Skip to main content

Vajaks veidi abi

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Vajaks veidi abi

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere,

Mul on selline mure, et ei tea millist trenni nüüd siis valida. Kuna olen suurerinnaline, siis aeroobika mulle kahjuks ei sobi, kuna hüpped ja muu selline on valulik ning ääretult ebamugav.

Täheldasin hiljuti, et vöökohale on tulnud imelik rasvavoldike. Äkki oskab keegi soovitada parimat varianti enda vormis hoidmiseks, kuna meeletuid lihaseid nagu ka ei soovi… ikkagi naisterahvas…

Ott Kiivikas
    Member

Jõusaalis karta seda, et äkki hakkavad lihased kasvama ( arvates seda, et oleme liiga andekas sellel alal) on sama nagu minna harrastama mõnda teist spordiala näit. tennist ja arvata, et äkki hakkan liiga hästi mängima, siis peaks hakkama turniiridel osalema jne. Vaadake rannas ringi, kui palju Te näete lihaselisi inimesi, kuigi järjest enam külastavad inimesed spordisaale? Jõusaalis saab inimene valida enesele sobiva koormuse, arvestades enesele püstitatud eesmärke. Samuti on korralikes jõusaalides olemas kardioseadmed, millel saab anda teistsugust koormust( sarnaselt aeroobikale- kuid ilma hüppamata) erinevalt jõuseadmetest.

bjbaum
    Member

Lisaks siia Otti jutule veel nii palju, et kui tuleb tegemist ülekilodega siis kõige kergem viis neid kaotada on hästi läbimõeldud dieet. Kerge aeroobne treening(jalgratta sõit, kiirkõnd, ujumine, jooks) on muidugi alati kasuks, kuid siiski ei ole paremat moodust nende voltide kaotamiseks kui dieet. Võid trennida palju tahes kuid kui jätkad oma söömis harjumustega ei ole muutust loota.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.