Skip to main content

Kuradi tüdrukud:D

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kuradi tüdrukud:D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    antonhansen
    Member

Ma olen täitsa kuri. Ükspäev käisin koolis kehalise tunni ajal jõusaalis. Tulevad siis sisse 3 klassiõde ja hakkavad ajama mingit mõttetut iba a la “Kuidas sa jõuad seda kangi tõsta, mina küll ei jõua”. Nad ise ei vinna tõenäoliselt viiekilost hantlitki üles. Teema mõte oleks siis see et tänapäeval on naised nõrgad, keskenduvad ainult saledusele, aga lihast pole neil üldse. Mulle ei meeldi ka naiskulturistid (teine äärmus), aga selline anoreksiale kalduv saledus ei ole ka midagi väärt.

theONE1
    Member

Ja mis teema sa siin nüüd siis püstitasid?Äkki tõstataksid siis juba küsimuse üles! :???:”>

Valesid tüdrukuid siis vaatad :???:”> Naistest rääkides, siis no…15-aastased seda ka ju veel ei ole, on nii?

http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7850

Ja…viisakus-viisakus! Foorumis me ei vannu.

Vahue
    Member

Oh sina antonhansen – vana tohm – kas sa siis tõesti ei saanud aru, et sinu klassiõed lõid sulle külge? See kangijutt oli kompliment, sinu jõu ülistamiseks. Aga sina ei taibanud vestlust edasi arendada ja nüüd oledki vanapoiss. :???:”>

kaiv
    Member

Sellised teemad võiks blogisse jätta . :???:”>

Või kui tahad teada, kuidas sellest lahti saada ,et tüdrukud sind enam ei vaataks ega imetleks ?

Andreaz
    Member

:???:”>

Oh sina antonhansen – vana tohm – kas sa siis tõesti ei saanud aru, et sinu klassiõed lõid sulle külge? See kangijutt oli kompliment, sinu jõu ülistamiseks. Aga sina ei taibanud vestlust edasi arendada ja nüüd oledki vanapoiss.
    tõstuk
    Member

:???:”> siis tuleb ütelda : ” oota kui ma veel soojaks saan ! ”

taks
    Member

ennast kiitmast ma ei väsi, kui ka väsin siis puhkan ja kiidan jälle edasi!

ja kes ütles, et noored tüdrukud peavad tugevad olema?

kame
    Moderator

tüdrukud tegid komplimendi ja poiss ei saa aru! :???:”>

kui küsitakse et kuidas jõuad, siis vasta , et ikka tänu trennile!

Ma olen täitsa kuri. Ükspäev käisin koolis kehalise tunni ajal jõusaalis. Tulevad siis sisse 3 klassiõde ja hakkavad ajama mingit mõttetut iba a la “Kuidas sa jõuad seda kangi tõsta, mina küll ei jõua”. Nad ise ei vinna tõenäoliselt viiekilost hantlitki üles. Teema mõte oleks siis see et tänapäeval on naised nõrgad, keskenduvad ainult saledusele, aga lihast pole neil üldse. Mulle ei meeldi ka naiskulturistid (teine äärmus), aga selline anoreksiale kalduv saledus ei ole ka midagi väärt.

Ma arvan, et need tüdrukud mõnitasid sind. Nad käivad ise kogu aeg saalis ja suruvad sinust poole rohkem rinnalt. Pärast läksid nad sealt minema ja irvitasid pihku.

veinikaarija
    Member

Mul klassiõed ajavad umbes samasugust juttu. Ma ei oska neile midagi erilist vastata ka.

daemonium
    Member

Mul klassiõed ajavad umbes samasugust juttu. Ma ei oska neile midagi erilist vastata ka.

On kaks varianti,mis aitavad:

1.Söö end paksuks,siis jätavad rahule.

2.Jäta trenni tegemine katki,et aasta pärast suruksid vaid harjavart – siis jätavad kah rahule

või siis ütle, et see pole üldsegi mitte suur raskus. Onu Dima tõstab kaks korda rohkem! Siis lähevad onu Dimat vahtima ja sinu jätavad rahule.

veinikaarija
    Member

või siis ütle, et see pole üldsegi mitte suur raskus. Onu Dima tõstab kaks korda rohkem! Siis lähevad onu Dimat vahtima ja sinu jätavad rahule.

Mul pole selle vastu, et nad vaatavad midagi, kuid nad hakkavad lolli juttu suust välja ajama.

Aga elab üle :???:”>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.