Teadmiseks EKFL liikmesklubide sportlastele
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Teadmiseks EKFL liikmesklubide sportlastele
- This topic has 17 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
M.M..
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2006 at 7:27 e.l. #7576
TANK
MemberEKFL liikmetel on keelatud osaleda mistahes teiste kulturismi ja fitnessi organisatsioonide korraldatud võistlustel ja muudel üritustel.
Keelust üleastunud sportlasi karistatakse vastavalt IFBB põhikirjale, milleks võib olla IFBB-st välja arvamine.
mul tekkis paar küsimust.
1. Kes ja kuda on määratletud EKFL-i liikmed?
kas eraldi lepinguga või n.ö. lambikad kes korra on võistelnud on juba liigas?
2. Kas IFBB-st välja arvamine tähendab eluaegset võistluskeeldu IFBB liigas?
või on mingi aja pärast mingitel tingimustel võimalik taas ühineda liigaga?
mai 4, 2006 at 8:07 e.l. #82260Arnold
Member1. EKFL liikmesklubid on:
Arctic Sport, Tallinn
AmFitness, Haapsalu
Kadrioru Spordiklubi, Tallinn
Kaitsejõudude Spordiklubi
Maardu Sport SK, Maardu
Reval Sport, Tallinn
SPA Viimsi Tervis, Viimsi
TÜASK, Tartu
Virumaa Heategevuskeskus, Narva
Nende klubide sportlased on ka EKFL i liikmed, klubide kaudu.
2. Midagi siin maailmas ei ole igavene. Kui soovite tulevikus edukalt esineda IFBB rahvusvahelistel võistlustel, saavad reeglina eelnenud suhted WFF, NABBA jt. analoogidega saatuslikuks.
mai 4, 2006 at 8:38 e.l. #82268TANK
MemberAhaa… selge…
aga siit tekkis küsimus?
* Olen kuulnud et EKFL liikmetele on ette nähtud privileegid… näiteks dressid, ja olen ka kuulnud mingist kaardist millega saab igas EKFL-i klubis tasuta treenida. Kuidas nendega lood on?
mai 4, 2006 at 10:58 e.l. #82297taf
MemberKus kohast ma neid põhikirju lugeda saan (eestikeelseid variante soovitatavalt, kuid saan ka saksa ja inglise keelega hakkama). Oleks huvitatud nii selle rahvusvahelise föderatsiooni, IFBB, omast ning EKFL-i omast.
Aitäh
mai 4, 2006 at 11:07 e.l. #82298bohemianrhapsody
MemberEKFLi oma saad siitsamast ja IFBB oma saad http://www.ifbb.com
mai 4, 2006 at 11:17 e.l. #82299taf
Membera kus kohas ma saan seda IFBB eestikeelset varianti saaksin lugeda?
mai 4, 2006 at 11:24 e.l. #82300bohemianrhapsody
MemberMina pole eestikeelset varianti näinud, küll aga inglisekeelset.
btw, mida sa loodad ülse sealt leida?
mai 5, 2006 at 10:05 e.l. #82424taf
MemberTsiteerin Indrek Otsust: “EKFL, esindades Eestit Rahvusvahelises Kulturistide Föderatsioonis (IFB:cool:, on kohustatud järgima selle põhikirja.”
Kui me oleme kohustatud järgima nende põhikirja, siis oleks ju ilmselge, et meie, sportlased, saaksime seda ka oma ema keeles luged. Siis saaks ka konkreetsemalt selgeks, mida me oleme kohustatud ka järgima

Ma loodan, et see on õigustatud märkus selle kohta. EKFL-i oma leidsin ülesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> IFBB oma ka, kuid ingliskeelse. Aga ma kardan, et inglis keelest ei saa siiski kõik sportlased aru, seega oleks ilmselge, et antud põhikirja kuskilt ka eesti keeles leiaks.mai 5, 2006 at 10:18 e.l. #82425Raivo Piiber
MemberEKFL kui IFBB liige on kohustatud järgima IFBB põhikirja. EKFL liikmeteks on klubid, mis on kohustatud järgima EKFL põhikirja. Nii lihtne see ongi!
mai 5, 2006 at 10:21 e.l. #82426randx
Memberifbb? kuidas selle täisnimi on?
mai 5, 2006 at 10:24 e.l. #82427Raivo Piiber
MemberIFBB – International Federation of Bodybuilding & Fitness.
mai 5, 2006 at 12:27 p.l. #82434bohemianrhapsody
MemberIFBB – International Federation of Bodybuilding & Fitness.International Federation of Bodybuilders on õige.
mai 5, 2006 at 12:29 p.l. #82435Raivo Piiber
Membermai 5, 2006 at 4:46 p.l. #82461taf
Memberkle TANK, keegi peameestest ei taha ikkagi advekvaatset vastust meie küsimustele anda…. kurb
mai 5, 2006 at 4:55 p.l. #82462veinikaarija
MemberKui ma treenin ühes nendes klubis, mis on esitatud selles nimekirjas, kas siis olen ma kohe ka IFBB liige või on nii, et kui ma lähen võistlustele ja registreerin ennast selle klubi nime all, et siis ma olen IFBB liige, kui ka see klubi sinna kuulub?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.