.
september 21, 2002 at 11:52 e.l. #31300madis
MemberMa ei ole mingi maniakk ega hull karsklane aga pean tunnistama et pole elu sees täis olnud. Aga pidudel käinud küll ja küll ja naistega saan ka läbi. Nii et igatpidi on võimalik. Joon 1-2 pudelit õlut kuus, suvel kisub isegi 6 pudelini. Näh, igasugu hulle käib ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2002 at 12:28 p.l. #31301david
Memberisiklikult joon alkoholi üliharva, kuna sage külaline pidudele ei ole, naistega läbi ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem tarbin rohkem koolajooke – kuid viimasel ajal olen neist ka loobuma hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2002 at 12:58 p.l. #31303CONAN HÄVITAJA
MemberÄrge seda alkoholi värki liiga t?siselt ka v?tke. Tean, et nii Ott kui ka Marek v?tavad vahel napsu, olen isegi nendega koos seda teinud ja se on igati norm, ainult sportlane peab ise teadma millal ja kui palju ta v?ib seda endale lubada. Sama kehtib ka nn. rämpstoidu suhtes.
september 22, 2002 at 12:22 p.l. #31304madis
Membersiis parem juba õlut ja viina aga 2liitrine koka, mis iseenesest kontoritöölise parim sõber on ikka rõve küll ! Jõud ja uni nagu käega pühitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.