küsimus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » küsimus
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Aksel.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2006 at 5:35 p.l. #8061
sdmartin
Memberasi on nii et on plaanis hakkata kasutama proteiini.aga kas ma peaks sis valgu kogust toidus vähendama ve.ma ei taha paksuks minna.enne olen toidust selle vast kätte saand.ja üks asi ka veel et kas kreatiini ja proteiini on soovitatav koos kasutada.
juuli 26, 2006 at 6:04 p.l. #88016veinikaarija
MemberÄra vähenda valgu kogust toidus, vaid hoopis proteiini sheigis. Minu arust ongi kõige ideaalsem variant, et saada valk toidust kätte.
Proteiini ja kreatiini võib kasutada küll samaaegselt, kuid ära neid siiski ühte sheiki pane.
juuli 26, 2006 at 6:08 p.l. #88018sdmartin
Membermiks mitte ühte.kas se sis pole sama.
juuli 27, 2006 at 6:32 e.l. #88032salver
MemberÄra vähenda valgu kogust toidus, vaid hoopis proteiini sheigis. Minu arust ongi kõige ideaalsem variant, et saada valk toidust kätte.Proteiini ja kreatiini võib kasutada küll samaaegselt, kuid ära neid siiski ühte sheiki pane.
mis jutt/soovitus see on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nt WDGP sisaldab mitmeid lisandeid koos, sh ka kreatiini ja valku. Ei välista ei üks ega teine teist. Kuid kreatiini mõju on suurem kasutades siiski teda koos süsivesikutega.
Ja üleüldse tuleks võimaluse korral toidulisandeid vältida, eriti veel kui ollakse algaja
juuli 27, 2006 at 9:25 e.l. #88050joey
Memberasi on nii et on plaanis hakkata kasutama proteiini.aga kas ma peaks sis valgu kogust toidus vähendama ve.ma ei taha paksuks minna.enne olen toidust selle vast kätte saand.ja üks asi ka veel et kas kreatiini ja proteiini on soovitatav koos kasutada.valgu kogus hoia kogu aeg oma kehakaal korrutatuna 2,5-ga. ning see jaotada päeva jooksul ära 4-6 toidukorra vahel, arvetsades, et korraga võiks üks toidukord sisaldada 30-40 g valku. proteiinisheiki kasuta peamiselt peale trenni, äärmisel juhul toidukorra asendajana, kui pole aega tavatoitu süüa. proteiinisheiki ja kreatiini võid loomulikult koos kasutada, aga peaasi, et saaksid kreatiini ka koos süsivesikutega.
juuli 27, 2006 at 12:27 p.l. #88057bohemianrhapsody
MemberÄra vähenda valgu kogust toidus, vaid hoopis proteiini sheigis. Minu arust ongi kõige ideaalsem variant, et saada valk toidust kätte.Proteiini ja kreatiini võib kasutada küll samaaegselt, kuid ära neid siiski ühte sheiki pane.
Paluks põhjendust viimasele lausele.
juuli 27, 2006 at 12:34 p.l. #88058gmaster
Member
14a.
see ütleb juba kõik
juuli 27, 2006 at 1:29 p.l. #88063jrx
Membervalgu kogus hoia kogu aeg oma kehakaal korrutatuna 2,5-ga. ning see jaotada päeva jooksul ära 4-6 toidukorra vahel, arvetsades, et korraga võiks üks toidukord sisaldada 30-40 g valku.Esimene väide vale – proteiini overloadi (ehk siis ÜLE 1,5 g per kehakaalu kg kohta) kasulikkust tõestavad mõistlikud uuringud puuduvad ISEGI tipptegijate tasemel.
Teine väide vale – “30-40 grammi” ei ole mingi “püha” absoluutarv. Tohutu palju mängivad rolli valgu tüüp, muu kraam mida süüakse ning individuaalsed erinevused.
juuli 27, 2006 at 2:48 p.l. #88067sdmartin
Memberno nii algaja ma pole sest aasta on juba rauda väänatud ja 100 on käes aga nüüd ei taha enam nagu edasi areneda.aga kuigi see oli kevadel mingi kuu aega aga nood ma pole saand 3 kuud käija.ma tahtsin talveks valma osta ja sis ette ää küsida.
