Skip to main content

Kaal ei lange..

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Probleem siis selline,et olen juba 5 aastat tervislikult toitunud (alustasin kaalujälgijatest) ja nüüd hakkasin ka korralikult trennis käima (u. 2 kuud olen käind,3x nädalas, fatburni 2x, bodybump 1xnädalas). Pean korralikult kinni toitumissoovitustest enne ja pärast trenni söömise osas. Trennivabadel päevadel ei patusta jne…

Aga kaal üldse ei lange,isegi poolt kilo mitte. Milles võib olla põhjus?? Olen 165 pikk,62 kilo, paks ei ole,lihtsalt luud on hästi tihedad. Rasva on keskmiselt, keha rasvapr. oli viimati 22.

Tean, et lihas kaalub rohkem kui rasv, aga väga lihasesse ei tahaks ka minna, ümbermõõte ikka tahaks vähendada. Olen kasutanud ka Fatburneri jooki.. kas peaks proovima mingeid tugevamaid ja spetsiaalsemaid jooke? Või on muid nõuandeid?

Tänades,

K.

Põikpäiselt arvan jälle, et viga on toitumises.

Mis need toitumisnõuanded on mida järgid? Oletan ikkagi, et toitumine pole paigas.

Muidugi võid pöörduda mõne treeneri poole.

matu124
    Member

kui ikka teha öieti trenni ja süüa öigesti siis kaal langeb nii vöi naa ,vaata oma söögikorrad üle.

ROtter
    Member

Kui süüa vähem kui kulutad, siis langeb kehakaal nagunii, isegi trenni ei ole vaja teha.

Rambo vend
    Member

Pean korralikult kinni toitumissoovitustest enne ja pärast trenni söömise osas.

Las ma arvan- enne ja pärast trenni ei söö?

birra
    Member

Probleem siis selline,et olen juba 5 aastat tervislikult toitunud (alustasin kaalujälgijatest) ja nüüd hakkasin ka korralikult trennis käima (u. 2 kuud olen käind,3x nädalas, fatburni 2x, bodybump 1xnädalas). Pean korralikult kinni toitumissoovitustest enne ja pärast trenni söömise osas. Trennivabadel päevadel ei patusta jne…

Aga kaal üldse ei lange,isegi poolt kilo mitte. Milles võib olla põhjus?? Olen 165 pikk,62 kilo, paks ei ole,lihtsalt luud on hästi tihedad. Rasva on keskmiselt, keha rasvapr. oli viimati 22.

Tean, et lihas kaalub rohkem kui rasv, aga väga lihasesse ei tahaks ka minna, ümbermõõte ikka tahaks vähendada. Olen kasutanud ka Fatburneri jooki.. kas peaks proovima mingeid tugevamaid ja spetsiaalsemaid jooke? Või on muid nõuandeid?

Tänades,

K.

imelik küsija

kui vana sa oled?

mis sugu sa oled?

milline on su kehatüüp?

palju kaalujälgmine su kaalu alandas?

miks sa üldse peaksid kergem olema?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.