Skip to main content

Hommikusöögi tähtsus

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Hommikusöögi tähtsus

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mul on nimelt selline küsimus,et kui suur on hommikusöögi tähtsus.Mul on selline tunne,et ma hommikul süüa ei taha,söön koolis peale 3. tundi .Kas on nii õige?

gmaster
    Member

kui tahad kaalu tõsta, siis see 1 toidukord on loomulikult tähtis

enamus kulturiste söövad hommikul suht palju

mul endalgi sellega raskusi, aga midagi ikka söön

Kurupt
    Member

hommikusöök peaks olema päeva kõige suurema kaloraaziga toidukord.

Kuup
    Member

1 tähtsamaid! Uuri artikleid, väga head nõu seal antud. Mõtle, terve öö oled toiduta olnud, paras paastuaeg on see(muidugi energiat ka palju ei kulu) hommikul tuleks kiiresti kõik varud taastada. Hommikul tuleb söömiseks harjutada. Mina sain selle kätte, algul jah muidugi paar võileiba, nüüd juba siis mingi puder, kohupiima, võileib-sai, ?okolaad, kohvi ja vahest piim.

novice
    Member

Hommikune söök on kohe kindlasti väga oluline!! Samas on paljudel inimestel hommmikuti söögiisu üsna kesine, toit ei taha kohe kuidagi alla minna… mina olen lahendanud selle probleemi niiviisi, et teen endale hommikul kerge valgusheigi viinamarjamahlaga, see peaks kiiresti leevendama hommikust energiadefitsiiti… lisaks sellele siis pistan muidugi veel midagi nipet-näpet hamba alla <_<“>

minu puhul on väga hästi toiminud see igaljuhul

Vägivaldur
    Member

Võibolla sööd õhtul liiga hilja, et ei taha?

Hommikusöök võib tähtis olla, aga kui keha ei soovi kohe pärast ärkamist süüa, siis võiks ikka natuke oodata.

taks
    Member

ma näksin õhtul hilja ja hommikuti ka, hommiku söögiga oli mõni aasta tagasi endalgi probleem et isu polnud ja jõin ainult tass piima/kakaod, aga siis trenni tehes hakkasin sundima toitu alla hommikuti, mõni nädal oli ebameeldiv hommikuti süüa kuid sellega harjub kenasti

kame
    Moderator

joo pool h enne hommikusööki vett või teed ja sul hakkavad jälle seedeprotsessid elustuma – siis saab süüa ka – vähemalt mul on nii!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.