TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine
- This topic has 54 replies, 25 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
Ikkreh.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2006 at 12:21 p.l. #8191
joker
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Seekordne Tegija, kelle treeningu vaatluse alla võtame ei ole küll võistelnud kulturistina, aga spordiala, millega ta tegeleb, pakub kindlasti huvi paljudele külastajatele. Nimelt see inimene on Kaido Leesmann, kellele kuulub ametlik Eesti rekord lamades surumises.
Täna on Kaidol ees raske rinnatreening kuhu lisaks teeme ka nn abistavaid harjutusi, mis aitavad kaasa parema tulemuse saavutamiseks. Tutvume surujate treeningu spetsiifikaga ja harjutuste valiku ja sooritustega.
Siia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “Tegijate Treening: Kaido Leesmann – surumine” kohta.
Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi siin Kaidolt siin.
august 16, 2006 at 1:22 p.l. #88962Vägivaldur
MemberKuna ma kulturist ei ole, siis pakub seekordne tegijate treening mulle tavalisest rohkem huvi. Tänud põneva treeningu eest.
Küsimused:
Kui tihti sa aastas umbes kavu vahetad? Täienevad need kavad pidevalt või mingil hetkel algab ring otsast? Mis nende kavade juures siis põhiliselt muutub? Kas hetkel on käsil rinnalt surumise periood või ongi rind läbivalt su prioriteet?
Mis eesmärki täidab pakk surumise juures?
Kas surumise seeriate juures on alati 4-5 minutit puhkust või ainult suuremate raskuste puhul?
august 16, 2006 at 1:38 p.l. #88967jrx
MemberIndeed. Huvitav lugemine.
(pole küll Kaido Leesmann, aga siiski):
Vägivaldur: pakuga treenitakse harjutuse mingit spetsiifilist faasi. Kui rääkida “harrastajatest”, kes “niisama” oma rinnaltsurumise numbrit kasvatada üritavad, siis pakk on suurepärane abivahend, et platoodest üle saada.
august 16, 2006 at 4:58 p.l. #88985greenu
Memberolen oodanudki et selle sisuline tegijate treening tuleks …… tänud jokkerile …
august 17, 2006 at 5:43 e.l. #89004UmbIsik
MemberTere!
Tekkisid ka mõned küsimused:
Kas on mingi konkreetne põhjus, et sooritad harjutusi triitsepsile plokil, selle asemel et, kasutada prantsuse surumist, rööbaspuudel surumist vms?
Kas kükki ja jõutõmmet treenides teed analoogselt surumisega kükki alusele ja tõmmet aluselt kombineerides erinevaid raskusi erinevate aluse kõrgustega?
Kas sa kabet ka veel mängid?
august 17, 2006 at 8:41 e.l. #89016TANK
MemberMinu subjektiivse arvamuse kohaselt on selline surumine suht mõttetu..
Särgid selga, pakud alla… huvitav kuna tuleb sisse veel hüdraulika appi et saaks mitu tonni suruda.
See teeb ju inimese suht abituks…
Lisaks sellele veel üksi trenni teha ei saagi… kogu aeg tuleb teistest sõltuda.
Mulle meeldib kui ma ka üksi olen võimeline trenni tegema… nagu Dennis James ütles… et kui ma ei saa üksi hakkama siis milleks mulle üldse need abivahendid.
NO see on minu subjektiivne arvamus….
minu pärast suruge abivahenditega kuidas tahes ja kui palju.
(pange kasvõi vedrud ja pumbad särgi sisse ja kasvõi kasutage laekraana abi.)
Ikkagi on ilusam vaadata kui mõni suurem kulturist võtab kangi ja teeb sellega pikema seeria.
