Skip to main content

TEGIJATE TREENING: Argo Ader – selg ja biitseps

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » TEGIJATE TREENING: Argo Ader – selg ja biitseps

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    joker
    Member

Siia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “Tegijate Treening: Argo Ader – selg ja biitseps” kohta.

Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi siin Argolt siin.

Artikkel siis siin:

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…ue&bot=bot.blue

Hmm, nädala kavas reie nelipead ei olnudki…

Kuup
    Member

Pilt ei funka suurena, tahaks pilti näha!

Vahue
    Member

Terre. Mina tahax ka pilte näha. Asi on selles, et mina ei oskaki lugeda, mina faatan ainult pilte.

A.A
    Member

to: AKTIVIST

Hea tähelepanek, kuna reie nelipe on mul üks kiiremi arenevaid lihaseid ja üks võimsamaid siis otsustades koos oma treeneri Fred Antson´iga üldse antud lihas kavast välja lülitada. Miks? Kuna jalad on nii võimsad siis on tunne, et kogu lihase kasvuks vajaminevad toitained võtab jalg endale ja nii nimetatud minu nõrgemad kohad nagu selg jääb kuivale ja areng aeglustub. Teine põhjus on ka keha proportsioonid.

Leian, et kui teen nädalas 2-3 BodyPump´i saab reie nelipea piisavalt koormust.

Jõudu

Argo

Titaan
    Member

Argo kas sa teed sellist kava ka dieedi ajal?

T.M.
    Member

Et seljapuzzle lõplikult kokku panna, siis äkki valgustad põgusalt ka oma teist selja(laiuse) treeningut.

A.A
    Member

To: Titaan

Ei, dieedi ajal muutub kava mis muidugi sõltub paljudest asjaoludest nagu kehakaal ja rasvaprotsent – ja kindlasti eesmärgid.

To: T.M

Selja lailihas:

1. Lõuatõmbed kukla taha oma keharaskusega 4xmax

2. Laia haardega kukla taha tõmbamine 4×8-10

3. Selja masinal ülalt alla tõmbed 4×8-10 (antud spetsiaalmasin on vist ainult Arctic klubis) ei oska täpsemalt kirjeldada.

4. Laia haardega vastu rida tõmbamine (randmed on vastastiku) 4×8-10

5. Pullover hantliga – risti pingiga – puusad hästi madalal 4×8-10

noobie
    Member

Endalgi seljaga probleeme, kuid nüüd üritan samuti treenida laiust ja paksust eraldi. Väga kasulik värk.

Mr.Y
    Member

Kas siis tehaksegi seljale poole rohkem harjutusi? Kui nt muidu seljale ühel treeningul u 15 seeriat, siis laiust ja paksust eraldi tehes ka 15 seeriat kummagil treeningul? Või tuleb jaotada kaheks, so 7 ja 7 ? Muidu täitsa huvitav värk, võiks ka proovida seda kui keegi annaks seeriate kohta infot.

Muidu suured mehed teevad suurtele lihasgruppidele u 20 seeriat, aga hr.Aderil ju 40 lausa :S Kas siis 20 seeriaga saab lihas nii vähe vatti et juba 3 päeva pärast uuesti treenida? Laius ja paksus küll, aga lihas on ikkagi üks ja seesama.

kossar2
    Member

argo on üks lemmikuid kulturiste eesti

ja minu arust väga head pildid

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.