VIDEO: Furious Angels
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » VIDEO: Furious Angels
- This topic has 66 replies, 26 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
mai 24, 2006 at 8:13 e.l. #7732
jrx
MemberJah. Kulturism ja raualükkameine võib küll olla väljakutsuv ja kaotus on kibe kui lähed lavale ja avastad, et teistel meestel on selles valguses parem grimm… aga KUSKIL ei ole sellist draamat, üllust ja emotsioone nagu puhtas inimene vs. inimene võitluses… see on midagi väga puhast… midagi väga ürgset…
P.S. Helitaust on enamvähem kohustuslik.
mai 24, 2006 at 8:48 e.l. #84166theONE1
Membermjaa hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks teada mida need vennad seal mõtlevad, pilkudest võib nii mõndagi välja lugeda!mai 24, 2006 at 8:53 e.l. #84168jrx
MemberMulle avaldas see eriti tugevat mõju, sest ma olen sealt ca pooli matshe ka täies pikkuses näinud ja tean taustu… väga kibe oli see mõni olukord ikka…
mai 24, 2006 at 9:55 e.l. #84169Kuup
MemberPäris jõhker. Huvitav kuidas see lõpp edasi läks?
mai 24, 2006 at 10:26 e.l. #84172Madis232
Memberherr jokker käis ka korra lõpus silme eest läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2006 at 11:55 e.l. #84180Xero
MemberMuusika läx kenasti videoga kokku, aga video on mõned hetked küll veic hullud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes lugu soovib, siis selle pealkiri on “Rob Dougan – Furious Angel” ning see on ka Matrix Reloadid soundtrack
mai 24, 2006 at 12:41 p.l. #84185tuufus
Memberlõpp oli jah hea mis see oli kick box? igal juhul parem kui tavaline poksimine jalgasid kasutada ei tohi ja pidev kallistamine käib
mai 24, 2006 at 1:30 p.l. #84188fighter
MemberMMA’ga tegu(mixed martial arts). väga karm ala, vähe reegleid ja peaaegu kõik võtted on lubatud. täiesti nõustun eelnevaga, et kõvasti huvitavam kui tavaline poksimine või maadlus.
suht hea video:
mai 24, 2006 at 2:31 p.l. #84191jrx
MemberPole see ala midagi nüüd NII karm. Kes lõppu teada tahab saadab PMi mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis kui üldse see sport rohkem huvi pakub vms…
mai 24, 2006 at 2:53 p.l. #84192alr89
MemberPole see ala midagi nüüd NII karm. Kes lõppu teada tahab saadab PMi mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Või siis kui üldse see sport rohkem huvi pakub vms…
Millega sa ise siis tegeled?
mai 24, 2006 at 3:52 p.l. #84195jrx
Membersellega tegelengi.
Aga, et inimestel valearusaamu ei tekiks, siis trenn ei näe selline välja nagu need videod
Ja trennis käib täiesti igasugust rahvast. Nooremaid ja vanemaid, mehi ja naisi, kutseharidust omandavaid ja doktorikraadi tegevaid… aga trennis on nad kõik võrdsed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2006 at 4:04 p.l. #84196alr89
Membersellega tegelengi.Aga, et inimestel valearusaamu ei tekiks, siis trenn ei näe selline välja nagu need videod
Ja trennis käib täiesti igasugust rahvast. Nooremaid ja vanemaid, mehi ja naisi, kutseharidust omandavaid ja doktorikraadi tegevaid… aga trennis on nad kõik võrdsed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis klubis käid muidu.mai 24, 2006 at 4:06 p.l. #84197antonhansen
MemberMul on kahtlane tunne et see vend seal lõpus murdis kaela…Üldse, mis on sellise asja point? Teist venda pohhuilt peksta? Ma saan aru kui niisama, kaitsevahenditega a la kubemekaitse ja rahulikumalt, trenni mõttes aga niimoodi teistele näkku littida?
mai 24, 2006 at 4:18 p.l. #84199jrx
MemberEksid antonhansen. Rängalt eksid (nii selle kaela kui ka kõige muu suhtes).
Point on selles, et võimaldada võimalikult reaalset võitlus võimalikult ohutult. Ja seda testida. See on sport nagu iga teinegi ja PALJU ohutum, kui motosport või isegi poks. MMA’s on 2 registreeritud surmajuhtumit (poksis juba vist üle saja) – ühel tüübil oli eelnev südamerike ja teisel mingi ajuviga s.t. mõlemad mehed vastutasid ise selle eest, et nad ei oleks tohtinud ringis olla üldse.
ahjaa: treenin klubis Elustreening Eesti LINK
mai 24, 2006 at 4:18 p.l. #84200Training
MemberMul on kahtlane tunne et see vend seal lõpus murdis kaela…Üldse, mis on sellise asja point? Teist venda pohhuilt peksta? Ma saan aru kui niisama, kaitsevahenditega a la kubemekaitse ja rahulikumalt, trenni mõttes aga niimoodi teistele näkku littida?selline asi paneb jah veits mõtlema,aga mix mitte kui neile meeldib see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.