Skip to main content

Mida soovitate?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Mida soovitate?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    stainless
    Member

Elan Tallinna kesklinnas ja isu joosta aga asfaldil jooksmine hakkab põlvedele. Kas on üldse selliseid jooksukingasid, mis selle põrumise ära hoiaksid? Või kas üldse on mõtet joosta selles saastatud õhus? Võib-olla tuleb hoopis kahjuks? Kuskil saalis ei viitsi joosta, väljas ikka teine tera.

theONE1
    Member

Elan Tallinna kesklinnas ja isu joosta aga asfaldil jooksmine hakkab põlvedele. Kas on üldse selliseid jooksukingasid, mis selle põrumise ära hoiaksid? Või kas üldse on mõtet joosta selles saastatud õhus? Võib-olla tuleb hoopis kahjuks? Kuskil saalis ei viitsi joosta, väljas ikka teine tera.

Pole sel õhul häda midagi, mine Piritale mereäärde ja soovitan brande asics ja new balance! Need vähemalt on mõelnud inimese jalale, teised on lihtsalt mingid üles upitatud firmad, et raha teenida! Igalpool on jooksurajad nõmmel jms. Uuri ja jookse!

Anonüümne
    Guest

Soovitaksin ka asics jooksujalatseid.

Proteiin
    Member

Soovitan ka jooksuradasi!

kaiv
    Member

Küsin huvi pärast, et mis kaalust algab see nö põlvede lõhkumine või ei ole kaal üldse oluline? Ise olen eluaeg asfaldil jooksnud ja mingeid hulle traumasid õnneks veel olnud ei ole.

carter
    Member

Mine jookse parem kusagil metsa all, kui võimalik.

Pehme pinnas on põlvedele parem.

stainless
    Member

Küsin huvi pärast, et mis kaalust algab see nö põlvede lõhkumine või ei ole kaal üldse oluline? Ise olen eluaeg asfaldil jooksnud ja mingeid hulle traumasid õnneks veel olnud ei ole.

Olen 84 kg ja paari nädalaga hakkas tunda andma. Käisin iga hommik jooksmas. Muidugi ostsin mingid odavad NIKE jooksukingad ja mõtlesin, et OK aga …

Asi võib-olla ka jooksutehnikas ….. päris täistalla peale kukkumist tuleks ikka vältida.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.