Skip to main content

Kas õigel teel ?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kas õigel teel ?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    kenn
    Member

Alustasin u. 2 kuud tagasi treeningutega sellisest seisust:

Pea 2 aastat polnud ennast korralikult liigutanud. Pikkus 184 kaal 105

Trenn ise hetkel selline:

alustuseks 45 min jooksu (aeglaselt u. 5km)

kõhulihas lihtsalt ilma raskuseta 4x 20

jõusaalis 3×10 rinnalihas, selg, küljed, biitseps.

Jalgu pole hetkel treeninud kuna seal asjad kõige rohkem korras ja jooks annab neile minu kaalu juures päris korralikult .

Seda kõike siis 3x nädalas.

Enesetunne on hea, õhtust söömist olen ka korrigeerinud. Silmaga muidugi veel midagi ei märka (alles 2 kuud ja päris paks polster) aga kõvasti sitkem tunne on ja pinkidel ka vahepeal raskust juurde lisatud. Kaal kusjuures ei olegi langenud aga püksirihma pealt on teatavat progressi tunda.

Eesmärgiks siis rasva põletada ja lihast vormida (sain juba aru, et 2 asja korraga ei saa)

Mida peaks treeningutes muutma ? Koormust tõstma ? Harjutusi lisama ? Eri päevadel erinevaid gruppe töötlema ?

Kurupt
    Member

noh seda ma ütlen, et sinu kaalu juures annab jooks tõesti su jalgadele niimõndagi. treenimata jalgadele annab suur raskus probleemseid põlvi. jõusaalis soovitan sul rääkida treeneriga, kes annaks sulle esialgu kasvõi umbkaudse ettekujutluse sellest kuidas toimub enda “vormi ajamine”. rasva põletada ning lihast vormida saab muideks ühel ja samal ajal, lihtsalt su lihase kaal langeb sellel ajal. kulturistid kasvatavad võistlusvahelisel perioodil oma lihast ning enne võistlusi vormivad seda koos rasva põletamisega, millege kaasneb ka paratamatult mõningane lihase kadu. arvestades sellega et kaal on sul üsna suur, võib arvata et kondi küljes on ikka teatud protsent lihast kah. soovitan sul ikkagi minna ning vestelda mõne treeneriga ning jooksmas käi metsas. seal parem õhk ning pehmem maa:)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.