Kas oskate öelda mingeid harjutusi jalgadele kodus tegemiseks.Olemas on hantlid ja nendega teen harjutustepangast võetud harjutusi aga tahaks midagi uut.Tänud!
mina seda ei soovitaks eriti just algajatele, siin jäävad põlved väga ohtliku nurga ning pinge alla, seda enam kui on ka veel palju kilosid! Minu arvamus ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mina seda ei soovitaks eriti just algajatele, siin jäävad põlved väga ohtliku nurga ning pinge alla, seda enam kui on ka veel palju kilosid! Minu arvamus ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid muidu on tegu suhteliselt hea harjutusega ! Ei vaja mingisuguseid masinaid ega midagi !
Proovisin korra ja kuigi kilodega probleeme pole tuli põlvedele nii suur pinge et jube.Mul oli kunagi põlves liigese põletik ja peale seda ei kannata selliseid asju eriti teha.Aga noh tänud ikkagi.