Ei ole voimeline keskenduma…
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ei ole voimeline keskenduma…
- This topic has 23 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
plokk.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2006 at 4:49 p.l. #7621
plokk
MemberTere mul on väikene probleem! Nimelt ei saa keskenduda trennile kui mul on trennis kas voi käsi paljastav tavaline t särk. rääkimata veel ilma varrukateta särgist. Toesti kui olen uksi saalis ei ole mul seda häda. Aga alati olen kandnud suht pakse riideid isegi suvel.Nii trennis kui vabal ajal.Naine , sobrad ja kuik muud tihti kommenteerivad mind igat pidi sel teema. Et mis saa poed sul on juu viimasepeal ..Aga ei ,olen kull uritanud sellest ule saada ja vahest votnud vähemaks riideid ,nii tuleb kommetaare ja jollitamis oma jagu.Oh saa rai.k et muidu pole midagi aru saada voi et olen ka kuulnud kui uks teadja vend mainis oma opilasele see vend on kindlalt sustind …Sama problem on mu treening kaaslasel kes kaalub massiajal 110 kilo kanti ja on 175 cm pikk. Ka tema pole voimeline keskenduma kui inimesed vahivad.Nii mee siis oleme sellised vatikuue kandjad ka 30 kraadise ilmaga!Ja blayboyd näitavad ette kuidas asi käib, aga mis aitaks seda ei tea…äkki kellegi on olnud sarnane probleem, olen igati tänulik !
mai 8, 2006 at 4:56 p.l. #82748matu124
Membermidagi pole ju karta, vaata krt teinekord siis vastu ja näevad kas on töesti mönus,selle süstimise peale oleks ma sellele tüübile rääkinud et pole midagi tarvitanud
mai 8, 2006 at 4:59 p.l. #82749Alexander Andrusenko
ModeratorMiks sa arvad, et kõik sind vahivad? Kui arvad, et vahivad, siis miks? Näed liiga hea välja või liiga halb?
mai 8, 2006 at 5:00 p.l. #82750muskel12
MemberHeh, oleks mul ka sama probleem:)
mai 8, 2006 at 5:34 p.l. #82752Mesku
MemberSellepärast nad jõllitavadki, et sa üritad koguaeg nagu midagi varjata. Koguaeg on üks mees pikkade riietega treeninud ja kõik teised muudkui mõtlevad – miks küll. Ja nüüd, kui sa särgi ära võtad siis nad puht uudishimust jõllitavadki, et teada saada mida sa küll nii paaniliselt varjanud oled.
Võtad ükspäev, kui on palju rahvast jõusaalis, särgi seljast ära täitsa, siis lähed peegli ette ja imetled oma muskleid igate pidi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> küll siis kõik uudisimulikud jõllitajad saavad oma küsimustele vastused. Ja mure on lahendatud. Jutu mõte on see, et ära ole nii enesekriitiline. Ära ürita ennast “peitta” sellega tõmbab oluliselt rohkem tähelepanu.mai 8, 2006 at 5:49 p.l. #82753Raivo Piiber
MemberPseudoprobleem, ütleks ma selle peale. Isiklikult mina keskendun trennile, mitte teiste vahtimisele või mõtlemisele, et kuidas ma välja näen. Loomulikult lasen puhkepausi ajal pilgul saalis ringi rännata, kuid mitte eesmärgiga jõllitada pingsalt, kuidas keegi trenni teeb või mis tal seljas on. Ja terve suve lased ka ringi, pikkade käistega riided seljas?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2006 at 6:04 p.l. #82755Vahue
MemberPsühholoogiline probleem. Tuleb võtta julgus kokku ja särk seljast võtta. Esimesed korrad on võib-olla rasked, pärast harjud ära. Ei tasu nendest pilkudest numbrit teha. Või nad õõnestavad sind?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimesed vaatavad tihti üksteist ilma järeldusi tegemata. Lihtsalt vaatan kellelegi otsa, kuid ei mõtle temast midagi. Need on lihtsalt tühipaljad pilgud. Ära lase neist end segada!mai 8, 2006 at 6:56 p.l. #82768AA
MemberEhh enamus inimesi mõtlevad mõtet “mida küll teised minust arvavad”. Aga tõsi on see, et need teised ei arva midagi sinust, sest on ametis mõttega “mida küll teised minust arvavad”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas sa paksult riides olles suureks said ? Ehk on tegu kompleksiga sellest ajast kui väike olid. St kandsid kogu aeg pikki riideid, et varjata oma suurust (väiksust) ja nüüd suurena ei julge jätkuvalt riideid maha visata.
