Mul on nimelt selline küsimus,et kui suur on hommikusöögi tähtsus.Mul on selline tunne,et ma hommikul süüa ei taha,söön koolis peale 3. tundi .Kas on nii õige?
1 tähtsamaid! Uuri artikleid, väga head nõu seal antud. Mõtle, terve öö oled toiduta olnud, paras paastuaeg on see(muidugi energiat ka palju ei kulu) hommikul tuleks kiiresti kõik varud taastada. Hommikul tuleb söömiseks harjutada. Mina sain selle kätte, algul jah muidugi paar võileiba, nüüd juba siis mingi puder, kohupiima, võileib-sai, ?okolaad, kohvi ja vahest piim.
Hommikune söök on kohe kindlasti väga oluline!! Samas on paljudel inimestel hommmikuti söögiisu üsna kesine, toit ei taha kohe kuidagi alla minna… mina olen lahendanud selle probleemi niiviisi, et teen endale hommikul kerge valgusheigi viinamarjamahlaga, see peaks kiiresti leevendama hommikust energiadefitsiiti… lisaks sellele siis pistan muidugi veel midagi nipet-näpet hamba alla “>
ma näksin õhtul hilja ja hommikuti ka, hommiku söögiga oli mõni aasta tagasi endalgi probleem et isu polnud ja jõin ainult tass piima/kakaod, aga siis trenni tehes hakkasin sundima toitu alla hommikuti, mõni nädal oli ebameeldiv hommikuti süüa kuid sellega harjub kenasti