Silbaum pronks
- This topic has 14 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
paprica.
-
AutorPostitused
-
aprill 19, 2006 at 1:59 p.l. #7428
kriskoixx
Member…………………………..
aprill 19, 2006 at 3:19 p.l. #80721Metalstorm
MemberJa, pole midagi öelda, Silbaum on kõva mees
aprill 19, 2006 at 7:11 p.l. #80761inside14
MemberVaadake ka videot mis on uudiste all, väga hea ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eestlased ikka tegijad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2006 at 7:15 e.l. #80793paprica
Memberväga kõva sõna, kahjuks leiab see sellel saidil vähem vastukaja, kui mistahes noorsand, kellel oma eaga võrreldes on mõnevõrra arenenum lihaskond.
noored kuulge vana mehe soovitust: noorte klassis musklite arendamine pole eriti mõtekas tegevus, puberiteedieas need niikuinii märkimisväärselt ei kasva. kasulikum oleks põhikooli-ja keskkooli ajal tegeleda pigem teiste spordialadega, millega saaksite omale korraliku põhja alla, millelt hiljem on kulturismis hea edasi minna. uskuge lõpptulemus tuleb parem. näiteks kergejõustik, maadlus, jalgpall vms sobiks väga hästi. näiteks kergejõustiku treening baseerub juba selles eas valdavalt jõusaalile (c.a 30-40% talvisest treeningust).
aprill 20, 2006 at 11:42 e.l. #80833inside14
MemberAga kui juba teen eelmevalt trenni siis peaks ikka lõptulemus parem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esimest korda kuulen, et keelatakse trenni teha tavaliselt ikka soovitatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2006 at 6:25 p.l. #80894bohemianrhapsody
Memberväga kõva sõna, kahjuks leiab see sellel saidil vähem vastukaja, kui mistahes noorsand, kellel oma eaga võrreldes on mõnevõrra arenenum lihaskond.noored kuulge vana mehe soovitust: noorte klassis musklite arendamine pole eriti mõtekas tegevus, puberiteedieas need niikuinii märkimisväärselt ei kasva. kasulikum oleks põhikooli-ja keskkooli ajal tegeleda pigem teiste spordialadega, millega saaksite omale korraliku põhja alla, millelt hiljem on kulturismis hea edasi minna. uskuge lõpptulemus tuleb parem. näiteks kergejõustik, maadlus, jalgpall vms sobiks väga hästi. näiteks kergejõustiku treening baseerub juba selles eas valdavalt jõusaalile (c.a 30-40% talvisest treeningust).
Millest sa räägid?
Igatahes Margus Silbaumile soovin õnne.
aprill 20, 2006 at 8:35 p.l. #80919tõstuk
MemberVäga tegija vend.
Ma ei mõista, miks temast ei räägita kuskil.
MMil pronksmedal saada on ikka tegija, aga ma ei mõista seda veel, et kuidas see esimene koht nii palju teisest ja kolmandast rohkem tegi 15 kg.Nii kõrgel tasemel, nii suur vahe.
aprill 20, 2006 at 8:43 p.l. #80922AA
Membervideot vaadates jäi kõrvalt küll selline mulje, et mingi 50kg oleks võinud rohkem peal olla ja ikka oleks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise sikutasin 180kg küll märksa valulisema näo ja olemisega ja poole pikemat aega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2006 at 7:01 e.l. #80931paprica
Memberei tahtnud ütelda, et raskuste tõstmine nooreseas on mõtetu tegevus, pigem vastupidi. jutu mõte oli, et tuleks natuke mitmekülgsemalt harjutada. minu teadmised sporditeoorias pole tõesti kuigi kõrged (TSIKi vastava tunni tasemel), aga 16 aastane kulturist tundub nende pinnalt igaljuhul koomilise ja mõtetu ettevõtmisena. samuti nagu 16 aastane maratoonar, rammumees, ironman vms.
ok, arnold alustas ka 15. aastasena eesmärgiga saada musklimeheks, aga tema on erandlik igas mõttes. ok, ärge vähemalt esimese alana kohe kulturismis alustage:)
aprill 21, 2006 at 8:03 e.l. #80934sportlab.ee
Memberpalju õnne, kõva saavutus !!
aprill 21, 2006 at 11:09 e.l. #80947jannno
Membernoored kuulge vana mehe soovitust: noorte klassis musklite arendamine pole eriti mõtekas tegevus, puberiteedieas need niikuinii märkimisväärselt ei kasva.Kas mitte pole nii, et vanuses 16 kuni 20 arenevad lihased kõige kiiremini ?
Selgitate ehk lähemalt kui ma äkki eksin.
aprill 21, 2006 at 11:31 e.l. #80949bohemianrhapsody
Membernoored kuulge vana mehe soovitust: noorte klassis musklite arendamine pole eriti mõtekas tegevus, puberiteedieas need niikuinii märkimisväärselt ei kasva.Kas mitte pole nii, et vanuses 16 kuni 20 arenevad lihased kõige kiiremini ?
Selgitate ehk lähemalt kui ma äkki eksin.
Ma ka ei saa aru, mida ta räägib, see ei puutu üldse teemasse.
aprill 21, 2006 at 12:40 p.l. #80957inside14
MemberTo paprica loe uut Janar Rückenbergi artiklit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2006 at 12:58 p.l. #80958MuskulaarKobras
MemberKõva mees!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2006 at 4:55 p.l. #80967paprica
Memberlugesin artikklit. seda ma ei ole ütelnud, et jõusaali treening on kahjulik. ka eelmises postituses ütlesin vastupidist. jõusaali treening ja kulturismi treening ei ole kindlasti sünonüümid. kordan üle, lugedes neid foorumi postitusi on jäänud mulje, et kuidagi väga ühekülgselt lähenevad siinsed tiinarid spordile. ok, mis ma vaidlen. ajage ennast “kuivaks” ja 16 aastaselt Salmes lavale! jõudu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.