See, mis mulle silma on jäänud on küll mõtlemapanev. Nimelt võid näha nö playboysid maikades 35cm-seid biitsepseid välgutamas aga kui kellelgi vähe juba kätt on siis tekib justkui kompleks ja pannaks pikad polod või heal juhul T-särgid selga. Ei tea miks see nii on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2006 at 8:23 p.l. #82775sdmartin
Memberei no ma arvan et paljud vaatavad et oo kui peened lihased iki:)
mai 8, 2006 at 8:43 p.l. #82776gmaster
Memberäkki sa peaksid seda just oma kasuks kuidagi ära kasutama.. tee kõvasti trenni ja näita kuidas asi käib
ei ole ju mõtet ennast kuuma ilmaga piinata pikkade riietega
mai 10, 2006 at 4:53 p.l. #82913plokk
MemberTere jälle . Nii eile siis votsime kätte ja sai tehtud veitsa kergemate riietega trenni.Tegime seda kiirelt. raskelt ja tundega.Lulitasin end täiesti välja koigest muust. Ja ei kottinud uldse mis umber ringi toimus!Vastubidi tekkis meil treening kaaslasega päris tihe voistlus ( rebimine ) endi vahel ,et oot ma näitan kuis need raskused on kui paber.igati rahule vois jääda. Tasapisi, aegapidi nii selle alaga juba ole nii.Nii et suured tänud noannete eest.ärge nuud arvake et me nuud esinema hakkame. Ei seda annet looduse poolest pole antud!
mai 10, 2006 at 5:35 p.l. #82916Metalstorm
MemberMinule on see just positiivne kui näen, et keegi saalist vaatab, näiteks rinnalt surumise juures. Kui ikka mega raskus on peal ja näed, et teised vaatavad siis see hoopis innustab mind seda raskust ülesse lükkama.See mis särk mul seljas on ei häiri mind üldse.
mai 10, 2006 at 8:02 p.l. #82932birra
MemberTere mul on väikene probleem! Nimelt ei saa keskenduda trennile kui mul on trennis kas voi käsi paljastav tavaline t särk. rääkimata veel ilma varrukateta särgist.
Ära palun pahanda aga psühhiaatrist oleks vast abi.
Sul peab olema mingi emotsionaalne trauma.
Kas said vale dopingusüüdistuse. Kas mõni tibi arvas, et oled liiga turd. Kas isa oli sinu lapsepõlves liiga suur mees…
Ameerikas oleksid sa ise juba ammu läinud
see on kultuurikeskkonna küsimus.
Aga kui oled turd mõnus mees, mida sa pagan põed? Võta kaks liitrist õlu ja pigista ettekandjat kannikast.
ELU ON MÕNUS
museas yx anegdot
seisavad ameeriklane, prantslane ja eestlane ning jõllitavad elevanti.
ameeriklane mõtleb:
Vat see on kena loom. Saaks omale teeks hamburgeriteks ja ajaks ilge papi kokku.
prantslane mõtleb:
Vat see on kena loom. Saaks omale viiks turplatsile ja näitaks teist palja tüdruku kõrval raha eest. Ilge papi ajaks kokku.
eestlane mõtleb:
Vat see on kole loom. Huvitav mida ta minust mõtleb?
mai 10, 2006 at 8:30 p.l. #82937V.K
Memberega jh ei mõista mis häbeneda, mida sa häbened kas 20 cm või 50 cm bicepsi ümbermõõtu…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?mai 11, 2006 at 6:07 e.l. #82947BULDOOSER
MemberMul on kogu aeg pikk dress , kui trenni ajal väga palavaks läheb , olen t- särgis. Kunagi algajana tegin trenni lühikeses dressis , aga see oli ammu. Pikka dressi kannan kahel põhjusel , esiteks on hea kui liigesed on soojas, sellest saad siis aru , kui mingid jamad juba on nendega , teiseks imeb riie kõik juustu enda sisse, muidu oleks kõik pingid ja kangid higised pärast. Nõme on ju kui , mingi jurakas teeb näiteks kükki , mingi nööridest maika seljas, see ei ole viisakas minu arvates.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.