kas proteiin või kreatiin?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kas proteiin või kreatiin?
- This topic has 38 replies, 20 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
AA.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2006 at 6:12 p.l. #7012
neer
Membertere, olen algaja ( kohe 16.a ) ja olen käinud paar kuud jõusaalis ning olen suhteliselt peenike tüüp. Ma vajan just massi juurde, lihased… Olen lugenud proteiinide ja kreatiinide kohta ja ei saa nüüd aru, kumb oleks mulle parem.
kas mul oleks üldse soovitav võtta? kas see midagi halba ei tee? lihtsalt mainin, et ma võtan ka vitamiine ja mineraalaineid hommikuti.
märts 12, 2006 at 6:15 p.l. #75346kaiv
MemberKreatiinil ei ole kindlasti veel mõtet, arened ilma ka nii mis jube. Proteiini võid ju osta, hea peale trenni juua.
märts 12, 2006 at 6:26 p.l. #75348neer
Memberkas see tõesti aitab palju?
märts 12, 2006 at 6:30 p.l. #75349matu124
Memberega tulemused tulevad ajaga ju ,kasu on ikka ta taastab ju lihast aga ega see mingi imerohi pole ,samuti ka kreatiin.
märts 12, 2006 at 7:08 p.l. #75353-Hitman-
MemberAlguses pane ikka oma tavatoitumine paika, see on põhiline. Aga peale trenni kuluks üks proteiini sheik ära küll.
märts 12, 2006 at 7:30 p.l. #75357ronija
Member
proteiini ei saa siis massi ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavatoit sisaldab sul ka proteiini aka valku. Midagi kurja ei ole. Kasuta, et maksimaliseerida tulemusi.
Söök ja magamine on suure tähtsusega.
märts 12, 2006 at 8:03 p.l. #75368jrx
MemberKreatiinil ilma proteiinita ei ole nagu eriti mõtet
märts 17, 2006 at 11:25 e.l. #75955birra
Membertere, olen algaja ( kohe 16.a ) ja olen käinud paar kuud jõusaalis ning olen suhteliselt peenike tüüp. Ma vajan just massi juurde, lihased… Olen lugenud proteiinide ja kreatiinide kohta ja ei saa nüüd aru, kumb oleks mulle parem.kas mul oleks üldse soovitav võtta? kas see midagi halba ei tee? lihtsalt mainin, et ma võtan ka vitamiine ja mineraalaineid hommikuti.
ära ole loll.
söö normaalselt
fitness.ee avalehel on ju olemas toiduainete kalorsus-valgusus
Lurich ei teadnud proteiinijookidest midagi
karu on ka tugev ilma proteiinijoogita
eriväelased ei kasuta ka proteiini muidu kui eriolukordades
kui sa eriolukorra toitumisest teed tavatoidu, mida sa häda korral tarbid?
milleks peaksid endale sõltuvuse tekitama?
märts 17, 2006 at 11:43 e.l. #75958RaUl88
Membereriväelased ei kasuta ka proteiini muidu kui eriolukordadeskui sa eriolukorra toitumisest teed tavatoidu, mida sa häda korral tarbid?
sellest juttust ma küll nüüd eriti aru ei saa.
proteiini võid toidulisandina julgelt võtta kui sa tava toidust piisavalt proteiini kätte ei saa.
märts 17, 2006 at 11:58 e.l. #75962birra
Memberja kuidas sa seda tavatoidust proteiini kättesaamist ka reaalselt mõõdad?
märts 17, 2006 at 12:11 p.l. #75966norman22
MemberKuidas sa mõõdad,kõik proteiinid süsivesikud ja rasvad ju saab täpselt välja arvutada ma teene seda iga päev,ka kaloraaz peab olema paigas.
märts 17, 2006 at 12:14 p.l. #75967jrx
Memberära ole loll.söö normaalselt
fitness.ee avalehel on ju olemas toiduainete kalorsus-valgusus
Lurich ei teadnud proteiinijookidest midagi
karu on ka tugev ilma proteiinijoogita
eriväelased ei kasuta ka proteiini muidu kui eriolukordades
kui sa eriolukorra toitumisest teed tavatoidu, mida sa häda korral tarbid?
See oli nüüd küll naljakas postitus.
Ja igaüks ei suuda / taha süüa päevas sellistes kogustes liha / muna /kala / kohupiima, et katta eesmärkidele vastavat valgukogust.
Lurich oleks võibolla tänapäevase toitumise korral teinud veel vingemaid tulemusi.
Karu on tugev ilma proteiinijoogita. Mesilane lendab ilma lennukita. So what?
Ja mis sõltuvus?!?
märts 17, 2006 at 12:15 p.l. #75968Rebane
Keymasterja kuidas sa seda tavatoidust proteiini kättesaamist ka reaalselt mõõdad?Toiduainetel on tavaliselt peal, palju asi valku sisaldab (vaata poes on olemas pakikestel peal TOOTE INFO ja seal on kirjas et valku 100g niipalju ja süsivesikuid naapalju).
