Skip to main content

Haigus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Urunugis
    Member

Asi on nüüd selles,et kas peale haigust tasuks ikka samamoodi trenni teha nagu enne? Haige olen olnud vaid 2 päeva ning midagi eriti tõsist pole olnud.

theONE1
    Member

Kui midagi väga tõsist ei olnud, siis võid ikka!

smack
    Member

Soovitan nädala vabaks võtta ja seejärel ei tasu kohe sama koormusega hakata. Üks kord proovisin kohe täiskoormusega edasi lasta, kuid järgmised 5 päeva kannatasin lihasvalude all ja kõhus oli paha- terve enesetunne oli väga kehv.

tomster
    Member

Järgi vaistu. Su oma organism ütleb sulle, kas tasub pingutada täiskoormusega või teha kergem trenn. Ja kui kahtled, siis tee pigem kergemalt.

Bailey
    Member

Peale lühiajalist haigust pole viga trenni minna, aga mina läksin haigusega trenni, see ei ole eriti hea, muud polnud midagi aga lihtsalt köha oli veel tükk aega peale seda kui põhihaigus oli läinud.

Marlon
    Member

Kas oled ikka kindel et kahe päevaga terveks said, endal küll nii olnud et jah kaks päeva olin haige siis kohe jälle trenni ja lõpuks oled päris haige, sest haigus on kehas organism nõrk ja kui veel jõusaalis ka kohe mässama hakkad ei lasegi organismil kosuda, puhka parem paar päeva!

stainless
    Member

Enesetunde küsimus.

Renka
    Member

Oleneb , mis haigus oli .Kui palavik siis võta koormust natuke maha , kuna sa ei jõua trenni lõpus enam midagi teha (omad kogemused) . Teed paar päeva kergemalt , vahel proovid vanade raskustega . saad teada , millal võib vana moodi edasi jätkata .

Urunugis
    Member

Haiguseks oli ainult palavik,mis kestis vaid 1,5 päeva.Täna oli kehaline ning haigus tunda ei andnud….justkui energiat oleks isegi rohkem olnud.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.