Küsimus, toidu- ja treeningkavade kohta
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Küsimus, toidu- ja treeningkavade kohta
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 14 years, 6 months tagasi by
vrsm.
-
AutorPostitused
-
august 10, 2011 at 4:34 p.l. #7931
Anonüümne
GuestKüsimus oleks siis fitshopis müügil olevate kavade kohta, et mis seal täpsemalt selle raha eest saab.
Toitumiskava on arusaadav aga pigem just see, et palju sealt saadav treeningkava erineb siis nendest siin nn vabakasutuses olevatest kavadest, eeldusel, et varem pole väga jõusaaliga otseselt tegelenud (pigem toetavaid harjutusi mõned korrad nädalas lisaks tavatreeningutele) ning ilmselt oleks mõtekam alustada algaja kavaga. Ehk siis kas asi on raha väärt, et maksta selle eest?

Teine küsimus puudutaks neid tasemeid. Mis neil täpsemalt erinevuseks on. Kas esimene tase on siis (väga mustalt õeldes ja mite solvates kedagi otseselt aga) niiõelda praktikandi tehtud ja viimane tase on siis nagu õppejõu enda tehtud?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui keegi siin ei viitsi/oska täpsemalt vastata võib anda näiteks mingi otse kontakti kelle käest seda uurida ja otsus langetada.
Tänan.
august 10, 2011 at 5:06 p.l. #310021topelthuviline3
MemberAlgaja ja edasijõudnu treeningkava on tehtud silmas pidades harjutaja treeningtaset.
Kui oled alles alustanud jõusaalitreeninguid, siis võid vabalt korraga kõik lihasgrupid läbi teha ja enesetundelt pole hullu. Lihasmassi suurenedes (kui ka raskused suurenevad), ei ole enam selline treening efektiivne, sest suurte raskustega korraga lihtsalt ei jõua kõike maksimaalselt hästi läbi rassida.
Niisiis on tehtud erinevad jaotused. Samuti ei leidu absoluutset tõde, et kuidas nüüd kõige õigem treenida on aga populaarsemad kavad on praegu 3+1 ja 4+1. Kui aga oled alles alustanud jõusaalitreeninguid, siis soovitaks mõneks ajaks ringtreeningut.
Tööriistade all on sellised pigem universaalsed kavad. Personaaltreenerilt tellides arvestab ta ka sinu näitajaid (nt kehakaal, pikkus jne) ning eesmärki.
Kõige pädevamad tegelased, kelles käest see kava tellida oleks Indrek Otsus ja Ott Kiivikas minu silmis.
Muidu, tööriistade all olevate kavade juures peaks autor ka olemas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd ootan kriitikat
august 10, 2011 at 5:20 p.l. #310025vrsm
Membernoh, ütleme nii, et kui mina peaksin fitness.ee-st enale kavad tellima, siis ma telliks need just hr otsuse käest. olen ühe kavakomplekti juba saandu nign just kõige entusiastlikum ses osas pole, seega soovitaksin ostuse võimast kogemustepagasit usaldada.
kui teemaalgataja oleks kasutaja, siis saaksin ma väga põhjaliku vastuse anda, kuid avalikult ma rohkem oma lõugu lõksutama ei hakka vast…
august 10, 2011 at 5:27 p.l. #310028topelthuviline3
Membernoh, ütleme nii, et kui mina peaksin fitness.ee-st enale kavad tellima, siis ma telliks need just hr otsuse käest. olen ühe kavakomplekti juba saandu nign just kõige entusiastlikum ses osas pole, seega soovitaksin ostuse võimast kogemustepagasit usaldada.kui teemaalgataja oleks kasutaja, siis saaksin ma väga põhjaliku vastuse anda, kuid avalikult ma rohkem oma lõugu lõksutama ei hakka vast…
Hakka ikka sest mind huvitab ka
august 11, 2011 at 6:48 e.l. #310055JungaTroll
MemberKüsimus oleks siis fitshopis müügil olevate kavade kohta, et mis seal täpsemalt selle raha eest saab.Toitumiskava on arusaadav aga pigem just see, et palju sealt saadav treeningkava erineb siis nendest siin nn vabakasutuses olevatest kavadest, eeldusel, et varem pole väga jõusaaliga otseselt tegelenud (pigem toetavaid harjutusi mõned korrad nädalas lisaks tavatreeningutele) ning ilmselt oleks mõtekam alustada algaja kavaga. Ehk siis kas asi on raha väärt, et maksta selle eest?

Teine küsimus puudutaks neid tasemeid. Mis neil täpsemalt erinevuseks on. Kas esimene tase on siis (väga mustalt õeldes ja mite solvates kedagi otseselt aga) niiõelda praktikandi tehtud ja viimane tase on siis nagu õppejõu enda tehtud?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui keegi siin ei viitsi/oska täpsemalt vastata võib anda näiteks mingi otse kontakti kelle käest seda uurida ja otsus langetada.
Tänan.
Olen kunagi tellinud huvi pärast ühe kava hr. Aderi käest fitness.ee kaudu. Kuid ma arvan, et kava sisukus sõltub suuresti kahest tegurist. Muidugi kava tegija kuid suurem osakaal on ikkagi kava saajal. Algajate puhul ei määra tulemust niivõrd “kavalad” harjutused vaid treenija enda võime tööd teha. Ei ole mõtet panna algaja kavasse väga palju ja väga erinevaid harjutusi. Lõppude lõpuks ei olda nagunii võimelised neid ära tegema kõiki. Mina julgen väita, et ega ka siit saadud kavad mingid imeteod ei ole kuid muidugi on samas nad ikkagi proffide poolt kokku pandud. Edasi ole aga mees ja anna takka ja võta pool süüst kava mittetoimimise pealt alati enda peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2011 at 11:26 e.l. #310076vrsm
MemberHakka ikka sest mind huvitab ka
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.