Ning ka liha ja muu pudipadi info on ka siinsamas Fitness.ee’s meil olemas nii et arvutada aga kokku ja vaatad, kas jääb väheks või ei jää väheks.
Ja mis puutub eriväosasse ja nende erijuhtumitele… Noh ma kasutan kah vetsupaberit näiteks persepühkimiseks aga see ei tähenda et ma oma käsi sinna pühkida ei tohi ega nina nuusata. Nii .. vesi peale uuel teoorial?
Ja mis puutub karusse siis mõmm sööb metsas liha (seal on valke vist sees – parandage teadjad kui eksin). Ning mis Lurichisse puutub siis midagi räägitakse ka kehatüüpida ja geenide kohta. Aga noh jällegi mis ma siin ikka oma tarkust pressin – lase teadjad mehed ikka räägivad.
Ja ma olen kuulnud, et mingid sepad vabsee mediteerivad ja nädalate viisi midagi ei söö. Kas see tähendab, et söömine on paha ja peaks kah selle maha jätma?
POINT? Trennimehed vajavad taastavaid toitained. Mul savi – söö aga kalafileed ja musta marja ja saad kah oma valgukogused ja normid täidetud täitsa vabalt (ühe kilohind on aga tuhandetes ning teise oma sadades). Poisid söövad kohupiima kah ja keegi ei ütle, et see hirmus asi oleks.
Nii et paluks vähem suhtuda negatiivselt toidulisandite kohta.
märts 17, 2006 at 12:22 p.l. #75971birra
Memberja kuidas sa seda tavatoidust proteiini kättesaamist ka reaalselt mõõdad?Toiduainetel on tavaliselt peal, palju asi valku sisaldab (vaata poes on olemas pakikestel peal TOOTE INFO ja seal on kirjas et valku 100g niipalju ja süsivesikuid naapalju).
Ning ka liha ja muu pudipadi info on ka siinsamas Fitness.ee’s meil olemas nii et arvutada aga kokku ja vaatad, kas jääb väheks või ei jää väheks.
Ja mis puutub eriväosasse ja nende erijuhtumitele… Noh ma kasutan kah vetsupaberit näiteks persepühkimiseks aga see ei tähenda et ma oma käsi sinna pühkida ei tohi ega nina nuusata. Nii .. vesi peale uuel teoorial?
Ja mis puutub karusse siis mõmm sööb metsas liha (seal on valke vist sees – parandage teadjad kui eksin). Ning mis Lurichisse puutub siis midagi räägitakse ka kehatüüpida ja geenide kohta. Aga noh jällegi mis ma siin ikka oma tarkust pressin – lase teadjad mehed ikka räägivad.
Ja ma olen kuulnud, et mingid sepad vabsee mediteerivad ja nädalate viisi midagi ei söö. Kas see tähendab, et söömine on paha ja peaks kah selle maha jätma?
POINT? Trennimehed vajavad taastavaid toitained. Mul savi – söö aga kalafileed ja musta marja ja saad kah oma valgukogused ja normid täidetud täitsa vabalt (ühe kilohind on aga tuhandetes ning teise oma sadades). Poisid söövad kohupiima kah ja keegi ei ütle, et see hirmus asi oleks.
Nii et paluks vähem suhtuda negatiivselt toidulisandite kohta.
kui naga küsib:
tere, olen algaja ( kohe 16.a ) ja olen käinud paar kuud jõusaalis ning olen suhteliselt peenike tüüp. Ma vajan just massi juurde, lihased… Olen lugenud proteiinide ja kreatiinide kohta ja ei saa nüüd aru, kumb oleks mulle parem.
siis vastata talle, et
Proteiini võid ju osta, hea peale trenni juua.
on vastutustundetu
lase laps kõigepealt leiab treeneri, kes teda regulaarselt suunab, et tal üldse ihu trenniga harjuks
arenemata kõõlustele ja luudele lihasmassi peale tampimine on selline kuritegu, et siinkohal on “toidulisandite” suhtes kriitiline hoiak täiesti omal kohal
igasugused lisandid kui sul pole paariaastast tugevat põhja all on igal juhul kurjast
märts 17, 2006 at 12:28 p.l. #75973Rebane
Keymastersiis vastata talle, etProteiini võid ju osta, hea peale trenni juua.
Aga jumala eest miks sa siis ei vasta nii, selle asemel et karudest ja lurichitest rääkida ning sellest, et eriolukorras tuleb sellist ‘jahu’ süüa?
Ei tunne ennast süüdi kuidagipidi.
Edit: ja millisest sõltuvusest siin jutt on? Valgusõltuvus? Mismoodi selline asi väljendub?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.