Skip to main content

lamades surumine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » lamades surumine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    rusikas
    Member

On see OK, kui Eesti MV-lt võtavad osa mittekodanikud?

Minu arust on see nonsens, kui halli passiga saab Eesti MV-l võistelda.

Nimelt juhtus see Eesti MV-l lamades surumises Muhus, kus klubi Titaan kõigil võistlejatel ei olnud Eesti kodakondsust. Minu arust on see lubamatu – kas nimetame siis võistlused ümber või võistlevad ainult kodanikud!! Sellega me teemegi mittekodanike integreerumise raskeks, kui hoiame sellist laia ja kõikelubavat joont (ei oma nõudeid keelele ja kodakonsusele).

Ootan eriti Jõutõsteliidu juhtkonna arvamust asjale.

Sten
    Member

No jah selline asi on jama küll, kui EESTI MV saavad mittekodanikud osa võtta.

vambola
    Member

Asjal on imelihtne lahendus. Ennegi ju korraldatud lahtiseid MV võislusi. Osaleda võivad kõik aga parim Eestlane on Eesti Meister.

rusikas
    Member

Täiesti nõus sellega, et lahtised MV ja võistlevad individuaalselt väljaspool arvestust. Aga initsiatiiv ja asja hoidmine peab tulema alaliidu poolt. Muhus ei tahtnud nagu keegi vastutust võtta. Ainult üks suur mull oli. Huvitav kas kulturismis on sama kamm või?

Arnold
    Member

Küsimuse peale mille esitas Hr.Leesmann alias Rusikas tegi? päringu võistluste sekretärile hr.Alar Laevale , kelle kommentaari kohaselt on hallpass ainult ühel võistlejal Titaani meeskonnast V.Matvejevil. Muidugi võib öelda, et ka tilk tõrva rikub meepoti.

rusikas
    Member

Mina tean, et Kontratenkovil on ka hall pass. Nii vähemalt räägiti kohapeal. Aga asi selles ongi, et need olid võistkondlikud võistlused ja kui (vähemalt) üks võistkonnast pole kodanik, siis võistkond lihtsalt ei võistle. Iga selline vend peaks tulema passiga ja tõestama, mis maa kodanik ta on – mitte teised arvama, et see vist on kodanik ja see peaks ka vist olema!! Aga aiäh, et reageerisid!

Anonüümne
    Guest

Vastan sulle “rusikas”, “vambola”,”arnold” ja teised…

1.Tahad olla tugev – ole siis

2.Tuleb teha rohkem trenni, aga mitte uurida kellel milline pass

3.Tugev näitab oma jõudu, nõrk leiab põhjust

4.Mida rohkem võttavad osa, seda tugevam saab Eesti Riik

Andreiga n?us. Kuigi passid v?iks ikka korda ajada, milleks muidu reeglid-seadused.

vambola
    Member

muidu on andrei postitus megatore aga…… ma ei saa aru miks ta mulle vastas. pole nagu midagi kysinud. pole hädaldanud. Aaga niipalju veel. Võistlust saab võita siis kui lisaks parimale tulemusele täidetakse ka võistluse reegleid. milleks need reeglid siis muidu on.

xxx
    Member

Kui halli passi omajad,märkimisväärseid tulemusi ei näitaks siis keegi ei probleemitseks.

vambola
    Member

to: XXX; Andrei. Olete probleemist minuarust valesti aru saanud. Igale spordimehele meeldib võistelda tugevate vastastega. Egas keegi ei vingugi selle yle et “krt, venelased on nii kuradi tugevad et parem et nad ei võistleks” Asi on selles et kui võistlustel on reeglid siis tuleb neid täita. Ja lahendus oleks kui kuulutatakse välja Lahtised MV. On ju olemas ntx. US Open ja US MV. Või kujutate ette olukorda kus korraldatatkse võistlus kus selgitatakse välja ntx OM -le saadetav Eesti esindaja ja selleks saab võitja. Võidab aga Keenia mees ja tema saabki OM pääsme´kuna tema võitis.

Zombi
    Member

See,mis passiga keegi (lahtistel) meistrivõistlustel osaleb,on vaid asja koor.Tuum peitub minu arvates siiski hoopis selles,et hoolimata EJTL kombest osadel võistlustel koguda dopingukontrolli (sic!) raha peale osalemistasu,(näiteks Peetris),ei toimu siiski kunagi kuskil midagi ega kedagi.Näiteks Paikusel 02.06 tundsid mõningad kodanikud vägagi elavalt huvi dopingukontrolli vastu ja olid väga-väga rõõmsad,kui selgus,et mingisugust kontrolli ei ole.Muuseas pani nende võistkond teistele pika puuga…

rusikas
    Member

Minu arust ON OLULINE, et Eesti MV-l osalevad Eesti kodanikud. Ja see kas inimene on halli passi või sinise passi omanik näitab kellena ta ennast tunneb.

Miks sa halli passiga Soome MV-l või kusagil mujal ei esine?

Sest reeglid/seadus ei luba.

Teil on tore klubi, olete palju arenenud ja keegi ei otsi teie vastu mingit kunstlikku põhjust.

Samuti pole teist ju keegi ülemõistuse tugev, et teiega võistelda ei saaks.

Aga saage aru, et kehtib Vabariik ja sõltub teist kas te olete “paadis” või mitte!!

rusikas
    Member

Mis on märkimisväärne tulemus? Ja kus see ära märgiti?

Minu jaoks on asi põhimõttes. See ei ole isiklik kellegi vastu.

Aga isegi kui mu oma sõber oleks halli passiga ei teeks ma kompromisse!!

xxx
    Member

Reeglid on reeglid selles on teil õigus!Aga tõesti ,kui võetakse dopingu maksu ja kontrolli ei tehta kuhu siis raha läheb!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.