Vaadake üle:)
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Vaadake üle:)
- This topic has 16 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2006 at 8:21 e.l. #7277
napster
MemberKava kas on mingi võimalus ületreeninguks
Esaspäev Rind Õlg Tric
rinnalt surumine 4×10
kaldpinnal hantlitega surumine 4×10
selili hantlitega surumine 4×10
pullover 3×10
Õlg
ettekallutatult lendamine küljele (õlatagaosa) 4×10
istudes hantlitega lendamine küljele 4×10
kangi surumine kukla tagant 4×10
tric-
prantsuse surumine 4×10
ploki allatõmbed 4×10
KOLMAPÄEV
selg bic trapets
ploki tõmbed vastu kõhtu 4×10
ploki tõmbed kukla taha 3×10
alaseljale keretõsted3x10
hantli tõmbed vastu kõhtu 3×10
Bic-scot pingil yhe käega hantlitega korda mõõda 4×10
püsti küünarvarte kõverdamine 4×10
trapets-Õlakehitused kangiga
selja tagant 3×10
kangi tõmbed lõua alla 3×10
REEDE
poolkükk kang seljas 3×10
jalapress3x10
jalgade ette sirutamine trenazõõril 3×10
kõhuli jalgade kõverdamine trenazõõril 3×10
säärtele tõus kang turjal 3×10
vaadake palun üle kas on mingit ületreeningu võimalust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 4, 2006 at 8:45 e.l. #78669kaiv
MemberJaotus on hea, aga harjutsi ja järjekorda võiks mõne koha peal muuta.
Esaspäev Rind Õlg Tric
rinnalt surumine 4×10
kaldpinnal hantlitega surumine 4×10
Trossidega ristivedu ettekallutades 4×10
pullover 3×10
Õlg
kangi surumine eest 4×10
istudes hantlitega lendamine küljele 4×10
ettekallutatult lendamine küljele (õlatagaosa) 4×10
tric-
prantsuse surumine 4×10
ploki allatõmbed 4×10
KOLMAPÄEV
selg bic trapets
ploki tõmbed kukla taha(parem oleks laia haardega lõuatõmme) 3×10
hantli tõmbed vastu kõhtu 3×10
ploki tõmbed vastu kõhtu 4×10
alaseljale keretõsted(üle paari trenni tee jõutõmmet sirgete jalgadega)3×10
trapets-Õlakehitused kangiga selja tagant 3×10
Õlakehitused hantlitega 3×10
püsti küünarvarte kõverdamine 4×10
Bic-scot pingil yhe käega hantlitega korda mõõda 4×10
REEDE
kõhuli jalgade kõverdamine trenazõõril 3×10
kükk kang seljas 3×10
jalapress3x10
jalgade ette sirutamine trenazõõril 3×10
säärtele tõus kang turjal 3×10
aprill 4, 2006 at 9:14 e.l. #78672napster
MemberTHNZ kaiv
aprill 4, 2006 at 9:16 e.l. #78673carter
Memberma arvan, et õlg võiks jääda samaks, kuna õla tagaosa siis kõige värskem.
sõltub sellest, kui hästi sul õla esi/tagaosa arenenud on, sellele vastavalt ka muuda järjekorda.
aprill 4, 2006 at 9:18 e.l. #78675napster
Memberaga seda ristivedu ma ei saa teha mis selle asemele panna olen õla tagaosa teinud umbes 5-6 näd iga näd yks kord
aprill 4, 2006 at 9:27 e.l. #78678kaiv
Memberaga seda ristivedu ma ei saa teha mis selle asemele panna olen õla tagaosa teinud umbes 5-6 näd iga näd yks kord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õla järjekorra muutmine iga trenn on kasulik?Igasugune muutmine on kasulik. Aga kas seal ei ole ühtki plokki?? Saab teha ka ühe käega. Ise olen küll ja küll teinud ühe käega
aprill 4, 2006 at 2:17 p.l. #78713Bailey
MemberEem kõhtu ei tee üldse?Muidu normaalne kava, aga kõhtu võiks ka teha,siis saaks ikka kõik sama palju koormust:P
aprill 4, 2006 at 4:18 p.l. #78723kakur007
MemberKas on mingit vahet harjutuste j2rjekorral? Ma tean et lihsa ryhmade treening jaotus n2dala peale on kyll aga kas ka harjutuste j2rjekord?
Mis vahet on sellel millises j2rjekorras sa teed harjutusi???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2006 at 4:44 p.l. #78730Mr.Y
MemberSuuremad lihased tehakse enne, raskemad harjutused enne kergemaid.
Kui nt teed triitsepsile 9-10 seeriatr suutlikuseni, siis asud rinna kallale, arvatavasti ei suuda sa lamades surumises teha sama raskusega kui oleksid teinud seda esimese harjutusena.
