Rasvapõletajad Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rasvapõletajad This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by Titaan. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused mai 31, 2006 at 1:32 p.l. #7786 Kiisy20Member Tere. Millist rasvapõletajat soovitaksite mehele (24a),kaal 102, pikkus 185.Kaua sööma peab,kui kiiresti tulemus näha oleks.Tahax hakata jõusaalis käima ja muud teha-jooks,jalgratas jne. juuni 2, 2006 at 8:44 p.l. #84990 eestisilkMember Tere Kiisy20, vabandan et postitan sinu teema alla, kuna arvan et uut teemat ei ole mõtekas teha. Endal kah selline probleem käsil. Soovin edu sulle igatahes. Kuid Targadmehed, olen 17 aastane 88 kilo. Käin 3 korda jõusaalis mõtlesin et teen ühe nädala sellise, kus hommikuti enne sööki lähen jooksen nii 6 km. Mis arvate sellest, kui iga järgmine päev +1 km ? juuni 3, 2006 at 1:40 e.l. #84994 gmasterMember Tere Kiisy20, vabandan et postitan sinu teema alla, kuna arvan et uut teemat ei ole mõtekas teha. Endal kah selline probleem käsil. Soovin edu sulle igatahes. Kuid Targadmehed, olen 17 aastane 88 kilo. Käin 3 korda jõusaalis mõtlesin et teen ühe nädala sellise, kus hommikuti enne sööki lähen jooksen nii 6 km. Mis arvate sellest, kui iga järgmine päev +1 km ? iga järgmine päev +1km on selge ülepingutamine kui käid kolm korda nädalas jõusaalis siis soovitaks niikuinii ka aeroobset kõrvale teha, näiteks 2-3 korda nädalas pool h sörki juuni 3, 2006 at 8:19 e.l. #85009 TitaanMember Ise olen siiamaani ühe rasvapõletajaga kõige rohkem rahul “Eat & Lose” Seda ma ütlen see töötab!!! Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse