Skip to main content

alustan jõusaali….

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » alustan jõusaali….

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Ma olen 14 ja tahan hakata sõbraga jõusaalis käima kus treenerit ei ole. Kas piisab ainult oma teadmistest, teiste pealt maha vaatamisest(harjutuste õigesti tegemine) ja Ott Kiivika algajate kavast ning sellest foorumist?

kaiv
    Member

Ma olen 14 ja tahan hakata sõbraga jõusaalis käima kus treenerit ei ole. Kas piisab ainult oma teadmistest, teiste pealt maha vaatamisest(harjutuste õigesti tegemine) ja Ott Kiivika algajate kavast ning sellest foorumist?

Esialgu võiks ikka treener olla, liiatigi kui te kumbki ei ole eelnevalt jõusaaliga kokku puutunud.

rait83
    Member

No kui kutid tahavad minna ega siis treeneri pärast minemata jää. Ma polekski siis saanud siiamaani trenni teha. See foorum on väga hea asi ja oti kavad on ka kindel asi algajale..

PuReSuruja
    Member

Alguses aitaks raamat ”jõu, ilu ja tervise anatoomia”. Isegi selle abiga alustatud.Teine abivahend on see foorum ja saab hakkama küll.

ma hakkasin ka sõpradega koos trennis käima. keegi ei teadnud algul mitte midagi. aga meil olid suud pead, saime küsida ja nüüd on juba rohkem tuttavaid kelle käest infot saada jne

carbo
    Member

teadmiste kohapealt on see foorum küll 5+ ja veel

theONE1
    Member

Sellest ei piisa nüüd, et kellegi pealt maha teed, sest ta ei pruugi õieti teha, aga siit foorumist saad nii kava kui harjutused, aga hea oleks nagu eespool juba ka mainitud, kui saaksid kuskil mõne korra treenri silme alla teha, siis saad tehnika jms. selgeks!

Kurupt
    Member

Targem jah püüda treenerijutule saada.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.