Skip to main content

2 kuuga 5 kilo alla?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » 2 kuuga 5 kilo alla?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    maybe
    Member

Kas kahe kuuga 5 kilo alla võtta on tervislik?Ja kui palju aeroobset(mõtlen selle all enda puhul sörkjooksu ja jalgratast) tuleb sellise tulemuse saavutamiseks teha, mitu korda nädalas?

ROtter
    Member

Selline kaalu langus on täiesti võimalik ainult toitumise arvelt vähendades päeva kaloraa?i 500 kcali võrra. See on täiesti tervislik, kui tarbid 20-25 % valku, 30 % rasvu ja 50-55 % süsivesikuid.

Undionu
    Member

oleneb, kui suur sa hetkel oled, aga 2 kuuga 5 kg küll tervisele kuidagi neg. mõjuda ei tohiks.

ise võtsin 3 nädalaga 7 kg alla(96->89), teatud isiklike probleemide tõttu polnud lihtsalt isu, aga kehaliselt tundsin ennast väga hästi.

maybe
    Member

jah, aga liikuma peab ju ikka ka. okei, ma tean, et toitumine on oluline, aga ma ei taha hakata nälgima ega midagi sellist..ja ma ei taha mingeid kaloreid hakata lugema..olen proovinud ja mul oli kogu aeg nälg..pealegi on see tüütu ja vastik kogu aeg arvutada ja mõelda kui palju mida tohib süüa..niiet ma proovin parem nii, et toitun tervislikult ja ei söö üle. aga, et kui palju ma sealjuures liikuma peaksin, et tulemusi tuleks?..ainult söömisega ei saa ju alla..või no saab, aga ma tahan head vormi ka..

ROtter
    Member

Kui sa ei taha toitumist piirata, siis tuleb tõesti suurendada füüsilist koormust. Inimene kulutab sörkjooksuga ca 300 kcal poole tunniga. Joosta tuleks 4-5 korda nädalas 30-45 min korraga, üks kord nädalas ka 60-90 min. Kaalukaotus on võimalik ainult juhul, kui sööd vähem kaloreid kui kulutad.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.