Tegijate Treening – Leanika Klaassen
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Tegijate Treening – Leanika Klaassen
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
birra.
-
AutorPostitused
-
juuni 17, 2006 at 3:02 p.l. #7895
joker
MemberSiia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “Tegijate Treening: Leanika Klaassen – selg ja õlg” kohta.
Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi Leanikalt siin.
Artikkel:
juuni 18, 2006 at 4:56 p.l. #86320olli
Member“SELJA LAILHAS
Ploki tõmbed kuklale. Tavaliselt kasutab Leanika selle harjutuse asemel tavalist lõuatõmbamist lisaraskusega. “
Ma ei ole veel oma silmaga näinud, et keegi naisterahvas lõuga tõmbaks trennis, rääkimata lisaraskuse kasutamisest.
juuni 18, 2006 at 5:39 p.l. #86322Kiisumiisu
Member“SELJA LAILHASPloki tõmbed kuklale. Tavaliselt kasutab Leanika selle harjutuse asemel tavalist lõuatõmbamist lisaraskusega. “
Ma ei ole veel oma silmaga näinud, et keegi naisterahvas lõuga tõmbaks trennis, rääkimata lisaraskuse kasutamisest.
Palju lisaraskust peaksid panema, et jõuaksid (vaid) 10 korda teha? Ja palju võiks puhanult max. olla?Rahu, rahu… Jokker on siin nats segast pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma tõmban lõuga küll, aga tavaliselt VASTURASKUSEGA, mitte lisaraskusega
. Ilma vasturaskuseta jaksan 7, siis 5, ja s veel 5.juuni 18, 2006 at 6:08 p.l. #86326Alexander Andrusenko
Moderatormis asi on vasturaskus?
juuni 18, 2006 at 6:37 p.l. #86329Kiisumiisu
Membermis asi on vasturaskus?
juuni 18, 2006 at 9:12 p.l. #86338birra
MemberOn selline trenazöör…, kus lõuga tõmmates on põlvede alla liikuv plate, millele altpoolt vasturaskust lisatakase, see annab võimaluse kergemini harjutust sooritada. Sest näiteks rinnalt surudes ka ju valitakse vastavad kilod vajalike korduste jaoks, aga lõuatõmbamiseks, ei saa Sa ennast 5 kilo kergemaks muuta, et 10 kordust ära teha, selle jaoks siis see tore trenazöör, mis annab võimaluse ennast teha nii palju kergemaks, kui parasjagu vaja:) Väga efektiivne minu meelest:)Mina vana inimene vaatan ja imestan
Just ja Kroonika on lõpuks jõusaali jõudnud
Issan ka vaatab ja imestab
aga miskipärast ei mürista
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.