Skip to main content

Minu kava?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Minu kava?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    maximus89
    Member

1.päev

Rind

Triitseps

2.päev

Jalg

3.päev

Biitseps

Selg

4.päev

Rind

5.päev

Jalg

6.päev

Triitseps

7.päev

puhkus

8.päev

Rind

Biitseps

9.päev

Selg

Õlg

10.päev

Jalg

Ma jagasin oma kava 10-päevastesse tsüklitesse, sest mu jõusaalikaart on 30 päeva ja nii on kergem arvestada.Ma jagasin lihased nii, et suured lihasgrupid saaksid rohkem trenni, sest nad taastuvad kiiremini, kuid vaatasin, et vähemalt 72 tundi jääks vahele aega.Igale lihasele teen ma 3 harjutust järjest ja soojenduseks iga päev 10min aeroobset ja 10min lõpetuseks+veel 30min õhtu poole rattaga sõitmist või jooksmist.Iga päev

kestab trenn 40min-80min, olenevalt kas ühele või kahele lihasgrupile.Kõhtu teen ma iga päev 3 seeriat.Käsivart ma pole eraldi siia lisanud, kuid see võiks olla kas 4. või 7. päeval.

Mr.Y
    Member

Väga imelik kava minu arust. Sellega panid küll mööda, et suured lihasgrupid taastuvad kiiremini. Just vastupidi. Kavas on ka imelikud jaotused, nt 4 6 8 kogu aeg saab ju triitseps trenni (koos rinnaga), pealegi miks on triitsepsil oma päeva vaja? Lähed saali teed 3 harjutust ja koju, mõtetu natuke? Siis 8 ja 9 päev, kus mõlemal päeval treenid biitsepsit ja õlga, miks?

Kergem oleks arvestada et käid E,T,N,R. Sama jaotus iga nädal, mis seal nii rasket arvestada ? Korrapäratust kavast on palju rohkem jama.

maximus89
    Member

Ok, alles jäi siis selline kava:

1.päev

Rind

Triitseps

Kõht

2.päev

Jalg

Kõht

3.päev

biitseps

Selg

Käsivars

Kõht

4.päev

Kõht – sellel päeval jõusaali ei lähegi

Aga õlg?

Biitsepsit tee ikka peale selga, mitte enne.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.