et siis tahaks küsida et noh olen selline ca 10 kilo ülekaalus (183 pikk ja 94 kilo) ja eriti ei jõua lõuga tõmmata. hakkasin siis jõusaalis käima ja vend õpetas ka natuke kuidas oleks mõistlik harjutusi teha. aga küsimus siis järgmine: 2 kuu pärast on sõjavägi ja ma tahaks natuke paremasse vormi saada selleks ajaks et kas 2 kuuga on märgata üldse mingit tolku jõu arengus (et jõuan rohkem lõuga tõmmata ja kätekõverdusi teha jne) kui ma käin 3 korda nädalas jõusaalis (vahel satub mõni jalg-/korvpallipartii ka vahele) ja toitun nii nagu tavaliselt
kui enne oled ka jõusaalis käinud ja jõu tegemisega tegelenud, siis on areng märgatav ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
anna aga minna. mööda külge see maha küll ei jookse
niih. Mina arvan et lisaks sellele et käid 3 korda nädalas jõusaalis, tee ka kodus trenni. Kõhu-, seljalihaseid ja kätekõverdusi ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks veel hommikul ja õhtul jooksmas käimine. Umbes 3 kilomeetrit näiteks.
Aga see on ainult minu soovitus ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
niih. Mina arvan et lisaks sellele et käid 3 korda nädalas jõusaalis, tee ka kodus trenni. Kõhu-, seljalihaseid ja kätekõverdusi ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks veel hommikul ja õhtul jooksmas käimine. Umbes 3 kilomeetrit näiteks.
Aga see on ainult minu soovitus ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
päris ära tappa pole ka kohe mõtet, 3x jõusaal ja 3x aeroobset nädalas on vägagi piisav, vähemalt alustamiseks