Skip to main content

jõusaal noorele

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » jõusaal noorele

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    -Omab-
    Member

Tere! olen 15 ja tunnen ennast nõrgana. Niisiis tahaksin hakata jõusaalis käima et tugevamaks saada ja lihasmassi kasvatada. Kaalun 60 kg.

Kas keegi võiks mind aidata seoses treeningkavaga ehk kas keegi saaks panna mulle kokku treeningkava. Mitu korda peaks alguses jõusaalis käima? Ise ma ei tea eriti midagi jõusaalis käimisest ega treenimisest. Kas teadjamad saaksid mind aidata?

Tänud ette -O-

jrx
    Member

Kas tahad kindlasti just jõusaali trenni teha? Et muud asjad nagu kahevõitlusalad või pallimängud või kergejõustik vms ei huvita?

-Omab-
    Member

Jah just jõusaalis.

Vägivaldur
    Member
    kossar2
    Member

ma ka 15 ja treenin nii et sitt väljas,hakka aga jõukas käima

-Omab-
    Member

Nii ma valisin selle esimese kava. On see üldse hea? Aga mis need 3 x 8 – 10 ; 3 x 10 – 12; 3 x max tähendavad??

Kui kaua seda kava peaks tegema 1 kuu, 2 kuud, 3 kuud, enne kui siirdud uue kava juurde?

theONE1
    Member

Nii ma valisin selle esimese kava. On see üldse hea? Aga mis need 3 x 8 – 10 ; 3 x 10 – 12; 3 x max tähendavad??

Kui kaua seda kava peaks tegema 1 kuu, 2 kuud, 3 kuud, enne kui siirdud uue kava juurde?

Otsi kuskilt jõusaalist treener üles ja ta teeb sulle selle kava puust ja punaseks selgeks!

painkiller
    Member

See kava on professioonaali tehtud ja peaks sulle sobima. Need 3x 8-10 tähendavad: 3- tähendab seeritae arvu ja 8-10 korduste arvu ühes seerias. Tee seda kava 1- 2 kuud, tegelikult pead sa ise aru saama millal sul uut kava vaja on.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.