.
juuli 27, 2006 at 5:14 p.l. #88074joey
MemberEsimene väide vale – proteiini overloadi (ehk siis ÜLE 1,5 g per kehakaalu kg kohta) kasulikkust tõestavad mõistlikud uuringud puuduvad ISEGI tipptegijate tasemel.Teine väide vale – “30-40 grammi” ei ole mingi “püha” absoluutarv. Tohutu palju mängivad rolli valgu tüüp, muu kraam mida süüakse ning individuaalsed erinevused.
kui mina oma päevast valgukogust suurendasin, seda kuskile 2,5-3g kehakaalu kohta päevas, paranesid minu tulemused märgatavalt nii jõus kui taastumises.
kui palju siis sina soovitaksid korraga süüa näiteks munavalku või kaseiinivalku ühes toidukorras?
juuli 28, 2006 at 9:02 e.l. #88099veinikaarija
Member
14a.
see ütleb juba kõik
See v?
See on vanus, mil ma treenima hakkasin.
Paluks põhjendust viimasele lausele.Ma vabandan ebatõese jutu pärast, kuid ühes raamatus oli kirjas, et kreatiin takistab proteiini imendumist vms. Kuigi jah, ega need USA raamatud, mis kulturismist räägivad pole kah kõik puhtast kullast.
juuli 28, 2006 at 9:18 e.l. #88100Ott Kiivikas
MemberSeda kas tavatoidust valku vähendada või suurendada saad teada siis kui vaatad üle kõik toidu mida sööd, piltlikult kaalud toidukaaluga ära, teades, et lihasmassi kasvuks oleks soovituslik valgukogus 2 – 2,5 gr/kg. Teades oma kehakaalu korruta see 2 või 2,5 ja vaata palju gramme sa tavatoidust saad ja palju toidulisandist, siis tead kas suurendada või vähendada valgu kogust. Üldjuhul söövad tavainimesed heal juhul poole päeavasest valguvajadusest, nii et seda ohtu et üle süüakse, pigem vähe. Üle söövad tavaliselt kogenud kulturistid, kes teavad palju vaja, aga ikkagi söövad rohkem – ega muud seal ole kui raha läheb rohkem.
juuli 28, 2006 at 1:50 p.l. #88112Aksel
MemberEsimene väide vale – proteiini overloadi (ehk siis ÜLE 1,5 g per kehakaalu kg kohta) kasulikkust tõestavad mõistlikud uuringud puuduvad ISEGI tipptegijate tasemel.Teine väide vale – “30-40 grammi” ei ole mingi “püha” absoluutarv. Tohutu palju mängivad rolli valgu tüüp, muu kraam mida süüakse ning individuaalsed erinevused.
Väide vale ja väide vale. Huvitav, huvitav, et miks vale??? Mille alusel vale?
Kas Sa jrx oled ka miskit kuulnud insuliinist? Tead, mis toimub insuliini tasemega, kui toidus valgu kogus (ühes toidukorras) ületab 45-50g???
Nagu ka ühes varasemas teema juures küsisin: paluks tuua mõni teaduslik vastuargument sellele 30-35 grammile. Ma ei arva, et see mingi pühaduse kaitsmine on, aga tahaks siiski kuulda, millistele uurimustele toetud taoliste väidete puhul. Seni usaldan neid uurimusi, mis kinnitavad sellle 30-35g olulisust. Aga jään huviga ootama vastupidiseid uuringute tulemusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2006 at 10:12 p.l. #88131jrx
Member…otsi… ma kuskil kirjutasin seda (ehk siis tõin ära teaduslikke põhjendusi miks see nii on).
Ma arvan, et see mis toimub insuliinitasemega peale 40-45 g valgu söömist on ka suuresti individuaalne.
Ja kui hoolega loed, siis ma ei soovitanud ju ROHKEM valku tarbida… pigem vastupidi.
Samas ootaks 30-35 grammi uuringuid kah
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2006 at 11:43 p.l. #88133TANK
Memberaptsihh…. I’m sorry. I’m allergic to bullshit.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.