Skip to main content

Sõudetrena?öör Tide

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Sõudetrena?öör Tide

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    joxer
    Member

Kas kellegil infot, kas tasub osta endale sellist asja?! Kas õigustab ennast, ning kas peab sellise hinnaga toode ka vastu?

Sõudetrena?öör Tide

EEK 1 699,00

http://www.neckermann-international.com/ee…/1/2/126699.jpg

Sõudetrena?öör Tide. Raskusastmed hüdraulilise silindri abil reguleeritavad. Vastupidava liugastmega (21×31 cm). Jalakinnitusega pedaalid. Võtab vähe ruumi. Kompuuter: tempo, aeg, löökide arv, SCAN, helisignaal. Lihtne käsitseda. Mõõdud: ca P190xL80xK18 cm. Maksimaalne raskuskanne 100 kg. Kaal ca 14 kg. GS-testitud. Toote postikulu on 149.-

jrx
    Member

Umm… ainus mis ma öelda saan on see, et tundub, et tehtav liigutus on päris erinev reaalse standardsõudmistrenazhööri omast. Ja noh… see küll ie pruugi midagi tähendada, aga kahtlaselt odav on ta ka.

joxer
    Member

Jah, hind mind asja juures ühtepidi ettevaatlikuks tegi, kuid kiusatus osta on suur. Siiani sõudetrenazöörid mis vaadanud on 5000-6000 krooni kandis olnud või üldse veel kallimad.

Samas palju raha kahju raisata kui ei tea, kas suudan regulaarselt asja ka kasutada.

jrx
    Member

Kui ei kasuta regulaarselt, siis hea ja kallima asja saad alati maha müüa. Aga sellest Tide’st vaevalt, et lahti saad kui just 3-4x odavamat hinda ei küsi.

Kurupt
    Member

ERILINE SAAST ÄRA JUMALAEEST OSTA! Kunagi isa tõi saksamaalt mulle sellise, tahad, osta viiestoiga ära! Olen sellega kõigest ühekorra trenni teinud. See on lihtsalt haige pill, poole tunniga suudad kõrvetada umbes 10 elusat närvirakku.

theONE1
    Member

Jüri Jaansonil on kindlasti selline

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.