Skip to main content

toitumine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » toitumine

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Lugesin raamatut 12 nädalaga keha kogu eluks ja nüüd on mul probleem oma menüü koostamisega. Seal soovitati toidukordade vahel kokku segada mingit myoplexi. Meil seda vist pole, aga kui ma pole kunagi seda võtnud siis kust ma tean mida ma üldse võtma peaks, aga ilmselt võtma peab, sest sööma peaks päevas 6 korda ja siis peaks suuremate toidukordade vahel olema kokteil ainetest mida organism vajab. Teine probleem on see et et oska midagi süüa, kui hakkad ise aretama siis äkki tuleb vale menüü ja siis on see kahjulik. Kuskil võiks üleval olla nt menüü, kes mida ja kui palju sööb.

Ette tänades

vambola
    Member

huvitav. 6 * toidukorda ja siis võta vahepeal veel mingit möksi vajalike ainetega ? 6- e toidukorraga peaks need vajalikud ained juba kätte saama kui just saepuru ei söö.

Anonüümne
    Guest

natuke valesti läks, tahtsin öelda 3 toidukorda

loodan, et mõistate

Anonüümne
    Guest

Cambo, kuna Bill Philips töötab selles EAS ettevõttes (või vähemalt sellega koos) mis seda Myopülexi toodab, siis pidi ta seda ka oma raamatus mainima. Seda EI PEA tarbima. Kui sul ei ole probleemi saada vajalikud ained kätte tavalisest toidust, siis väga hea. Kõik 6 toidukorda peaksid olema ühesuurused ehk siis portsjon proteiini ja portsjon süsivesikut ja tähtsad on ka rasvad. Kui aga on raskusi 6 toidukorra valmistamisega, siis võid ju mingit Eestis saadaval olevat toidulisandit kasutada, jälgides siis selle proteiini ja süsivesiku sisaldust.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.