Skip to main content

Põlved ja sidemed

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Põlved ja sidemed

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    inside14
    Member

Põlvedega siis selline asi, et vahest teevad valu eriti parempoolne, ükskord tõmbasin jalgpalli mänguga kuidagi viltu ka siis valutas nädalakese kasutasin aktiivsel tegevusel tavalisi elastik sidet.Et küsimus siis kui teen kangiga kükke ja kasutan õigeid põlve sidemeid kuidas siis neid kasutada kas iga seerja või ainult kõige raskema seerjaga?Sest olen ka kuulnud randme sidemete kohta, et pole mõtet kasutada kogu trenn siis randmed võivad jääda nõrgaks kui neid koguaeg toetada kas põlvedega on sama asi?

TANK
    Member

Kasuta kui on ilma valus või ebamugav.

ilmaasjata ei ole mõtet tõesti kasutada… n. soendusseeria ajal jne.

Kui sul on põlvevigastus, siis ma ei saa aru miks sa pead üldse kükki tegema. Ravi ära see. Ilmselt mingi põlve sideme vigastus.

inside14
    Member

Ei see pole midagi hullu sellest möödas juba mingi 5-6 nädalat ja viimased kolm nädalat ma pole trenniskäinudki(olin Soomes tööl).Praegu pole enam valutand ja sai ka eile jalgpalli mängitud midagi polnud tunda.Lihtsalt tahtsin teada kudas oleks sidemetega parem teha, et kui koguaeg kasutan äkki teeb põlve veel nõrgemaks.

Hummer
    Member

nii et mõni mees annab tuld seni kuni jalg amputeeritakse

inside14
    Member

TO Hummer: Ma juba ütlesin, et ma pole 3 NÄDALAT MIDAGI TEINUD ja sellest on üldse möödas ligi 6 nädalat ja enam pole mingi 2 nädalat seda valu üldse tundnud.

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.