selg
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » selg
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
temaise.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2006 at 8:07 p.l. #7038
tengri
MemberPOINT ON SELLES,ET AVASTASIN PEALE BODYCOMATI TRENNI,ET PAREMPOOLNE SELJALIHAS ON IMELIKULT VALUS. VALU EI OLE KOGU AEG, VAID TEKIB,KUI SELILI LAMADA VÕI PAREMAT POOLT VASAKULE KEERATA.KAS KELLELGI ON KOGEMUST, VÕI OSKAB ÕELDA,KAS MA ÜLDSE TOHIN MINGIT TRENNI TEHA?
märts 14, 2006 at 8:30 p.l. #75649halfbeer
MemberKui terav valu seljas?
märts 14, 2006 at 8:52 p.l. #75653znelle
Membermul ka vahest nii….eriti veel kui väga hoogu lähen ja lahmin täiega
märts 15, 2006 at 5:28 e.l. #75663tengri
Membervalu tunnen eriti,kui näiteks bodypumbis lamades kangi tõsta. äkki ma peaksin mingeid spets venitusharjutusi tegema seljale? või ei tohi seljale üldse koormust anda?
märts 18, 2006 at 11:02 p.l. #76222stainless
MemberPOINT ON SELLES,ET AVASTASIN PEALE BODYCOMATI TRENNI,ET PAREMPOOLNE SELJALIHAS ON IMELIKULT VALUS. VALU EI OLE KOGU AEG, VAID TEKIB,KUI SELILI LAMADA VÕI PAREMAT POOLT VASAKULE KEERATA.KAS KELLELGI ON KOGEMUST, VÕI OSKAB ÕELDA,KAS MA ÜLDSE TOHIN MINGIT TRENNI TEHA?Mul oli sama jama, et parempoolsest seljalihasest lõi teatud asendites valu läbi. Arsti juurde ei viitsinud minna, läksin massööri juurde. Diagnoos – ületrenn (käisin siis ka 4 x jõusaalis + 4 x poksis nii, et imestada polnud midagi). Huvitav oli hoopis see, et p….. oli hoopis vasak pool aga et läbi närvi andis see paremal pool tunda. Point selles, et sul tuleks minna kontrollima, et millele sa tegelikult liiga oled teinud.
Mulle soovitas ta magneesiumitablette ja käskis kuu puhata ja siis ühe trenni kahest valida. Tabletid on apteegis on müügil.
märts 19, 2006 at 7:49 e.l. #76237theONE1
MemberSiin võib põhjuseid mitmeid olla-närvivalu jms. Mine külasta arsti ja saad teada!
märts 19, 2006 at 8:55 e.l. #76245tengri
MemberThanks vastuste eest!
märts 20, 2006 at 7:37 e.l. #76370snufkin
Memberhuvitav kas tavaline perearst suudab säänseid diagnoose panna so mis on seljaga lahti jne või oleks mõistlikum minna kuhugi spetsialisti juurde….? Soovitusi Tallinn – so ilmselt hädasti tahan oma selga kellelegi näidata
märts 20, 2006 at 7:48 e.l. #76159stainless
Memberhuvitav kas tavaline perearst suudab säänseid diagnoose panna so mis on seljaga lahti jne või oleks mõistlikum minna kuhugi spetsialisti juurde….? Soovitusi Tallinn – so ilmselt hädasti tahan oma selga kellelegi näidataIlmselt ikka traumatoloog või spordiarst paneb asja paika. Küll aga suunab perearst Sind õige arsti juurde kindlasti.
märts 20, 2006 at 8:42 e.l. #76392theONE1
Memberhuvitav kas tavaline perearst suudab säänseid diagnoose panna so mis on seljaga lahti jne või oleks mõistlikum minna kuhugi spetsialisti juurde….? Soovitusi Tallinn – so ilmselt hädasti tahan oma selga kellelegi näidataIlmselt ikka traumatoloog või spordiarst paneb asja paika. Küll aga suunab perearst Sind õige arsti juurde kindlasti.
Kahjuks on aga nii et perearst seda tavaliselt ei tee või saadab kuhugi mitte eriti hea arsti juurde! Perearstilt on mõtekas võtta saatekiri ja siis ise arst valida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2006 at 1:36 p.l. #78420Philyra
MemberMulle on koguaeg räägitud, et seljaga ei ole kõik õigesti. Rötgen midagi ei näidanud… Samas üks massöör märkas esimse korraga, et kõik ei ole korrs. Ilma, et ma talle midagi kurtnud oleksin. Juba mitu aastat on plaan midagi ette võtta.. Kuid vist ainult plaaniks see jääbki. kahju:P
aprill 3, 2006 at 12:31 e.l. #78509wicked
Memberäkki kiropraktika?
aprill 10, 2006 at 3:07 p.l. #79611temaise
MemberSpordiarsti tuleks ikka külastada, eriti kui juba sellise hooga trenni teed…
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.