Skip to main content

Atkinsi dieet + trenn

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Atkinsi dieet + trenn

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Kaspar_
    Member

Mis arvate, mis juhtub, kui teha jõusaalis korraliku trenni ja samal aja Atkinsi dieeti(pean silmas kuuajast kuuri)?

fighter
    Member

laastaks tugevalt tervist, mis muud.

Kaspar_
    Member

kuidas põhjendad, mis alustel seda väidad? Näiteks saates totaalne muutumine kasutati sellist asja, trenn ja atkinsi dieet samal ajal. päris lollid seal saates ikka ei ole, usun, kuigi seal küll ei olnud tegu tugeva jõusaali treeninguga, pigem algaja jõusaali treeninguga

ROtter
    Member

Inimese toidus peab süsivesikute, valkude ja rasvade tarbimine olema kindlas tasakaalus.

Kaspar_
    Member

selles ju dieetide eesmärk ongi, et tasakaalust välja viia toitumine, et organism hakkaks rasvavarusi tarbima

maximus89
    Member

Kuidas see Atkinsi dieet üldse töötada saab.No kõhnaks ta võib teha, aga kas ta siis kahjulik pole.Kust keha siis oma energia intensiivsema füüsilise töö ajal saab?Võibolla istuva eluviisiga inimestel jah pole süsivesikuid vaja, aga kohe kui natuke intensiivsemaks liikumine läheb, suureneb vajadus süsivesikute järele.Minuteada valgud ju ei muutu süsivesikuteks ja ammugi ei tee seda rasvad, aga süsivesikud ja valgud võivad ometi muutuda rasvaks.Mida siis keha intensiivse füüsilise töö ajal teeb, kui tal on võtta palju valke ja rasvu, aga pole süsivesikuid?Kuna süsivesikud muudetakse kehas suhkruteks, kas siis mitte süsivesikute mitte tarbimise ajal vere suhrkrusisaldus ohtlikult ei lange?Ja kui keha ei saa süsivesikuid siis pole tal millesti glükogeeni teha, mille tulemusel väheneb lihasmass ja üldse võime füüsilist tööd teha.

Ma loodan, et keegi oskab nendele mu küsimustele vastata

Kaspar_
    Member

atkinsi dieet seisneb jah selles, et vähendatakse süsivesikute tarbimist, mingi kuuri periood isegi 0-ni. aga rasvast saab kyll süsivesikuid toota ja selles atkinsi dieedi point ongi, toodab rasvavarudest süsivesikud. Kuu ajaga võtab alla 10 kilo umbes. Aga mis juhtub kui seda intensiivse trenni ajal teha pole kursis, seepärast postitasingi.

Marlon
    Member

omast kogemustest tean et see dieet töötab väga hästi, aga kui samal ajal tahad teha tugevalt jõusaali siis ma küll ei kujuta ette seda, ise tegin nii et päev otsa vältisin süsivesikuid ja siis trennile eelneval toidukorral sõin natuke süsivesikuid ka…

Kaspar_
    Member

ja millised tulemused olid? kas negatiivseid kogemusi ka oli, enesetunne jne?

Marlon
    Member

no trennis kaotad jõudu ja esimestel päevadel natuke raske aga siis näed kuis rasv särisedes ära läheb

Kaspar_
    Member

ja palju sa siis mis perioodi ajal ära põletasid? mis trenni teed jõusaali? millise dieedi kava järgi tegid? räägitakse, et vahel selle dieedi puhul võib tekkida väikseid häireid, näiteks uimasus jne, siukseid asju ei juhtund?

ranger
    Member

atkinsi dieet seisneb jah selles, et vähendatakse süsivesikute tarbimist, mingi kuuri periood isegi 0-ni. aga rasvast saab kyll süsivesikuid toota ja selles atkinsi dieedi point ongi, toodab rasvavarudest süsivesikud. Kuu ajaga võtab alla 10 kilo umbes. Aga mis juhtub kui seda intensiivse trenni ajal teha pole kursis, seepärast postitasingi.

Sa ültse siis ei sõõnd süsivesikuid w?

Mõni just sõõb palju süsivesikuid !

Marlon
    Member

No siis kui pidasin hakkasin alles jõusaalis käima ja siis ei mõõtnud ega kaalunud ennast pidevalt, nädalaga läks neli kilo ja kõht ikka päris mõnnaks läks. Siis ma näpuga mingit järge ei ajanud kuidas süüa sõin põhiliselt liha ja juustu, isegi rasvakogust ei pidanud jälgima, tähtis oli et süsivesikuid ei sööks, magusaisu rahuldasin dieetpepsi ja indiapähklitega. Enne trenni sõin liha juurde miskit värsket salatit või puuvilju natuke, et rohkem energiat saada. Kuna ma siis nii intensiivselt ei treeninud, siis mingeid hädasid küll ei tulnud.

Praegu olen juba 2 pool aastat tugevalt jõudu teinud ja nüüd kui suveks “saledaks” tahan, siis jätan oma menüüst välja leiva ja riisi ja igast jahutooted, söön põhiliselt liha ja värdkeid asju, õhtuti söön süsivesikuid minimaalselt, enne trenni püüan rohkem süsisvesikuid saada et energiat oleks.

Kaspar_
    Member

njaa, krt peaks ikka vist proovima, olen 180 pikk, tugeva kehaehitusega, praegu kaalun 85kg, väike õllekas on ees, kui kümme kilo alandaks oleks ma täitsa rasvatu, kuu aega ja oleks sixpack, normull!

Kaspar_
    Member

a sa tegid seda dieeti siis aint nädala aega v? ja kaotatud 4kg tulid kohe varsti tagasi ka?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.