Skip to main content

Valk peale trenni

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere,

Peale jõusaali trenni teen tavaliselt ca 40 minutit aeroobset. Millal ma valgusheigi peaks alla laskma, kas enne või peale aeroobset? Ja kas sheik teha veega või mingi mahlaga?

theONE1
    Member

Peale jõusaali treeningut veelk 40 min. aeroobset??? :???:”> Ma soovitan ikka su organismist lähtuvalt need asjad eraldi päevadel teha! Aga sheik ikka koos süsivesikutega(kiiresti imenduvad) nt. mahl, spordijook!

Tere,

Peale jõusaali trenni teen tavaliselt ca 40 minutit aeroobset. Millal ma valgusheigi peaks alla laskma, kas enne või peale aeroobset? Ja kas sheik teha veega või mingi mahlaga?

Peale aeroobset.

olli
    Member

Peale jõusaali treeningut veelk 40 min. aeroobset??? :???:”> Ma soovitan ikka su organismist lähtuvalt need asjad eraldi päevadel teha!

Ma olen samamoodi teinud, ühe soojaga ei ole probleemi. Näiteks väiksemate lihaste päeval on küll konkreetsed lihased jõusaalist läbi, aga aeroobseks jääb jäksu üle küll (eriti kui rohelise fat burneri oled enne trenni sisse võtnud).

keiko
    Member

Sheigi tõmbad ikka pärast aeroobset muidu. Aga tõsi ta on, et ikkagi aeroobset võiksid mõnel teisel päeavl muidu teha. :???:”>

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.