Tere Kiivikas
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Tere Kiivikas
- This topic has 93 replies, 33 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
ranger.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2006 at 8:15 e.l. #7276
killu88
MemberTahaks ka väga tulla aga ei oska veel eriti poosetamist ja ma ei tea kas sellised lihased mis mul on sobivad üldse näidata=) Aga kas muidu mõni päev ennem saaks keegi õpetada ka mind poosetama või nii.Tahaksin kogemuste poolest tulla olen 17 aastane 65 kg 173cm pikk.Võin ka saaata sinule endast pilte võiksin homme pildid teha ja siis saata ning näidata.Ja hea oleks kui oskate öelda kas tasub siis tulla või mitte.
aprill 4, 2006 at 8:30 e.l. #78667napster
Membernii on hea poose jalad maas ja käed ka maas ja püksid ka maas
mida sa ikka poosetad ise oled kondiroobert ja juba poosetab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2006 at 9:29 e.l. #78679killu88
Membernii on hea poose jalad maas ja käed ka maas ja püksid ka maas
mida sa ikka poosetad ise oled kondiroobert ja juba poosetab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No napster ole hea mees ja tule minu juurde sooviks kokku saada sinuga.Jutuga oled vist päris kõva mees.
aprill 4, 2006 at 11:14 e.l. #78684Trend
MemberNii lühikese ajaga sa küll poseerimist ära ei õpi,see võtab ikka aega.Kaua sa muidu aeroobset ja dieeti oled pidanud.(et nagu võistlusteks valmistud)
Massi on ka sul muidu suht vähe kui su tavakaal on 65 kg.
Ma mõtlen seda,et kui su tavakaal oleks mingi 75 kg ja võistlusteks oleksid 65 kg,siis oleks see normaalne. ,aga sinu kehakaalu puhul jääksid sa suht kondiseks arvan.
Aga kui tahtejõudu ja kogemuse saamiseks lähed siis miks mitte,ise soovitaksin sul järgmisi võistlusi oodata ja praegul massi hakata koguma.
aprill 4, 2006 at 11:52 e.l. #78692gmaster
MemberNii lühikese ajaga sa küll poseerimist ära ei õpi,see võtab ikka aega.Kaua sa muidu aeroobset ja dieeti oled pidanud.(et nagu võistlusteks valmistud)Massi on ka sul muidu suht vähe kui su tavakaal on 65 kg.
Ma mõtlen seda,et kui su tavakaal oleks mingi 75 kg ja võistlusteks oleksid 65 kg,siis oleks see normaalne. ,aga sinu kehakaalu puhul jääksid sa suht kondiseks arvan.
Aga kui tahtejõudu ja kogemuse saamiseks lähed siis miks mitte,ise soovitaksin sul järgmisi võistlusi oodata ja praegul massi hakata koguma.
aprill 4, 2006 at 1:14 p.l. #78700Larry
MemberNo mis me kirume, las poiss paneb pildid üles!!! Sis saab hinnangu anda, kas “kondiroobert” või mitte
aprill 4, 2006 at 1:19 p.l. #78702Eastsider
MemberTal on siin pildid üleval olnud, ning enamasti oli väga positiivne tagasiside.
Sellest lingist peaks olema mingisugunegi kasu poseerimise õppimiseks.
aprill 4, 2006 at 1:49 p.l. #78705matu124
Memberno las paneb pildid üles,ise arvan küll ,et midagi erilist see 65 kilo pole…
aprill 4, 2006 at 4:38 p.l. #78726Mr.Y
Memberosaleda võib ju ikka, kui ise tahab? Pealehakkamine on pool võitu või kuidas see on… igatahes kui võitu ei saa siis kogemusi ikka, kui tulevikus plaanib võistlema hakata siis tulevad kasuks. Ja kui nagunii end suveks vormi tahab ajada (vähemalt enamus noortest) siis võib selle dieedi natuke pikema teha, rasva% natuke veel madalamaks ja võistlustelt läbi käia. Poseerimist peaksid ikka õppima jah, muidu ei ole midagi teha. Kui alles laval esimest korda näed-kuuled nendest ja üritad teiste järgi asendeid sisse võtta siis sellest ei tule midagi head välja
aprill 4, 2006 at 4:44 p.l. #78729Kuup
MemberPeegli ees ju hea poseerimist harjutada. Vaatad kohustuslikud poosid üle ja hakkad pihta. Vahel nigunii vahid end peegli eest, kuda lihas välja näeb jne… vähemalt mina teen nii
aprill 4, 2006 at 4:48 p.l. #78732Mr.Y
MemberJep, seal bb.com lehel on üsna hösti õpetatud. Olen ise need videod läbi vaadanud ja enamvähem selgeks saanud kõik. Ei tea küll kas just väga õigesti, kuid hindele 4 teeks in ära
aprill 5, 2006 at 6:30 e.l. #78761Ott Kiivikas
MemberTere!
Viimastel võistluseelsetel päevadel on sellega hilja hakata tegelema, selleks ajaks peab olema ka selge vabakava, mis ei ole vähemtähtis. Pildid võid saata või tulla teisipäeviti 16.00 – 18.00 Reval – Sporti -võin su üle vaadata ja öelda oma arvamuse.
aprill 5, 2006 at 9:25 e.l. #78802killu88
MemberTere!Viimastel võistluseelsetel päevadel on sellega hilja hakata tegelema, selleks ajaks peab olema ka selge vabakava, mis ei ole vähemtähtis. Pildid võid saata või tulla teisipäeviti 16.00 – 18.00 Reval – Sporti -võin su üle vaadata ja öelda oma arvamuse.
Kahjuks ma elan võrus ja ma ei saa tallinna igapäev tulla.Aga ma panen täna õhtuks pildid ülesse ja siis võiksid arvamuse avaldada.
aprill 5, 2006 at 3:28 p.l. #78857bohemianrhapsody
MemberNo tule siis Tartusse, võin ka abiks olla.
aprill 6, 2006 at 4:16 p.l. #79040killu88
MemberTere
Mul said pildid valmis pildid on sellel lehel My Webpage
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.