Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?
- This topic has 63 replies, 49 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
lehter.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2006 at 9:13 p.l. #7817
antonhansen
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?
juuni 5, 2006 at 9:18 p.l. #85205gmaster
MemberNt. kui minuvanune (15) suht kilu:D ehk siis 65 kg vend tuleb jõusaali kappide vahele , mis reaktsioon on?need, kes on seal trenni, mitte CHILLIMISE peal väljas, ei tee sinust väljagi
peaasi et sa nende kangide alla ei roni
juuni 5, 2006 at 9:20 p.l. #85207jrx
MemberMa arvan, et kõik jätavad oma trenni pooleli selleks, et omavahel sosistada, itsitada ja sinu peale näpuga näidata… ausalt ka…
juuni 5, 2006 at 9:25 p.l. #85208jorsik
Memberma olen suht kindel et see oli iroonia jrxi poolt…antonhansen lõpeta põdemine ja hakka trenni tegema, nagunii on saalides pooled makaronid, kes nende kõikide üle jõuakski naerda
juuni 5, 2006 at 9:26 p.l. #85209theONE1
MemberÄra pinguta üle oma mõtlemisega eks
??:”> relax!
juuni 5, 2006 at 9:26 p.l. #85211M1ster
MemberMa olen enam kui kindel, et jrx vähekene iroonitses nii, et ära pabista
juuni 5, 2006 at 9:28 p.l. #85213antonhansen
MemberMehed teil on õigus, ma vähe pingutasin üle sellega, raske koolilõpp vist tingib mu närvilisuse:D
Muidu lihtsalt mul on plaan jõusaali minna suvel ja uurisin tausta niisama:D Speaking of which, kui siin on mõni Tartu tüüp äkki oskaksite nõu anda kuhu minna, is mõtlesin Arenaspordi peale.
juuni 6, 2006 at 3:59 e.l. #85217jorsik
MemberMehed teil on õigus, ma vähe pingutasin üle sellega, raske koolilõpp vist tingib mu närvilisuse:DMuidu lihtsalt mul on plaan jõusaali minna suvel ja uurisin tausta niisama:D Speaking of which, kui siin on mõni Tartu tüüp äkki oskaksite nõu anda kuhu minna, is mõtlesin Arenaspordi peale.
Ma käin MV-s, ise olen rahul, suht soodus peaks ka olema võrreldes teiste kohtadega.
juuni 6, 2006 at 5:46 e.l. #85219jrx
MemberChill d00d

Kui sul oleks mingit firmat milel kaudu asja vormistada, siis Miina Härma jõusaal on päris tasemel!
MV’l pidi olema soodne hinna ja kvaliteedi suhe… eks palju ripub sellest, kus kandis sa elad ja palju liikuda saad/viitsid linnas. TÜ jõusaalid kah okeid…
Ise loodan talutavaid ilmasid, sest lähen kuuks ajaks ainult keharaskusetreeningu peale ntx
??:”> Ajagraafikule ja rahakotile väga mugav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2006 at 5:53 e.l. #85220AA
MemberEi ole küll mingi kapp ise aga ikka hästi suhtun noortesse! Igal pool ühtemoodi – ujulas, saunas, jõusaalis, linnas jne
juuni 6, 2006 at 8:20 e.l. #85233antonhansen
MemberJrx sa käid Miina Härma jõusaalis? Olen ka ise seal käinud paar kuud, kuna olen selle kooli õpilane:D A seal on natuke vilets olukord minuarust, osa tehnikat on suht vananenud, ja ma ei tea kuidas seal suvel käimisega lood on.
juuni 6, 2006 at 8:21 e.l. #85234matu124
Memberma olen näinud osasi sellisi nn.kappisi küll kes käivad korra nädalas vöibolla jöudis,kui sedagi ja on ise täielikud naised,vöivad ju olla suured aga see on ainult pekk,siis hakkavad öpetama endast väiksemaid kes on väga agarad jöudu tegema ja jõusaalis käima,selliseid tüüpe on viimasel ajal mulle vähemalt silma hakanud… AGA raskused räägivad enda eest!
juuni 6, 2006 at 8:27 e.l. #85235Alexander Andrusenko
ModeratorKui mina 14-aastaselt sammud j6usaali poole seadsin, siis ei teinud must keegi v2lja. Ei mingit itsitamist ega n2puga n2itamist. Arvan, et sinuga saab samamoodi. J6usaalis yldiselt endast n6rgemaid ei narrita, sest me k6ik oleme sellised olnud (noh, enamus). Praegu k2in j6usaalis ja pole nooremate peale kunagi n2puga n2idanud. Kui on vaja, siis aitan ka. Kui n2en, et midagi tehakse totaalselt valesti v6i on abi vaja.
PS: vabandan t2pit2htede puudumise p2rast
juuni 6, 2006 at 8:28 e.l. #85236rait83
MemberArena spordil ei ole häda midagi…Täitsa ok saal, ainult õhtusel ajal on tihti ülerahvastatud. Võibolla suvel on teistmoodi.
juuni 6, 2006 at 8:31 e.l. #85238jrx
MemberKäisin jah… jõudu tegemas ja ergomeetrit tõmbamas – sain oma spordiklubi kaudu kooliga lepingu teha. Aga kui oled selle kooli õpilane siis peaks minu arust suvi läbi saama käia – küsi igatahes.
Need vananenud masinad olid enamus mõttetud masinad niikuinii
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.