Skip to main content

Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    joker
    Member

Siia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg” kohta.

Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi siin Vootelelt siin.

Artikkel siin:

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…27&top=top.lime

Ja galerii siin:

http://gallery.amazon.ee/view_album.php?se…otele_Parts_Olg

Et tubli poiss on.

SanderK
    Member

Vana vootele on ja millal trenni tegema hakkas?

gmaster
    Member

joker sa võiks juurde märkida ka mis raskusega ta mingit harutust tegi, annaks parema ülevaate:)

ja vootele käest nii statistika mõttes küsiks, et kui tihti sa eest surumise asemel kukla tagant teed?

klaver
    Member

Korduste arvuks märgitud 1 – 5, kuid lendamine plokil sain esimese seeria korduste arvuks hoopiski 10?

Kuup
    Member

Loe siis artikkel uuesti läbi.

Vahest kasutab ka Vootele rohkem kordusi treeningu lõpupoole, et lihast täis pumbata.

joker sa võiks juurde märkida ka mis raskusega ta mingit harutust tegi, annaks parema ülevaate:)

ja vootele käest nii statistika mõttes küsiks, et kui tihti sa eest surumise asemel kukla tagant teed?

Ma ei teegi kukla tagant üldse. Esiteks selle pärast, et mulle see ei meeldi ja teiseks on vigastuse oht suurem.

Ja seda, et minu treeningu põhiosa moodustavad baasharjutused, aga neid viimaseid isoleeritud harjutusi teen suurema korduste arvuga. Ehk siis hakkan juba harjutusi sooritama võimalikult puhtalt, mida lähemale võistlus tuleb, seda rohkem.

Fre
    Member

Vootele, ma kadestan sind. Mitu aastat sa treeninud oled ja kui vana hetkel oled?

TANK
    Member

Jõutsükkel jah… no palju massi on juba?

Vootele, ma kadestan sind. Mitu aastat sa treeninud oled ja kui vana hetkel oled?

Olen praegu 20 ja kui hakkasin jõusaalis käima olin 13, max 14-aastane. Maakohas ei olnud midagi muud teha kui spordiga tegeleda.

Jõutsükkel jah… no palju massi on juba?

Puhas jõutsükkel on tegelikult läbi. Eesmärk ikka mass hetkel. Kaal on seisab paigal aga peegelpilt paraneb.

joker
    Member

Eks ma viimastes artiklites olen püüdnud kajastada raskusi. Need raskused, millega plokkidel tehakse, pole meelega pannud, sest aparaadid on nii erinevad ja vaevalt sealt adekvaatset ülevaadet saab.

Ja alati saab Tegijatelt otse küsida , mis raskusi kuskil kasutavad. Aga eks ma püüan rohkem teadlikumalt edaspidi raskusi kirja panna või meelde jätta. Aga videodesse pole mõtet märkida, sest alati ei ole lõigud tehtud suurimate raskustega. Pigem see annab ülevaate liigutustest ja tehnikast kuidas keegi teeb.

Aga muidu on tagasiside ja ettepanekud alati teretulnud. Artiklid ju ikkagi ennekõike Teie jaoks tehtud.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.