Karedad käed
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Karedad käed
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2006 at 2:10 p.l. #7343
Anonüümne
GuestTere!
Ma olen 16 aastane ja mul oleks selline küsimus, et mis vitamiine ja mida ma peaks sööma, et saada karedatest kätest lahti (käelaba pealmine pool)? Kasutan ka kreeme aga sooviks kuidagi ilma.
Ette tänades
aprill 9, 2006 at 2:19 p.l. #79486Insomnia
MemberKallis inimene, nägu sa ju kreemitad või on sul näo jaoks eraldi vitamiinid. Ainus, mis naha (ka kätel) sileda ja pehme hoiab on niisutav kreem ja mitte vitamiinid. Olen ka ise maadelnud käte kuivusega, aga nüüd kui peale igat kätepesu neid kreemitan, pole mingit probleemi. Nii et kreemi, kreemi ja veelkord kreemi. Kasvõi 10 x päevas.
aprill 10, 2006 at 6:36 p.l. #79650stainless
MemberKallis inimene, nägu sa ju kreemitadRäägid sellest nagu kõik teeksid nii. Või teetegi v?
aprill 10, 2006 at 7:23 p.l. #79660-aron-
MemberKui sul nahaga probleeme ei ole siis sa loomulikult ei kasuta igasuguseid kreeme ja värke,aga ega selle pärast kohe pede pea olema kui kasutad.
aprill 10, 2006 at 7:46 p.l. #79668WinchesterMan
MemberKui sul nahaga probleeme ei ole siis sa loomulikult ei kasuta igasuguseid kreeme ja värke,aga ega selle pärast kohe pede pea olema kui kasutad.Olen 100% nõus aroniga
aprill 10, 2006 at 7:55 p.l. #79671carbo
Membersee pede värk on jah mõttetu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egas siis sellepärast kui naha eest hoolitsetakse ei pea kohe pede olema juh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 10, 2006 at 9:26 p.l. #79681gmaster
MemberKallis inimene, nägu sa ju kreemitad või on sul näo jaoks eraldi vitamiinid. Ainus, mis naha (ka kätel) sileda ja pehme hoiab on niisutav kreem ja mitte vitamiinid. Olen ka ise maadelnud käte kuivusega, aga nüüd kui peale igat kätepesu neid kreemitan, pole mingit probleemi. Nii et kreemi, kreemi ja veelkord kreemi. Kasvõi 10 x päevas.mida kuradit? ma mehena küll miskeid kreeme ei tarvita. rohkem pedekad kasutavad niuxeid värke. mul küll nahaga probleeme pole. mis kuradi kreemid. need aind eitedele! multivitamiine aga tasuks aastaringselt süüa!
multivitamiine ikka kuuridena ja kui mingi häda, mille vastu kreem olemas, siis andke minna
aprill 11, 2006 at 4:34 e.l. #79682Training
Memberma ka ei saa aru mix sellepärast kohe pede peab olema
aprill 11, 2006 at 4:38 e.l. #79683matu124
Memberpäris paha ikka,keegi midagi välja ütleb on köik kohe nii ähmi täis et
aprill 11, 2006 at 4:59 e.l. #79684Raivo Piiber
MemberPaistab, et päris lasteaed koos. Milles küsimus-kui nahk kuiv, siis kreemita. Andreaze nn.loogikat kasutades võiks kõiki kulturismi alal võistlejaid siis pedekateks pidada – raseerimine, solaarium jne.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.