Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2006 at 5:49 p.l. #8000
joker
MemberSiia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg” kohta.
Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi siin Vootelelt siin.
Artikkel siin:
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…27&top=top.lime
Ja galerii siin:
juuli 6, 2006 at 5:58 p.l. #87262Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt tubli poiss on.
juuli 7, 2006 at 9:21 e.l. #87281SanderK
MemberVana vootele on ja millal trenni tegema hakkas?
juuli 7, 2006 at 9:25 e.l. #87282gmaster
Memberjoker sa võiks juurde märkida ka mis raskusega ta mingit harutust tegi, annaks parema ülevaate:)
ja vootele käest nii statistika mõttes küsiks, et kui tihti sa eest surumise asemel kukla tagant teed?
juuli 7, 2006 at 10:12 e.l. #87284klaver
MemberKorduste arvuks märgitud 1 – 5, kuid lendamine plokil sain esimese seeria korduste arvuks hoopiski 10?
juuli 7, 2006 at 11:35 e.l. #87292Kuup
MemberLoe siis artikkel uuesti läbi.
Vahest kasutab ka Vootele rohkem kordusi treeningu lõpupoole, et lihast täis pumbata.juuli 7, 2006 at 3:59 p.l. #87302bohemianrhapsody
Memberjoker sa võiks juurde märkida ka mis raskusega ta mingit harutust tegi, annaks parema ülevaate:)ja vootele käest nii statistika mõttes küsiks, et kui tihti sa eest surumise asemel kukla tagant teed?
Ma ei teegi kukla tagant üldse. Esiteks selle pärast, et mulle see ei meeldi ja teiseks on vigastuse oht suurem.
Ja seda, et minu treeningu põhiosa moodustavad baasharjutused, aga neid viimaseid isoleeritud harjutusi teen suurema korduste arvuga. Ehk siis hakkan juba harjutusi sooritama võimalikult puhtalt, mida lähemale võistlus tuleb, seda rohkem.
juuli 8, 2006 at 8:37 e.l. #87309Fre
MemberVootele, ma kadestan sind. Mitu aastat sa treeninud oled ja kui vana hetkel oled?
juuli 8, 2006 at 12:14 p.l. #87312TANK
MemberJõutsükkel jah… no palju massi on juba?
juuli 8, 2006 at 1:48 p.l. #87313bohemianrhapsody
MemberVootele, ma kadestan sind. Mitu aastat sa treeninud oled ja kui vana hetkel oled?Olen praegu 20 ja kui hakkasin jõusaalis käima olin 13, max 14-aastane. Maakohas ei olnud midagi muud teha kui spordiga tegeleda.
Jõutsükkel jah… no palju massi on juba?Puhas jõutsükkel on tegelikult läbi. Eesmärk ikka mass hetkel. Kaal on seisab paigal aga peegelpilt paraneb.
juuli 11, 2006 at 7:32 p.l. #87403joker
Memberjoker sa võiks juurde märkida ka mis raskusega ta mingit harutust tegi, annaks parema ülevaate:)ja vootele käest nii statistika mõttes küsiks, et kui tihti sa eest surumise asemel kukla tagant teed?
Eks ma viimastes artiklites olen püüdnud kajastada raskusi. Need raskused, millega plokkidel tehakse, pole meelega pannud, sest aparaadid on nii erinevad ja vaevalt sealt adekvaatset ülevaadet saab.
Ja alati saab Tegijatelt otse küsida , mis raskusi kuskil kasutavad. Aga eks ma püüan rohkem teadlikumalt edaspidi raskusi kirja panna või meelde jätta. Aga videodesse pole mõtet märkida, sest alati ei ole lõigud tehtud suurimate raskustega. Pigem see annab ülevaate liigutustest ja tehnikast kuidas keegi teeb.
Aga muidu on tagasiside ja ettepanekud alati teretulnud. Artiklid ju ikkagi ennekõike Teie jaoks tehtud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.