Skip to main content

üks küsimus.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » üks küsimus.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

teatud harjutusi tehes (kangiga kükke, kangi kukla tagant tõstmine jms) tulevad mul vasakul käel veresooned välja, aga paremal ei tule. Küsin selle pärast, et käsi läheks nagu krampi, mis on ebameeldiv tunne.On kellegil sama probleem? Mis selle põhjustab? Saab sellest kuidagi lahti? Olen 16-aastane algaja. ette tänades

Anonüümne
    Guest

heh…tegelikult mitu küsimust

hary
    Member

Ei usu, et keha võiks areneda mittesümeetriliselt, seega on asi lihsalt antud harjutuses(selle intensiivsus,-vale tehnika või koormus). Proovi mõni trenn lihsalt teha piinlikult hea soojendus ja venitus ning tee väiksema koormusega. Teinekord aitab vaevustest ülesaamine koormuse vähendamine ja õige tehnika jälgimine. Sa ära pööra teistele tähelepanu teed ju ainult endale…pane kasvõi 1 astmele ja “tee või pool kui tervet ei jõua aga tee korralikult”(O.Luts)

(Loe ee.hobi.velo postiloendit, seal mehed joovad soolavett kramppide vastu, ära sina nii küll tee…8-)) Tsiteerin: “Selline väike vihje: lisa oma isostaarile veidike tavlist soola – umbes

pool teelusikatäit. Maitsele see eriti hästi ei mõju, aga see aitab taastada

mineraalide sisaldust organismis.”

hary
    Member

Krampe lihastes põhjustab peale üldlevinud lihse väsimuse ja ülekoormuse ka magneesiumi puudus. Magneesiumsulfaati kasutatakse ka hullumajas tõmbleva segase rahustaniseks lihastesse süstimise teel. Kuna sul mingit erilist jama ei ole siis ära eraldi hakka magneesiumi tarvitama. Suund on järjest sinnapoole, et kasutada komlekselt mitte eraldi. Kui probleem jätkub tee perearsti juures vere test ja mine sellega spordiarsti juurde.

Ise olen ka nende käes vaevelnud aga see oli aastaid varem kui jooksin maratone ja siis oli see otseselt seotud treenimatusega…hilem probleem kadus iseenesest…

Anonüümne
    Guest

Päris krampi veel ei ole kiskunud. Point on selles, et kui teed harjutust, siis vasak käsi läeb kangeks, a paremaga on enam-vähem kõik korras. Äkki on sellest et ma mängin ka päris palju jalgpalli, kuna sul, Hary oli ju jooksmise ajal peaaegu sama asi. Igatahes, tänan nõuannete eest.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.