Skip to main content

toidulisandid

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    swimmer49
    Member

Tere!

olen 18 a.ujuja(7aastat trennis käinud), 6-8 korda nädalas treeningud (3 x nädalas ka hommikuti)+ veel 2-3x nädalas enne õhtust treeningut käin jõusaalis nii umbes 45-75min+veel kui enne õhtust treeningut jõusaali ei lähe siis teen kerge jooksu umbes 30-40min.hommikune treening 70min=2500-2800m., õhtune treening 90min=3500-4200m.

äkki oskate mingit toodet soovitada energia taastamiseks.Hakkasin veel hiljuti kreatiini(Kre-Alkalyn) kasutama,et vastupidavus kui ka jõu näitajaid parandada, kuna aga kreatiini kapslid hakkavad otsa saama ning kavatsen veel kreatiini osta, siis missugust kreatiini toodet soovitaksid sina.

Ning mida arvad Kre-Alkalyn-st ning kas seal on vahe , kas kasutad kreatiini pulbrina või kapslitena.

Mis vahe on Creatine Ethyl Esteri,kreatiin monohüdraadi ja kreatiintsitraadil?

olen tänulik kui oskate soovitusi anda!

Creek
    Member

Ise pole veel kreatiini ega muid lisanded kasutanud aga tean et polbri eeliseks on see et ta imendub kiiremini ja siis on rohkem kasu, nii et soovitaks osata polber ja teha shake.

Bulletproof
    Member

Ise olen kasutanud http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…;products_id=57

pulbri näol, väga hea.

või siis ka kreatiin monohüdraat, mida kavatsen proovida http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…products_id=306

kreatiin monohüdraadi ja kreatiintsitraadi vahe on selles, et tsitraat ei seo organismis vett ja sisialdab süsivesikuid

Vikatman
    Member

Ise võtan Tai Kane kreatiin monohüdraadi pulbrit koos süsivesikutega (glükoos). Lahustub vees suhteliselt hästi.

No kui 2 kapslit Kre-Alkalyn’i sisaldab 1.5g kreatiini, on tõesti vähe. Ma võtan päevas vähemalt 10g kokku söögikordade peale.

Tsitraat on vastupidavusaladele.

Monohüdraat on lihase kasvatamiseks.

Ott Kiivikas
    Member

Tere!

olen 18 a.ujuja(7aastat trennis käinud), 6-8 korda nädalas treeningud (3 x nädalas ka hommikuti)+ veel 2-3x nädalas enne õhtust treeningut käin jõusaalis nii umbes 45-75min+veel kui enne õhtust treeningut jõusaali ei lähe siis teen kerge jooksu umbes 30-40min.hommikune treening 70min=2500-2800m., õhtune treening 90min=3500-4200m.

äkki oskate mingit toodet soovitada energia taastamiseks.Hakkasin veel hiljuti kreatiini(Kre-Alkalyn) kasutama,et vastupidavus kui ka jõu näitajaid parandada, kuna aga kreatiini kapslid hakkavad otsa saama ning kavatsen veel kreatiini osta, siis missugust kreatiini toodet soovitaksid sina.

Ning mida arvad Kre-Alkalyn-st ning kas seal on vahe , kas kasutad kreatiini pulbrina või kapslitena.

Mis vahe on Creatine Ethyl Esteri,kreatiin monohüdraadi ja kreatiintsitraadil?

olen tänulik kui oskate soovitusi anda!

Tere,

Ma soovitan ikka kas tavalist monohüdraati Tai Kane oma või olen ka proovinud CGT – 10 seal on lisaks kreatiinile ka Tauriin ja L- Glutamine. Kogused ei pea suured olema kui ei taha kaalus juurde võtta, kreatiinmonohüdraat 5 gr. päevas ja CGT -10 20 GR. päevas. Monohüdraadi ja tsitraadi vahe on selles, et viiati mainitu ei seo erinevalt monohüdraadist kehas vett, sinna tootesse on ka imendumiseks lisatud süsivesikud. Ethyl Esteri kohta kuulen esmakordselt, nii et ei oska kommenteerida. Ära unusta samas ka münda valgubaasil lisa kasutda, et tagada lihaste parem taastumine (No1, Whey 3, Whey Lemon jne)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.