Olen uus ja ei tea, palun abi
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Kurupt.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2006 at 7:30 e.l. #7157
toon
MemberTere, mina olen 25 naine ja sooviks oma keha saada vormi, ma ei saa öelda, et olen paks, aga kindlasti on seda pekikes palju võitu, kuna peale lapse sündi aastat 6 tagasi läksin õige mugavaks, ja ei teinud enam trenni.
Minu mureks on muidugi vöökoht ja kõht üldse,

kas te võikisite anda nõu kuidas peaksin alustama oma treeningut ja mida silmas pidama, et ma end haigeks ei treeniks, sest kaldun treeningute ajal nö BÕKKIKS muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna olen madal ja matsakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviks paluda esijalgu nõu just rasva põletamise osas
Ette tänades.
märts 24, 2006 at 8:07 e.l. #77177theONE1
MemberTere, mina olen 25 naine ja sooviks oma keha saada vormi, ma ei saa öelda, et olen paks, aga kindlasti on seda pekikes palju võitu, kuna peale lapse sündi aastat 6 tagasi läksin õige mugavaks, ja ei teinud enam trenni.Minu mureks on muidugi vöökoht ja kõht üldse,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas te võikisite anda nõu kuidas peaksin alustama oma treeningut ja mida silmas pidama, et ma end haigeks ei treeniks, sest kaldun treeningute ajal nö BÕKKIKS muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna olen madal ja matsakas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviks paluda esijalgu nõu just rasva põletamise osas
Ette tänades.
Tervet keha hõlmav treening 3x nädalas +aeroobne 2x nädalas. Alusta aeroobset tasapisi, selle pikkust vähehaaval suurendades!Mine jõusaali kus on treener, kes teeb sulle algajate naiste kava, koos vajalike korduste jms.-ga. Ja kõige põhilisem TOITUMINE korda, muidu sa võidki jääda trenni tegema, aga midagi ei muutu! Miks sa arvad, et kaldud nn. PÕKIKS??? See, et sa oled madal ja matsakas, seda nüüd küll ei tähenda! Sellest on palju räägitud, miks keskmine naine ei saa suuri lihsaeid arendada, selle jaoks kasuta otsingut!
märts 24, 2006 at 11:34 p.l. #77305Kang08
Membersest kaldun treeningute ajal nö BÕKKIKS muutumaNo krt…see on juba naljakas
naisest ei saa lihamäge,seda räägitakse ja räägitakse alatasa siin foorumis,aga alati leidub veel “keegi” kes mõtleb et teeb natuke trenni ja ongi põkk valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irwwwsoovitaks omaltpoolt toitumise paika panna loomulikult ja sealjuures vähemalt 3X nädalas teha aeroobset (väga hea on näiteks rattasõit,ujumine,kiirkõnd,kerge sörkjooks)
märts 25, 2006 at 7:29 e.l. #77313Kurupt
MemberMa soovitan sulle aeroobikat või vesiaeroobikat+jälgi mis suhu topid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.