Skip to main content

Kuulaks tarka nõu

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kuulaks tarka nõu

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    markoow
    Member

Saalis on võimalik käia E ja K. Kuidas oleks tark lihasgrupid nende kahe päeva peale ära jaotada? Olgu mainitud, et ülakeha tervikult ei tahaks ühele päevale jätta – 1/4 lõppu muutub liiga kurnavaks.

jrx
    Member

Noh ülakeha on lihtne pooleks lüüa… tõmbavad ja tõukavad harjutused. Siis ühele päevale jalad ja teisele päevale raske kõhutreening näiteks vms… Või hoopis ühele päevale tugevalt jõutõmme ja teisele kükk… aga mida mina ka tean.

Igatahes sõltub kõik kui kiire taastuja oled, mida täpselt saada tahad jne…

markoow
    Member

Üldist vormi tahaks paremaks, ei midagi muud. Vot selle taastumise pärast kirjutasingi. Et kas on mingid lihasgrupid, mis vajavad rohkem taastumist, et need siis kolmapäevale jätta vms

Mr.Y
    Member

Nagu ma aru saan treenid sa ju lihasgruppe 1 kord nädalas, et pole vahet, kas teed E või K ? Imelik, et sa ülakeha ei jõua teha. Muidugi juhul, kui tahad teha 20 seeriat rinda, selga, õlga ja 10 veel biitsa, triitsa ja käsivarsi. Aga nt ülakeha trenni variant:

A1 Lamades surumine

B1 Tõmbed kangiga ettekallutatult

A2 Rööbaspuudel surumine

B2 Lõuatõmbed althaardes vastu rinda (või plokil)

Kõhulihastele üks harjutus

Tee vaheldumisi üks seeria A1, puhka, siis üks seeria B1, puhka jne. Seeriaid ma ei oska sulle pakkudagi, olenevalt tasemest. Igatahes selle jõuab alla tunniga tehtud ja ei väsi ära.

Või siis tee Push/Pull süsteemis:

E: Rind, Õla esiosa, Triitseps, Reie esiosa, Säär

K: Selg, Trapets, Õla tagaosa, Biitseps, Reie tagaosa, Käsivars

Või full-body treeningud:

E: Lamades surumine, Kükk, Jõutõmme + lisa

K: Püsti surumine, Kükk, Jõutõmme + lisa

Lisa alla kuuluvad mõned seeriad biitsepsile, triitsepsile, säärele, kõhule vms. Ei pea tegema, aga võid.

markoow
    Member

Otsustasin pull/push kasuks, thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.