Atkinsi dieet + trenn
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Atkinsi dieet + trenn
- This topic has 37 replies, 13 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2006 at 2:53 p.l. #7346
Kaspar_
MemberMis arvate, mis juhtub, kui teha jõusaalis korraliku trenni ja samal aja Atkinsi dieeti(pean silmas kuuajast kuuri)?
aprill 9, 2006 at 3:54 p.l. #79501fighter
Memberlaastaks tugevalt tervist, mis muud.
aprill 9, 2006 at 4:12 p.l. #79502Kaspar_
Memberkuidas põhjendad, mis alustel seda väidad? Näiteks saates totaalne muutumine kasutati sellist asja, trenn ja atkinsi dieet samal ajal. päris lollid seal saates ikka ei ole, usun, kuigi seal küll ei olnud tegu tugeva jõusaali treeninguga, pigem algaja jõusaali treeninguga
aprill 9, 2006 at 4:26 p.l. #79503ROtter
MemberInimese toidus peab süsivesikute, valkude ja rasvade tarbimine olema kindlas tasakaalus.
aprill 9, 2006 at 4:36 p.l. #79506Kaspar_
Memberselles ju dieetide eesmärk ongi, et tasakaalust välja viia toitumine, et organism hakkaks rasvavarusi tarbima
aprill 9, 2006 at 4:44 p.l. #79509maximus89
MemberKuidas see Atkinsi dieet üldse töötada saab.No kõhnaks ta võib teha, aga kas ta siis kahjulik pole.Kust keha siis oma energia intensiivsema füüsilise töö ajal saab?Võibolla istuva eluviisiga inimestel jah pole süsivesikuid vaja, aga kohe kui natuke intensiivsemaks liikumine läheb, suureneb vajadus süsivesikute järele.Minuteada valgud ju ei muutu süsivesikuteks ja ammugi ei tee seda rasvad, aga süsivesikud ja valgud võivad ometi muutuda rasvaks.Mida siis keha intensiivse füüsilise töö ajal teeb, kui tal on võtta palju valke ja rasvu, aga pole süsivesikuid?Kuna süsivesikud muudetakse kehas suhkruteks, kas siis mitte süsivesikute mitte tarbimise ajal vere suhrkrusisaldus ohtlikult ei lange?Ja kui keha ei saa süsivesikuid siis pole tal millesti glükogeeni teha, mille tulemusel väheneb lihasmass ja üldse võime füüsilist tööd teha.
Ma loodan, et keegi oskab nendele mu küsimustele vastata
aprill 9, 2006 at 4:58 p.l. #79516Kaspar_
Memberatkinsi dieet seisneb jah selles, et vähendatakse süsivesikute tarbimist, mingi kuuri periood isegi 0-ni. aga rasvast saab kyll süsivesikuid toota ja selles atkinsi dieedi point ongi, toodab rasvavarudest süsivesikud. Kuu ajaga võtab alla 10 kilo umbes. Aga mis juhtub kui seda intensiivse trenni ajal teha pole kursis, seepärast postitasingi.
aprill 9, 2006 at 4:58 p.l. #79517Marlon
Memberomast kogemustest tean et see dieet töötab väga hästi, aga kui samal ajal tahad teha tugevalt jõusaali siis ma küll ei kujuta ette seda, ise tegin nii et päev otsa vältisin süsivesikuid ja siis trennile eelneval toidukorral sõin natuke süsivesikuid ka…
aprill 9, 2006 at 5:00 p.l. #79518Kaspar_
Memberja millised tulemused olid? kas negatiivseid kogemusi ka oli, enesetunne jne?
aprill 9, 2006 at 5:03 p.l. #79519Marlon
Memberno trennis kaotad jõudu ja esimestel päevadel natuke raske aga siis näed kuis rasv särisedes ära läheb
aprill 9, 2006 at 5:09 p.l. #79522Kaspar_
Memberja palju sa siis mis perioodi ajal ära põletasid? mis trenni teed jõusaali? millise dieedi kava järgi tegid? räägitakse, et vahel selle dieedi puhul võib tekkida väikseid häireid, näiteks uimasus jne, siukseid asju ei juhtund?
aprill 9, 2006 at 5:16 p.l. #79525ranger
Memberatkinsi dieet seisneb jah selles, et vähendatakse süsivesikute tarbimist, mingi kuuri periood isegi 0-ni. aga rasvast saab kyll süsivesikuid toota ja selles atkinsi dieedi point ongi, toodab rasvavarudest süsivesikud. Kuu ajaga võtab alla 10 kilo umbes. Aga mis juhtub kui seda intensiivse trenni ajal teha pole kursis, seepärast postitasingi.Sa ültse siis ei sõõnd süsivesikuid w?
Mõni just sõõb palju süsivesikuid !
aprill 9, 2006 at 5:18 p.l. #79526Marlon
MemberNo siis kui pidasin hakkasin alles jõusaalis käima ja siis ei mõõtnud ega kaalunud ennast pidevalt, nädalaga läks neli kilo ja kõht ikka päris mõnnaks läks. Siis ma näpuga mingit järge ei ajanud kuidas süüa sõin põhiliselt liha ja juustu, isegi rasvakogust ei pidanud jälgima, tähtis oli et süsivesikuid ei sööks, magusaisu rahuldasin dieetpepsi ja indiapähklitega. Enne trenni sõin liha juurde miskit värsket salatit või puuvilju natuke, et rohkem energiat saada. Kuna ma siis nii intensiivselt ei treeninud, siis mingeid hädasid küll ei tulnud.
Praegu olen juba 2 pool aastat tugevalt jõudu teinud ja nüüd kui suveks “saledaks” tahan, siis jätan oma menüüst välja leiva ja riisi ja igast jahutooted, söön põhiliselt liha ja värdkeid asju, õhtuti söön süsivesikuid minimaalselt, enne trenni püüan rohkem süsisvesikuid saada et energiat oleks.
aprill 9, 2006 at 5:26 p.l. #79527Kaspar_
Membernjaa, krt peaks ikka vist proovima, olen 180 pikk, tugeva kehaehitusega, praegu kaalun 85kg, väike õllekas on ees, kui kümme kilo alandaks oleks ma täitsa rasvatu, kuu aega ja oleks sixpack, normull!
aprill 9, 2006 at 5:39 p.l. #79531Kaspar_
Membera sa tegid seda dieeti siis aint nädala aega v? ja kaotatud 4kg tulid kohe varsti tagasi ka?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.