toidulisand
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » toidulisand
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
mai 16, 2006 at 3:41 p.l. #7679
Madis232
Memberküsimus siis Otile:
olen kasutanud trennijärgselt protein n0 1 ja trauben zuckerit + kreatiin monohüdraati
selgus et trauben zucker tõstab insuliini taset liiga palju – kuna olen aeglasema ainevahetusega siis
ka rasv on kergemini tulema sellises seisundis. äkki oskate soovitada mingit massilisajat , millel on tasakaalustatud süsivesikute valik (aeglased ja kiired süsiv. hästi tasakaalus)või mida iganes muud?
mai 17, 2006 at 6:49 e.l. #83529muc
MemberKuna sul on aeglasem ainevahetus ning kokku segatud massilisaja viskavab kohe rasva juurde, pole minu arvates küsimus üldse selles, kas see treeningjärgne taastusjook sisaldab kiireid või aeglaseid süsivesikuid, vaid pigem selles, kui palju see neid sisaldab. Sa ei pea panema selle 1:2 skeemi järgi, kui see su paksuks teeb. Proovi 1:1 ning võid ka tavatoidus süsivesikute osakaalu langetada, kompenseerides selle hulga rasvadega.
mai 17, 2006 at 9:46 e.l. #83536Ott Kiivikas
MemberKuna sul on aeglasem ainevahetus ning kokku segatud massilisaja viskavab kohe rasva juurde, pole minu arvates küsimus üldse selles, kas see treeningjärgne taastusjook sisaldab kiireid või aeglaseid süsivesikuid, vaid pigem selles, kui palju see neid sisaldab. Sa ei pea panema selle 1:2 skeemi järgi, kui see su paksuks teeb. Proovi 1:1 ning võid ka tavatoidus süsivesikute osakaalu langetada, kompenseerides selle hulga rasvadega.Jah Muc juba vastas, et vähenda lihtsalt kogust, ise teen ka nii enne võistlusi, et suhe süsivesik + valk 1:1, nii et kasuta seda edsi mis on või kui tõesti pelgad, siis Malto6 (fastist)
mai 17, 2006 at 3:02 p.l. #83484Madis232
Memberseda niikuinii et ma 1:1 le panen ….
aga äkki oleks targem siiski massilisaja osta kus on erinevaid süsivesikuid sees ja eraldi proteiini osta ( siis 1 kulp juurde tavalist proteiini 1 kulbile massilisajale) või ikka proteiin + süsivesik edasi teha? teadavasti on massilisajates ka rohkem vitamiine ja muid aineid, mis lihaskasvuks vajalikud- äkki oskate mõnda head massilisajat soovitada?
mai 19, 2006 at 5:53 e.l. #83642Ott Kiivikas
Memberseda niikuinii et ma 1:1 le panen ….aga äkki oleks targem siiski massilisaja osta kus on erinevaid süsivesikuid sees ja eraldi proteiini osta ( siis 1 kulp juurde tavalist proteiini 1 kulbile massilisajale) või ikka proteiin + süsivesik edasi teha? teadavasti on massilisajates ka rohkem vitamiine ja muid aineid, mis lihaskasvuks vajalikud- äkki oskate mõnda head massilisajat soovitada?
Ise olen põhiliselt tarbinud WDGP (Whey dr. Glutaminpeptide 1200gr. Tai Kane toode) Seal on erineva imendumiskiirusega süsivesikuid, hüdrolüüsitud valku, mis on oluline peale treeningut, vitamiinid, mineraalained, lisaks kreatiin ja glutaminpeptide. Oma 7 aasta võistlusvormid olen kõik selle tootega teinud.Seal on süsivesikuid 36% ja valku 57%.
mai 19, 2006 at 6:16 e.l. #83645muc
MemberKasutades WDGP-d, võid enda kehatüübi puhul kindel olla, et tuleb vaid nö kuiv mass, seda muidugi juhul, kui tavatoitumine seda samuti võimaldab. Lisaks sellele on taastumine 5+.
mai 19, 2006 at 9:08 e.l. #83657theONE1
MemberSiinkohal võiks esile tõsta eriti just Glutamiin Peptiidi, sest see on nagu tõsiselt hea taastaja! Soovitan soojalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2006 at 9:18 e.l. #83659muc
MemberSiinkohal võiks esile tõsta eriti just Glutamiin Peptiidi, sest see on nagu tõsiselt hea taastaja! Soovitan soojalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina jälle külmalt (maitse vähe talutavam).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2006 at 11:59 e.l. #83673Madis232
Membertänud!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.