lamades surumine
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » lamades surumine
- This topic has 15 replies, 8 voices, and was last updated 23 years, 4 months tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2002 at 9:56 e.l. #767
rusikas
MemberOn see OK, kui Eesti MV-lt võtavad osa mittekodanikud?
Minu arust on see nonsens, kui halli passiga saab Eesti MV-l võistelda.
Nimelt juhtus see Eesti MV-l lamades surumises Muhus, kus klubi Titaan kõigil võistlejatel ei olnud Eesti kodakondsust. Minu arust on see lubamatu – kas nimetame siis võistlused ümber või võistlevad ainult kodanikud!! Sellega me teemegi mittekodanike integreerumise raskeks, kui hoiame sellist laia ja kõikelubavat joont (ei oma nõudeid keelele ja kodakonsusele).
Ootan eriti Jõutõsteliidu juhtkonna arvamust asjale.
august 21, 2002 at 12:03 p.l. #31067Sten
MemberNo jah selline asi on jama küll, kui EESTI MV saavad mittekodanikud osa võtta.
august 21, 2002 at 12:24 p.l. #31068vambola
MemberAsjal on imelihtne lahendus. Ennegi ju korraldatud lahtiseid MV võislusi. Osaleda võivad kõik aga parim Eestlane on Eesti Meister.
august 21, 2002 at 1:59 p.l. #31069rusikas
MemberTäiesti nõus sellega, et lahtised MV ja võistlevad individuaalselt väljaspool arvestust. Aga initsiatiiv ja asja hoidmine peab tulema alaliidu poolt. Muhus ei tahtnud nagu keegi vastutust võtta. Ainult üks suur mull oli. Huvitav kas kulturismis on sama kamm või?
august 22, 2002 at 7:13 e.l. #31070Arnold
MemberKüsimuse peale mille esitas Hr.Leesmann alias Rusikas tegi? päringu võistluste sekretärile hr.Alar Laevale , kelle kommentaari kohaselt on hallpass ainult ühel võistlejal Titaani meeskonnast V.Matvejevil. Muidugi võib öelda, et ka tilk tõrva rikub meepoti.
august 22, 2002 at 8:19 e.l. #31071rusikas
MemberMina tean, et Kontratenkovil on ka hall pass. Nii vähemalt räägiti kohapeal. Aga asi selles ongi, et need olid võistkondlikud võistlused ja kui (vähemalt) üks võistkonnast pole kodanik, siis võistkond lihtsalt ei võistle. Iga selline vend peaks tulema passiga ja tõestama, mis maa kodanik ta on – mitte teised arvama, et see vist on kodanik ja see peaks ka vist olema!! Aga aiäh, et reageerisid!
september 24, 2002 at 1:22 p.l. #31072Anonüümne
GuestVastan sulle “rusikas”, “vambola”,”arnold” ja teised…
1.Tahad olla tugev – ole siis
2.Tuleb teha rohkem trenni, aga mitte uurida kellel milline pass
3.Tugev näitab oma jõudu, nõrk leiab põhjust
4.Mida rohkem võttavad osa, seda tugevam saab Eesti Riik
september 25, 2002 at 5:41 e.l. #31073CONAN HÄVITAJA
MemberAndreiga n?us. Kuigi passid v?iks ikka korda ajada, milleks muidu reeglid-seadused.
september 25, 2002 at 6:05 e.l. #31074vambola
Membermuidu on andrei postitus megatore aga…… ma ei saa aru miks ta mulle vastas. pole nagu midagi kysinud. pole hädaldanud. Aaga niipalju veel. Võistlust saab võita siis kui lisaks parimale tulemusele täidetakse ka võistluse reegleid. milleks need reeglid siis muidu on.
september 26, 2002 at 6:00 e.l. #31075xxx
MemberKui halli passi omajad,märkimisväärseid tulemusi ei näitaks siis keegi ei probleemitseks.
september 26, 2002 at 7:23 e.l. #31076vambola
Memberto: XXX; Andrei. Olete probleemist minuarust valesti aru saanud. Igale spordimehele meeldib võistelda tugevate vastastega. Egas keegi ei vingugi selle yle et “krt, venelased on nii kuradi tugevad et parem et nad ei võistleks” Asi on selles et kui võistlustel on reeglid siis tuleb neid täita. Ja lahendus oleks kui kuulutatakse välja Lahtised MV. On ju olemas ntx. US Open ja US MV. Või kujutate ette olukorda kus korraldatatkse võistlus kus selgitatakse välja ntx OM -le saadetav Eesti esindaja ja selleks saab võitja. Võidab aga Keenia mees ja tema saabki OM pääsme´kuna tema võitis.
september 26, 2002 at 7:42 p.l. #31077Zombi
MemberSee,mis passiga keegi (lahtistel) meistrivõistlustel osaleb,on vaid asja koor.Tuum peitub minu arvates siiski hoopis selles,et hoolimata EJTL kombest osadel võistlustel koguda dopingukontrolli (sic!) raha peale osalemistasu,(näiteks Peetris),ei toimu siiski kunagi kuskil midagi ega kedagi.Näiteks Paikusel 02.06 tundsid mõningad kodanikud vägagi elavalt huvi dopingukontrolli vastu ja olid väga-väga rõõmsad,kui selgus,et mingisugust kontrolli ei ole.Muuseas pani nende võistkond teistele pika puuga…
september 26, 2002 at 8:20 p.l. #31078rusikas
MemberMinu arust ON OLULINE, et Eesti MV-l osalevad Eesti kodanikud. Ja see kas inimene on halli passi või sinise passi omanik näitab kellena ta ennast tunneb.
Miks sa halli passiga Soome MV-l või kusagil mujal ei esine?
Sest reeglid/seadus ei luba.
Teil on tore klubi, olete palju arenenud ja keegi ei otsi teie vastu mingit kunstlikku põhjust.
Samuti pole teist ju keegi ülemõistuse tugev, et teiega võistelda ei saaks.
Aga saage aru, et kehtib Vabariik ja sõltub teist kas te olete “paadis” või mitte!!
september 26, 2002 at 8:26 p.l. #31079rusikas
MemberMis on märkimisväärne tulemus? Ja kus see ära märgiti?
Minu jaoks on asi põhimõttes. See ei ole isiklik kellegi vastu.
Aga isegi kui mu oma sõber oleks halli passiga ei teeks ma kompromisse!!
oktoober 2, 2002 at 12:45 p.l. #31080xxx
MemberReeglid on reeglid selles on teil õigus!Aga tõesti ,kui võetakse dopingu maksu ja kontrolli ei tehta kuhu siis raha läheb!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.