Aga kui mõtled nt et harjutusi, nt biitseps hantlitega 3x, siis kangiga 3x ja plokil 3x siis pole vast tõesti vahet millise neist sa enne teed. Aga kui nt lamades surumine 3x, kaldpinnal 3x, lendamine 3x, siis tavaliselt tehakse surumine enne (kui tahad rohkem ülaosale rõhku panna siis kaldpinnal enne), aga võib ka täitsa vabalt teha lendamise esimesena. Seda nim. ka eelkurnamis meetodiks vist, aga pole ise kasutanud.
aprill 8, 2006 at 10:33 e.l. #79256PT London
MemberKava on ok, aga sa voixid 6la ja ja jala koos teha,Proovi!?!Arvan et peale rinda ei ole sul 6lg enam nii tugew ja vaixematele lihastele kuni 9 seeriat!!!K6htu w6ixid ka kawasse panna, kylje lihased , jne…
juuli 3, 2006 at 1:56 p.l. #87110smack
MemberOn endal ka plaanis sellist kava kasutada, aga kas seda liiga väheks ei jää- ainult üks kehaosa nädalas saab trenni . Või kui palju peaks juba olema eelnevalt jõusaali staazi, et sellist kava kasutada. Isiklikult alustasin treeningutega 3 aastat tagasi, aga mul on olnud mitmekuiseid pause nende aastate jooksul. Kusjuures olen suhtkoht vähe edusamme teinud (jalad on ainukesena korralikult arenenud)
Keha tüüp on mul ectomorf: 189 cm pikk, 79 kg, 19a ja vaatamata kui palju ma ka ei sööks ei lähe ma paksusks, ausalt öeldes ei tule üldsegi kõhu peale rasva juurde.
Toidulisandeid ma otseselt ei soo v.a. mõnikord Ca-Mg tablette ja veel vitamiine kehva tervise puhul.
Algselt treenisin 3 korda nädalas igat kehaosa, mis alguses garanteeris edu, kuid aja möödudes ei jõudnud enam kõike suuri lihasgruppe ühel päeval treenida (kusjuures mul oli komme trenniga üle pingutada, mille pärast jõudsin paar korda ületreeningu faasi). Siis proovisin igat keha osa kaks korda nädalas(e, n ja t, r) treenida, kuid seda läks ka liiga paljuks- kaks päeva järjest oli suhtkoht võimatu trenni teha.
Ja nüüd siis olen probleemiga silmitsi, mille pärast palun teie kõigi abi.
juuli 3, 2006 at 2:05 p.l. #87111gmaster
MemberOn endal ka plaanis sellist kava kasutada, aga kas seda liiga väheks ei jää- ainult üks kehaosa nädalas saab trenni . Või kui palju peaks juba olema eelnevalt jõusaali staazi, et sellist kava kasutada. Isiklikult alustasin treeningutega 3 aastat tagasi, aga mul on olnud mitmekuiseid pause nende aastate jooksul. Kusjuures olen suhtkoht vähe edusamme teinud (jalad on ainukesena korralikult arenenud)Keha tüüp on mul ectomorf: 189 cm pikk, 79 kg, 19a ja vaatamata kui palju ma ka ei sööks ei lähe ma paksusks, ausalt öeldes ei tule üldsegi kõhu peale rasva juurde.
Toidulisandeid ma otseselt ei soo v.a. mõnikord Ca-Mg tablette ja veel vitamiine kehva tervise puhul.
Algselt treenisin 3 korda nädalas igat kehaosa, mis alguses garanteeris edu, kuid aja möödudes ei jõudnud enam kõike suuri lihasgruppe ühel päeval treenida (kusjuures mul oli komme trenniga üle pingutada, mille pärast jõudsin paar korda ületreeningu faasi). Siis proovisin igat keha osa kaks korda nädalas(e, n ja t, r) treenida, kuid seda läks ka liiga paljuks- kaks päeva järjest oli suhtkoht võimatu trenni teha.
Ja nüüd siis olen probleemiga silmitsi, mille pärast palun teie kõigi abi.
no loogiline oleks, et kui sa 3 ja 2 korda nädalas ei suuda ühte lihast teha, siis proovida ühte?
juuli 3, 2006 at 2:29 p.l. #87113TANK
MemberKeha tüüp on mul ectomorf: 189 cm pikk, 79 kg, 19a ja vaatamata kui palju ma ka ei sööks ei lähe ma paksusks, ausalt öeldes ei tule üldsegi kõhu peale rasva juurde.rumal jutt… kui ikka palju rohkem sööd siis tuleb…
juuli 3, 2006 at 2:48 p.l. #87114Mr.Y
MemberAlgselt treenisin 3 korda nädalas igat kehaosa, mis alguses garanteeris edu, kuid aja möödudes ei jõudnud enam kõike suuri lihasgruppe ühel päeval treenida (kusjuures mul oli komme trenniga üle pingutada, mille pärast jõudsin paar korda ületreeningu faasi). Siis proovisin igat keha osa kaks korda nädalas(e, n ja t, r) treenida, kuid seda läks ka liiga paljuks- kaks päeva järjest oli suhtkoht võimatu trenni teha.Ja nüüd siis olen probleemiga silmitsi, mille pärast palun teie kõigi abi.
Kui ei suuda 2 trenni kahel päeval järjest teha, siis
1) kas pingutad harjutustega üle, ületreening, ülekoormus vms. Muidu ülakeha ja alakeha ei tohiks üksteist segada
2) peaksid proovima teha igat lihast 1x nädalas. Nt samadel päevadel e,t,n,r teed iga kord 2-3 lihasgruppi. Vaata näidiskavade alt jaotusi, Tööriistad -> Treeningkavad
juuli 3, 2006 at 5:23 p.l. #87118smack
Memberrumal jutt… kui ikka palju rohkem sööd siis tuleb…Ma sõin 6 korda päevas ja lõpuks pidin hakkama söömishulka vähendama, kuna kõht venis ette. Võib-olla ei toitu ma õiesti. Põhilise toidu moodustab mu söögikorras kas tatrapuder või riisipuder.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.