Aga küsimus Kaidole:
Kui suure raskusega jõuad teha 10-se seeria ilma et kasutaksid ühtegi abivahendit (särk, rihmad, sidemed ja mis iganes muu kraam) ja ilma sillata (selg täiesti lamedalt pingil)??? 150kg tuleb ikka 10-ne seeria ära?
august 17, 2006 at 8:51 e.l. #89017kentaur
MemberHea küsimus Tank, mind huvitab ka et kui palju siis surub ilma abivahenditeta?
august 17, 2006 at 8:52 e.l. #89018UmbIsik
MemberKui jutt läheb selle juurde, mis on ilusam, siis klassikaline tõstmine lööb üle nii kulturismi kui ka jõutõstmise.
august 17, 2006 at 9:08 e.l. #89019jrx
MemberSiin foorumi käijatele peaks olema ammu selge, et ilu on vaataja silmades
august 17, 2006 at 9:50 e.l. #89022TANK
MemberKui jutt läheb selle juurde, mis on ilusam, siis klassikaline tõstmine lööb üle nii kulturismi kui ka jõutõstmise.Suudlevad mehed pole ilusad… aga seda jällegi minu vaatenurgast.
Siin foorumi käijatele peaks olema ammu selge, et ilu on vaataja silmades
august 17, 2006 at 10:03 e.l. #89023UmbIsik
MemberSuudlevad mehed pole ilusad… aga seda jällegi minu vaatenurgast.See on Kreeka värk, sellises olukorras poleks sul endal ka mingit valikut.
august 17, 2006 at 10:42 e.l. #89027Vägivaldur
MemberTANKile
Nagu mina aru saan, siis kasutab Kaido Leesmann neid abivahendeid just selleks, et ilma abivahenditeta surumist parandada. Treeningmeetod lihtsalt. 250 kg on ta surunud ilma särgi ja pakkudeta.
august 17, 2006 at 12:01 p.l. #89038jrx
MemberNo vastava spordiala sportlane teeb sellist trenni, mis lubab temal olla võimalikult edukas selle spordiala kriteeriumite järgi. Asja mõttekuse-efektiivsuse määrab siinjuures just tulemus antud spordialal.
Kõrvaltvaatajal on loomulikult õigus öelda, mis tema arvab… täpselt samamoodi nagu paljude meelest on motosport mõttetu ja teiste meelest jälle kulturism ja nii edasi…
august 17, 2006 at 12:29 p.l. #89044siimi1
Memberarvan ka, et igasugused abivahendid rikuvad spordi ilu…pean silmas just jõutõstmist kus iga ala jaoks on oma trikoo, särk.ei tule ette ühtegi olümpiaala kus abivahenditel oleks soorituse tulemusele nii suur mõju…kipub kanduma rohkem tehnikaspordi valdkonda.lisaks veel see, et kükkimise ja surumise juures on võistlejal ümber 4-5 inimest kes aitavad tal kangi pukkidelt tõsta või sinna panna….tekib olukord kus alaga võõras inimene ei saagi enam aru kes on sportalne…lisaks veel tohutult kehakaale ja mingisugused wilksi punktid…tekib olukord kus väga raske on asjast aru saada….mis omakorda mõjub kõvasti ala populaarsusele.
võtame näiteks 100m jooksu…võisteljad tulevad joonele…käib pauk…ja 10 seki pärast saab isegi väike laps aru kes on 1,2 ja kolmas.
august 17, 2006 at 12:32 p.l. #89047TANK
MemberNo vastava spordiala sportlane teeb sellist trenni, mis lubab temal olla võimalikult edukas selle spordiala kriteeriumite järgi. Asja mõttekuse-efektiivsuse määrab siinjuures just tulemus antud spordialal.Kõrvaltvaatajal on loomulikult õigus öelda, mis tema arvab… täpselt samamoodi nagu paljude meelest on motosport mõttetu ja teiste meelest jälle kulturism ja nii edasi…
nojah… see surumine hakkabki juba lähenema motospordile…
seal ei saa ka üksi peaaegu mitte midagi ära teha ilma support team-ita
TANKileNagu mina aru saan, siis kasutab Kaido Leesmann neid abivahendeid just selleks, et ilma abivahenditeta surumist parandada. Treeningmeetod lihtsalt. 250 kg on ta surunud ilma särgi ja pakkudeta.
no aga ikkagi särgi ja rihmaga…. nali veel selles et ise ei saaks omal jõul seda särki isegi selga
aga kui palju täiesti puhtalt… kardan et ta võib 150kg kangiga seeriate tegemises kulturistidele alla jääda…
Samas pole ilus öelda et kulturistid on nõrgad…
samahästi võiks suvaline kraana või tõstuki juht hakata jõutõstjaid mõnitama et te olete nõrgad… mina tõstan ikka tonne.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.