Skip to main content

veelkord see kreatiin…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » veelkord see kreatiin…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    jaanus
    Member

Olen kuulnud mitmesuguseid arvamusi kuidas kreatiini võtta. Mõni räägib, et: võta kreatiini 1 kuu, 5 päeva laadimisaega (20g) ülejäänud kuuril 10g. (arvatavasti levinuim)

Teine arvamus mida olen kuulnud (tegijatelt): võta kreatiini 2 nädalat, iga hommik nii 5-6 teelusikat koos viinamarjamahlaga.

Kolmas on, et võta kreatiini 2 kuud järjest laadimisaeg ja kuur ja uuesti.

Ja nüüd hiljuti kuulsind inimeselt, kes seda 5 aastat õppinud olevat väidab, et kui tahad väga häid tulemusi, võta kreatiini võimalikult pikkade vahedega (isegi kuni aasta.

Tahaks kuulda nüüd kuidas komnteerivad siinnsed spetsalistid.( kuigi tean, et Otile meeldib õelda: teemad kipuvad korduma, kirjuta neti märgusõna kreatiin ja saad piisavalt infot) seda olen juba saanud piisavalt vist. Nii, et oleks hea, kui saaksin ühe tõesti õige varjandi, kuid ega siin vist saagai õelda, mis on see kõige õigem.

Marek Kalmus
    Member

Täpselt nii, k?ige parem on enda peal neid variante proovida.See mis on v.hea Otile ei pruugi olla hea sinule ja vastupidi.

jaanus
    Member

Loomulikult võin enda peal katseda ükskõik mida, alates toidulisanditest, lõpetades erinevate treeningu meetotitega. Kuid see võtaks kindlasti mitu aastat??? Tahaksin nüüd näha mõnda asjalikku komentaari : )) Ott, mis ise asjast arvad?

Anonüümne
    Guest

Mitu aastat ???? Kui ilma keemiata teha, siis arvestatavaid tulemusi saab näha alles umbes 10 aasta pärast. Nii et see paar aastat katsetamist on üsna tühine aeg võrreldes sellega, mis veel ees ootab.

Ott Kiivikas
    Member

Mina olen kasutanud kreatiini viimased 5 ja pool aastat, seda ühe valemi järgi, mis minu puhul on toiminud. Esimesel viiel päeval 20- 30 gr. päevas edaspidi 5- 10 gr. üks kuu võtan, siis paus. Viimane kuur tuli juurde 4 kg. 98- 102kg. Võtan koos viinamarjamahlaga.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.