Skip to main content

Võistlused

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tahaks teada kuidas nende võistlustega siis on.Kuidas ma saan sinna registreerida?Millal võistlused toimuvad ja kust saab nende kohta küsida?Ja millised on alagrupid ja milles üldse osaleda saab? Tean et on olemas Kulturism ja BodyFitness jne.

Vanust 16 Sugu:M

Kas pean mingi treeneriga ka eelnevalt rääkima? Või tulen lihtsalt kohale ja astun lavale?

Ma küll täpselt ei tea Kulturismi ja Fitnessi vahet kuid ise sooviskin siiski võistelda Fitnessis.Ja kas kohe saab minna Eesti MV või on ka väiksemad võistlused kus pean osalema?

Pole eriti teadlik sellisest infost, paluks abi!

võistelda EMV-l saavad kõik, kes soovivad. Peab ainult eelnevalt registreeruma. Põhimõtteliselt ei pea sa kellegagi rääkima, tuled lihtsalt kohale ja võistled, kui soovid. Kuid soovitatav oleks siiski treeneriga rääkida, poseerimist harjutada, vabakava koostada jne. See nõuab päris palju ettevalmistust. Võib alustuseks vaadata pilte ja videosid, mis on siin portaalis olemas. Samuti võid lugeda uudiste rubriigis kulturismi kohta. Saad teada kaalukategooriasid ja muud huvitavat.

Rebane
    Keymaster

võistelda EMV-l saavad kõik, kes soovivad.

Minu teada on peakohtuniku ülesanne eemaldada võistlejaid, kui nad ei vasta kriteeriumile – ehk kui suure õllekõhuga onu tahab bodyfitnessisse tulla, siis päris nii see kah ei ole, et ta sinna saab. Mingid kriteeriumid peaksid nagu olema – muidu pressib iga (minutaoline) jobu lavale.

Nojah, seda küll. Kui õllekõhuga tuled, siis lavale ei lasta. Ma siiski eeldan, et poiss on normaalses vormis ja valmistub võistlusteks <_<“>

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.