Toidulisandid naistele!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Toidulisandid naistele!
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
Laura Reisalu.
-
AutorPostitused
-
august 23, 2006 at 8:58 p.l. #8118
Kerstyke
MemberKas on selliseid pulbreid mida peale trenni juua, et nagu naistele?
Ilma rasvata ja vitamiinidega, et ei annaks midagi juurde, lihtsalt taastaks kõik vitamiinid ja ained mis trennis kaotsi läksid:P
august 23, 2006 at 9:22 p.l. #89484antonhansen
Member1.Arctic Sport
2.Fat Burner
august 24, 2006 at 5:05 e.l. #89486Rebane
Keymaster1.Arctic Sport2.Fat Burner
Mitte päris.
FatBurner on siiski suuremalt jaolt ennem trenni mõeldud jook (mida näitab ka temas sisalduv L-karnitiin ja madal kalorsus) ning Artic on pigem süsivesikutel baseeruv jook, mis taastab energiavarusid.
KA NAISTERAHVASTE puhul paluks mitte ära unustada valgu tähtsust (ignoreeri legendi, et kui törts nüüd valgupulbrit paned, kasvad nigu loom, sest seda lihtsalt EI JUHTU), millega saaks taastada väsinud lihaseid.
Omaltpoolt soovitaks DR-7’t Tai Kane valikust. Eks teised naised võiks täpsustada siin, mida nemad võtavad/soovitavad.
september 21, 2006 at 6:40 e.l. #91047Ott Kiivikas
MemberNaistele sobib samuti No1 – peale trenni, põhitoidukordade vahepeal DR- 7, Dietmix. Vitamiine oleks mõisltik eraldi juurde võtta, sest valgubaasil toidulisandites neid ei ole ja kui on siis minimaalselt lisatud. Segada peale trenni ka s dextro või mahlaga ca 300ml. Valgupulbri kogus 3 spl.
september 21, 2006 at 7:01 e.l. #91049Annika Pärtel
MemberMilleks selline vahetegemine? Kui korralikult trenni teed, siis pole oluline, kas nais- või meessoost, lihas ju vajab taastumiseks ikkagi samu aineid.
Ise tarbin trennijärgselt Tain Kane Whey Lemon Superit+ Fasti kreatiinI+250ml ananassimahla+All Starsi Amino pro 25ml. Hommikuti samuti 25 ml Amino prod +multivitamiini tbl (mineraalainetega)+spl kalaõli.
Iga sisse söödav toit/jook annab “midagi” juurde. Ja see rasva vältimine unusta ära- rasv ON vajalik, et organismis kõik ilusti toimiks, nii nagu peab. Pulbrites sisalduv rasvanatuke sulle küll midagi halba ei tee.
september 21, 2006 at 1:21 p.l. #91071Laura Reisalu
MemberMilleks selline vahetegemine? Kui korralikult trenni teed, siis pole oluline, kas nais- või meessoost, lihas ju vajab taastumsieks ikkagi samu aineid.Ise tarbin trennijärgselt Tain Kane Whey Lemon Superit+ Fasti kreatiinI+250ml ananassimahla+All Starsi Amino pro 25ml. Hommikuti samuti 25 ml Amino prod +multivitamiini tbl (mineraalainetega)+spl kalaõli.
Iga sisse söödav toit/jook annab “midagi” juurde. Ja see rasva vältimine unusta ära- rasv ON vajalik, et organismis kõik ilusti toimiks, nii nagu peab. Pulbrites sisalduv rasvanatuke sulle küll midagi halba ei tee.
Olen Aktivistiga täiesti nõus. Naised ärge kartke taastavaid treeningjärgseid tooteid nagu tuld. Nendest on palju kasu trennist taastumisel. Ega trenni eesmärk pole ju ennast väsitada ja organismi lõhkuda:)
Ise tarbin peale trenni neid tooteid: Kreatiin 500gr. Protein No1 900gr/Whey Lemon Super/WDGP 900gr /Protec (Eiselt)/ Dextro (Fast).
Sellest nädalast sain ka võimaluse proovida All Starsi Amino Prod ja All Starsi Iso-Techi (eks ma varsti anna teada, kuidas mõjus ja mis emotsioonid on).
september 24, 2006 at 12:45 p.l. #91238Laura Reisalu
MemberOlen Aktivistiga täiesti nõus. Naised ärge kartke taastavaid treeningjärgseid tooteid nagu tuld. Nendest on palju kasu trennist taastumisel. Ega trenni eesmärk pole ju ennast väsitada ja organismi lõhkuda:)Ise tarbin peale trenni neid tooteid: Kreatiin 500gr. Protein No1 900gr/Whey Lemon Super/WDGP 900gr /Protec (Eiselt)/ Dextro (Fast).
Sellest nädalast sain ka võimaluse proovida All Starsi Amino Prod ja All Starsi Iso-Techi (eks ma varsti anna teada, kuidas mõjus ja mis emotsioonid on).
No nii, olen nüüd siis nädala proovinud Amino Prod ja Iso- Techi. Mõlema tootega väga rahul. Maitsed on väga head ja valgupulber lahustub hästi ning sobib juua nii veega, mahlaga kui ka piimaga. Iso-Techi puhul tuleks kindlasti lisada juurde süsivesikuid, sest toode sisaldab neid väga vähe.
Tegelikul meeldib mulle üldse nende taastusjookidega katsetada erinevaid variante. Minu hetke lemmikuks kujunes All Starsi Iso – Tech koos Whey Lemon Superiga või No1ga. Lisasin veel Amino Prod ning ananassimahla. Igaljuhul naised, kellele on tähtis taastusjoogi hea maitse, siis võin julgelt viimast varianti soovitada:).
Varsti on müüki tulemas ka uue maitsega valgupulber Hy-Pro, loodan selle ka ära proovida:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.