Skip to main content

Treening

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    ÜRASK
    Member

Olen rohkem kui harrastaja teen 4-5x nädalas trenni…Tahtsin küsida , et kas on võimalik nii trenni teha kui ma teen päevas 2-3tundi 8-12x kõikidele lihastele…(erinevalt sellest kui teeks :üks päev triitseps ja piitsep…jne)…Tahtsin seda sellepärast küsida et plaanis on lihasmassi suurendamine…et kas see trenn sobiks lihasmassi suurendamiseks…

Äitäh!

SHOXi
    Member

ei, korra nädalas tööta kõik lihased läbi, peaks olema parim viis suurendeda lihasmassi.

ÜRASK
    Member

kle ma mõtlesin et kui ma teex nad läbi mitu korda nädalas

theONE1
    Member

Olen rohkem kui harrastaja teen 4-5x nädalas trenni…Tahtsin küsida , et kas on võimalik nii trenni teha kui ma teen päevas 2-3tundi 8-12x kõikidele lihastele…(erinevalt sellest kui teeks :üks päev triitseps ja piitsep…jne)…Tahtsin seda sellepärast küsida et plaanis on lihasmassi suurendamine…et kas see trenn sobiks lihasmassi suurendamiseks…

Äitäh!

Kaua oled teinud, et arvad et oled rohkem kui harrastaja? 5x nädalas treenimisel peab ikka kõva põhi all olema. Mida pead silmas 2-3 tundi päevas?? Ega lihased sellepärast ei kasva veel kui teed 2-3 tundi trenni ja 5x nädalas, äkki kirjutad täpsemalt?

SHOXi
    Member

kle ma mõtlesin et kui ma teex nad läbi mitu korda nädalas
    ÜRASK
    Member

selle suve algul hakkasin ülakeha treenima mudu tegelesin rattaspordiga ja jooksmisega(4aastat), (5xnädalas 1,5-2tundi)

…2-3tundi pean silmas seda ,et kui ma teen 3-5x n2dalas ,2-3tundi päevas kõikidele lihastele trenni selle asemel ,et teha teatud lihasgruppile ….

greenu
    Member

kardan et kurnab liiga ära … ise ma käin 5 korda nädalas ja teen iga kord erinevat lihast või lihasgruppe ….. 5 nädalat järjest ja areng jäi seisma …. siis pidasin nädala vahet ja jõunäitajad tegid hüppelise tõusu … rinnalt surumist suutsin seeriana teha mitte 100 ga vaid 115 ga …… et mina järeldasin et selle 5 nädalaga oli ikkagi lihased megalt ära kurnatud ja ei jõudnud taastuda kuigi oli praktiliselt nädal aega puhkust igale lihasele …. kui aga hakata 3-5 korda nädalas kõiki lihaseid tegema siis on ju asi 3-5 korda hullem….. aga see on muidugi minu arvamus… ise ma muiugi toidulisandeid ei söö … aga need aitavad kindlasti vägagi palju taastamisele kaasa ….

ÜRASK
    Member

aitäh !!!!

Vägivaldur
    Member

3x nädalas on täiesti ok teha kava, kus kõik lihasgrupid tehakse läbi. Vt ka amazoni algajate kava. Ei koorma midagi üle.

Fred Antson siin just kusagil kirjutas, et kõik tegelased üritavad joonduda tippkulturistide/keemikute järgi, kes teevad 1x nädalas kõik lihased läbi. Tavalisele harrastajale on palju mõistlikum 2-3x nädalas kõik lihased läbi teha.

Nimetatud härra on minu jaoks piisav autoriteet ja tundub ka väga loogiline jutt – kõik inimesed ei saa teha trenni nagu profisportlased. Liiga palju avaldatakse igal pool igasugu tipptegijate kavasid nagu see olekski kõige õigem viis trenni teha. Ja ainuõige viis. Muidugi ongi, aga ainult profi jaoks. Võiks sellest vahest aru saada. Võiks palju rohkem kirjutada sellest, mida need tegijad tavalisele harrastajale või algajale soovitavad, kuidas nemad alustasid ning läbi räige töö praeguste kavadeni jõudsid.

BULDOOSER
    Member

http://www.trulyhuge.com/news/tips63a.htm See härra väidetavalt teeb sama lihast 8-10päeva järjest ja siis puhkab 3 päeva , aga ma ei usu ,et see sulle sobiks.

jrx
    Member

Vägivaldur – see on kõik jah ülimalt individuaalne. MMA’s näiteks on neid, kes treenivad AINULT full-body rutiine kui ka kõikvõimalikke splitte. Tito Ortiz näiteks treenib 6-day splitiga.

Tito – võistluskaal 93 kg.

Creek
    Member

Lihas ju kasvab siiski puhates mitte trenni tehes, kui sa isegi ülepäeviti korralikku trenni teed ei taastu lihas ära, kuigi see on individuaalne oleks minuarvates ikka õigem lihasgrupid ära jagada.

ÜRASK
    Member

Super !!!

Suured tänud kõigile !!!!…sain palju infi

suve alguses hakkasid tegelema ja oled rohkem kui harrastaja? Kes sa siis oled – proff?

ÜRASK
    Member

käib see teema juurde ….=?

EI OLE VAJA NÄKKU PANEMA HAKKATA JUU….!

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.