abi palun
- This topic has 17 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
UFC.
-
AutorPostitused
-
märts 15, 2006 at 4:45 p.l. #7047
GT
MemberTere
Mul oleks selline soov ,et te ütleksite milliseid harjutusi võiks mu klassiõde kodus teha, et vormi saada
märts 15, 2006 at 5:08 p.l. #75737katsi
MemberHarjutusi on igasuguseid … millist “vormi” vaja oleks?
Mina kunagi kogusin igasugustest ajakirjadest erinevatele kehaosadele portsu harjutusi ja tegin neid järjest 3 korda (läks umbes 45 min) ja siis poolt tundi sörki otsa … nii 5 korda nädalas ja väga hästi mõjus
…Keegi mingeid imeharjutusi soovitama ei hakka … pigem tuleks ka ise väikest uurimustööd teha, näiteks alustuseks raamatukokku minna ja endale üks ports “Tervis plussi” ajakirju laenutada. Seal päris palju häid harjutusi lihtsalt kodus võimlemiseks. Ka netist leiab neid hulgim. Või siis koju mõni VHS või DVD osta ja selle järgi teha.
Kindlasti soovitaks tulemuste saavutamiseks — järjepidevust … kord nädalas vehkimiset ei aita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja vähemalt 3-4 korda nädalas pool tundi aeroobset (jooks, kiirkõnd, kepikõnd, ratas jne).Ja teiseks vaadata veits söömist ka … näiteks jätta kõik krõps ja koola veidikeseks ajaks või üldse kõrvale. Ja kohe kindlasti heita kõrvale kõik kapsa ja supi ja muud imedieedid … MÕTETUD!!!
Aga kipub ikka nii olema, et kui ise vaeva näed, siis näed ka tulemusi (kas või materjali ja tarkusi kogudes), sest kui keegi lihtsalt midagi ette söödab, siis kaob see juhis kiirelt kõige sügavamasse sahtlisoppi!
Mõnusat algust …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2006 at 5:40 p.l. #75742GT
MemberMillist”vormi”oleks vaja.Nuh ikka saada pekist lahti ja midagi mis jõudu ka juurde tooks
,et peale jooksmise mida ta veel saaks kodus teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?märts 15, 2006 at 5:46 p.l. #75745Proteiin
MemberAinult harjutustest ei piisa,toitumine ka paika!
märts 15, 2006 at 5:49 p.l. #75747MuskulaarKobras
MemberHüppenöör ja kõhulihased äkki
märts 15, 2006 at 7:02 p.l. #75762jrx
MemberKätekõverdused ja kükid ka loomulikult…
märts 16, 2006 at 7:14 e.l. #75786Kurupt
MemberMA EI SAA ARU, miks te sealkodus niiväga teha tahate? ise aretada midagi. Mida te aretate kui baasteadmisi ei ole? Minge saali, konsulteerige seal treeneriga. võimaluse korral laske tal toitumiskava teha ning ka treeningkava ja käige vapralt ning järjekindlalt jõusaalis.
märts 16, 2006 at 8:26 e.l. #75790jrx
MemberKurupt: kuidas sa siis aru ei saa, et kõigil pole aega, raha ja nii palju viitsimist, et eraldi kuskil käia. Kui natuke rohkem ajusid liigutada saab kodus isegi ILMA mingite vahenditeta või ka päris palju tehtud. Kui eesmärgiks ei ole kulturism siis IMHO jõusaal = ülehinnatud.
Üleüldse… normaalsetel inimestel käib ikka asi nii, et nemad tõstavad raskusi ja siis neile makstakse selle eest. Jõusaalirahval on vastupidi
märts 16, 2006 at 10:24 e.l. #75810Aryan88
Memberseks põletab päris palju kaloreid, soovita seda talle:P
märts 16, 2006 at 10:52 e.l. #75814theONE1
MemberTereMul oleks selline soov ,et te ütleksite milliseid harjutusi võiks mu klassiõde kodus teha, et vormi saada
märts 16, 2006 at 1:04 p.l. #75831GT
MemberNu selge! ühe raamatu peale jäi mul silm pidama küll ja eks ma ka selle ära ostan:)niiet siis hüppenöör kõhulihased jooksimine on peamised ja loomulikult kätekad
märts 16, 2006 at 2:35 p.l. #75842veinikaarija
MemberMA EI SAA ARU, miks te sealkodus niiväga teha tahate? ise aretada midagi. Mida te aretate kui baasteadmisi ei ole? Minge saali, konsulteerige seal treeneriga. võimaluse korral laske tal toitumiskava teha ning ka treeningkava ja käige vapralt ning järjekindlalt jõusaalis.Endale tegingi näieks jõusaali põhja alla hommikuvõimlemisega.
märts 16, 2006 at 4:26 p.l. #75861GT
MemberTo Quote
Harjutusi hakkab mu klassiõde tegema ja ta ei viitsi eriti raamatutega tegeleda
märts 16, 2006 at 4:28 p.l. #75862BodyBuilding
MemberKui on nii palju viitsimist/tahtmist ,et ennast käsile võtta,võiks ju natukene oma kallist aega raisata ka vajaliku kirjanduse lugemisele.Toitumisele kindlasti ka põhirõhk.
märts 16, 2006 at 6:12 p.l. #75869GT
MemberPraegult õgib ta kodus preatud juurvilju
ja ma arvan et nii ei ol emõtet küll end piinata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga mida ta süüa võiks ja kui palju umbes
?AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.