Baasharjutuste sooritamine suutlikuseni
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Baasharjutuste sooritamine suutlikuseni
- This topic has 13 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2006 at 12:58 p.l. #7031
T.M.
MemberKuidas suhtute väidetesse et baasharjutuse sooritamisel tuleks pea alati jätta väike varu sisse ntx rinnalt surumisel 1-2 kordust, kükil 2-3 kordust ja jõutõmbel isegi kuni 5 kordust. Et kogu püssirohtu pea mitte kunagi välja tulistada.
Praktika pidavat näitavat, et nii lõpuni minemine tõmbab arengu kinni, pluss vigastusepoiss on ka varmas külakosti tulema.
Räägin olukorrast, kus on juba eesti mõttes arvestatav tase saavutatud
Enda koha pealt pean mainima, et kange himu on lõpuni minna, eriti ntx rinnalt surumise puhul. Pakub sellise rahuldava satisfactioni.
Asjatundlikud kommentaarid avasüli oodatud.
märts 14, 2006 at 1:13 p.l. #75558inside14
MemberMa just olen kuulnud, et tuleb kasuks aga kes teab
märts 14, 2006 at 1:27 p.l. #75564kaiv
MemberKuidas suhtute väidetesse et baasharjutuse sooritamisel tuleks pea alati jätta väike varu sisse ntx rinnalt surumisel 1-2 kordust, kükil 2-3 kordust ja jõutõmbel isegi kuni 5 kordust. Et kogu püssirohtu pea mitte kunagi välja tulistada.Praktika pidavat näitavat, et nii lõpuni minemine tõmbab arengu kinni, pluss vigastusepoiss on ka varmas külakosti tulema.
Räägin olukorrast, kus on juba eesti mõttes arvestatav tase saavutatud
Enda koha pealt pean mainima, et kange himu on lõpuni minna, eriti ntx rinnalt surumise puhul. Pakub sellise rahuldava satisfactioni.
Asjatundlikud kommentaarid avasüli oodatud.
Endal täpselt sama probleem. Kui lõpuni ei tee, siis jääb hinge närima, et oleks jõudnud veel teha(miks ma ei teinud?).
märts 14, 2006 at 1:31 p.l. #75566atleet007
Membermina panen koguaeg seeriasse 100%
märts 14, 2006 at 1:34 p.l. #75568jrx
MemberHea tsitaat on selle kohta: “Train to failure and you are teaching your body to fail!” Kui eesmärgiks on max jõu arendamine, siis ma arvan, et see peab kindlasti paika.
märts 14, 2006 at 1:40 p.l. #75570Mr.Y
MemberAga nt mõni jõuakava, 5×5. Seal koguaeg pead pingutama et 5×5 täis tuleks, siis järgmine trenn raskust juurde, kui kohe ei suuda 5×5 ära teha, teed niipalju kui suudad. Ei jäeta midagi ju varusse… aga vat jõutõstjatel tuleb sellega väga hästi nii jõudu kui massi, kuidas see seal paika peab?
Muidu huvitab ka selline asi. Ma kuidagi ei taha jätta kõike välja panemata. Kunagi arutati pingsalt seda lihasevalu järgmisel päeval, nüüd ma üritangi treenida kõvasti et lihas oleks nö valus siis, ingl k “sore”. Aga kui ma ei pinguta trennis kuidas siis lihas üldse valusaks saab minna?
märts 14, 2006 at 2:39 p.l. #75577Cr4sH
Membermul selline küsimus, et kui mingit harjutust ei jõua hästi teha… kas targem oleks jätta osa tegemata, st teha nii palju kui jõuan, või vähendada raskust?
märts 14, 2006 at 2:46 p.l. #75584theONE1
Membermul selline küsimus, et kui mingit harjutust ei jõua hästi teha… kas targem oleks jätta osa tegemata, st teha nii palju kui jõuan, või vähendada raskust?
eesmärk üldfüüsilise parandamine ja jõutrenn
Tee ikka seeria lõpuni- raskuse vähendamisega siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2006 at 3:32 p.l. #75592Cr4sH
Memberaga kas teha terve harjutus, st kõik seeriad, väiksema raskusega, või teha esimene seeria raskemaga ja siis vähendada?
märts 14, 2006 at 5:13 p.l. #75617Kurupt
Memberminuga on lood j2rgmised, n2iteks rinda treenides teen ma selle kõigepealt kolme soojendusseerijaga soojaks ning seejärel panen sellise raskuse peale et jõuaks 10x teha. Kuna puhkepaus seerijate vahel on mul 30 sek, siis ei jaksa järgmist seeriat enam sama raskusega teha ja peangi vähemaks võtma. seega minul tulebki välja nii, et teen tagurpidi püramiidi, kus langetan raskust iga seeriaga. pärast esimest 3 tööseeriat on rind valust lõhkemas:)
märts 14, 2006 at 7:17 p.l. #75632T.M.
MemberTore kui keegi, kes ka antud valdkonnas orienteerub ntx Fred Antson saaks vastata.
märts 14, 2006 at 8:39 p.l. #75651Czar
MemberAga nt mõni jõuakava, 5×5. Seal koguaeg pead pingutama et 5×5 täis tuleks, siis järgmine trenn raskust juurde, kui kohe ei suuda 5×5 ära teha, teed niipalju kui suudad. Ei jäeta midagi ju varusse… aga vat jõutõstjatel tuleb sellega väga hästi nii jõudu kui massi, kuidas see seal paika peab?5×5 ja üldse jõutreening eeldab et jääb varu 1 2 kordust ja ei treenita kurnatuseni
Jõu treeningul kehtib ka see et ei treenita kord nädalas ja seljuhul kui treenid kurnatuseni satud lihtsalt ületreeningusse
märts 16, 2006 at 9:57 e.l. #75805BULDOOSER
MemberHea tsitaat on selle kohta: “Train to failure and you are teaching your body to fail!” Kui eesmärgiks on max jõu arendamine, siis ma arvan, et see peab kindlasti paika.Kõik oleneb millestki. Westside max effort trenn eeldab ,et teed oma kordused to failure.Kordused on kas 3-6 või 1. Lisad raskust kuni jõuad maxini ja kui vähegi saad üritad uut rekordit.Ületreeningu vältimiseks vahetatakse max harjutust 1-3 nädala tagant. Selline trenn toimib, tõestuseks on maailmarekordid. Kõigi ülejäänud harjutuste puhul ei minda lõpuni, to failure.
märts 16, 2006 at 10:00 e.l. #75806theONE1
MemberTore kui keegi, kes ka antud valdkonnas orienteerub ntx Fred Antson saaks vastata.Küsige seda siis Fredi Foorumi alt, vaevalt ta viitsib siin surfata ja otsida küsimusi, mis talle on mõeldud.Sellepärast need mis on mõeldud teatud persoonidele, siis küsimused ka sinna alla!
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.